2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ameliyathane tek değilse aynı andada alıyorlar bizim hastanede öyle.inşallah hemen alırlar beklemek zor oluyor son dakikalar.
Küçük bir hastane tek ameliyathane sanırım.umarım çok beklemem :)

Bizim bugün sabahki kutlama ile geçti gitti.
Eşimin dayısı vefat etti Allah yerinde dinlendirsin.morali bozuk simdi onun.
Ama ben de acele edersem kalpli kakaolu bir kek yapabilirim :)

Bizim bugün sabahki kutlama ile geçti gitti.
Eşimin dayısı vefat etti Allah yerinde dinlendirsin.morali bozuk simdi onun.
Ama ben de acele edersem kalpli kakaolu bir kek yapabilirim :)

Başınız sağ olsun

Her eve bi kalpli kalıp şart

Canim ben genel anestezi oldum kendime gelirken agrin coktu hatta ilk cumlem agrikesici yokmu oldu agrikesici yapildiktan sonra agrim gecti 2, gun rahat hareket ettim sonrasi cok kotuydu ama anesteziden degil kizimkuvezdeydi o halde gunde 2 kere hastaneye gidip geldim epey ayakta kaliyodum doktorum o yuzden oldugunu soyledi yani genel anesteziden yana hic sikayetim olmadi umarim seninde olmaz benim erken dogum olmasa secme sansim olsa sezeryan olmazdim ama

Kızlar bende bugün Dr a gittim 36+5 deyim 3 kilo 50 cm olmuş bebgim:) doğum pozisyonunu almış çok şükür zaten ilk doğumum normaldi buda inşallah normal olur çok dua ediyorum:) arkadaş mongan yöntemi kitabını tavsiye etmiş kesinlikle katiliyorum normal doğum dan korkan arkadaşlar muhakkak okumalı ilk dogumumda 8 saat suni sancı almış biri olarak bile korkmuyorum allah in izniyle onu orda büyüten besleyen Rabbim dogumu da öğretiyor bebeğe :) psikolojik açıdan ve bebekle bağ kurmak açısından da normal doğum önemli bence allah hepimize hayırlı kolay dogumlar nasip etsin :)

Tesekkur ederim canım yorumun için.
Ya kolay değil kesiliyoruz dikiliyoruz mutlaka bir aci olacak bir noktada.
İnşallah kolay atlatirim.

Sen nasılsın, kizin nasıl?

senben60 bana da ilk defa biri yorum yaptı hastanede. Erkek galiba dedi :)
Gobegim sivri ondan sanırım senin de öyle mi

Evet benimde one dogru gibegim sivriymis ole diolar
Yorumlar soyle
Cirkinlesmemis daha guzellesmisim
Cillenmemisim
Lekelenmemisim
Kilo almamisim
Karnim sivri top gibiymis
Yanlarin bos kizda buralar dolar diyorlar:)

Sabah esim uyandirdi beni ve kahvalti hazirrr cicekler ile birlikte :)ben bise tapmadim ya :s mevlut vardi oraya gittim geldim , esim benden dusunceli valla ya :)

Yorumlar soyle
Cillenmemisim
Lekelenmemisim
Kilo almamisim
Leke çil olayı bende de yok ama kilo aldım çok
O yüzden kendimi çirkin görüyorum

Slm kizlar sevgililer gununuz kutlu olsun :)

Beni kim gorse oglun olacak dimi diyorrr yada nasilda belli erkek oldugu diyorr kixim olacak demektrn fenalik geldi ya hic kimsemi kiz tahmin etmez
Aynen ben de bıktım karnım sivri ve kızımla olacak herkes de erkek bu diyor 3 tane Dr kız dedi diyorum yine anlamamız gibi bakıyorlar

başınız sağolsun cnm.

Yorumlar soyle
Cillenmemisim
Lekelenmemisim
Kilo almamisim

Benim kizimda iki yana yayila yayila top olmustum.simdi oglum olacak az once esimle konustuk.hep one gittin.hic yanlarin cikmadi diyor.95 kilo ile hamile kaldim.34+4 teyim 7 kilo aldim.bebegim gayet iyi ...hala hamilelik oncesi etek ve gomleklerimi giyiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…