- 16 Temmuz 2014
- 1.487
- 1.324
- 208
Aaa Cesurarya doğum mu yaptı
Nasıllar ?
Küçük bir hastane tek ameliyathane sanırım.umarım çok beklemem :)ameliyathane tek değilse aynı andada alıyorlar bizim hastanede öyle.inşallah hemen alırlar beklemek zor oluyor son dakikalar.
Bizim bugün sabahki kutlama ile geçti gitti.Akşama napıyosunuz gençler
Eşim öğleden sonra geliyo Cumartesileri
Minik bi pastayla kibar bi künye almış bana, hem doğum hediyesi hem 14 Şubat kutlamasını bi arada çıkardı
Bende kek yapmıştım kalp şeklinde, canınız çekmesin diye paylaşmıyım
Bi de 14 Şubat diye kuzenim bugün nişanlanıyor
Herkescikler orda
Ben gidemiycem
Bizim bugün sabahki kutlama ile geçti gitti.
Eşimin dayısı vefat etti Allah yerinde dinlendirsin.morali bozuk simdi onun.
Ama ben de acele edersem kalpli kakaolu bir kek yapabilirim :)
Dostlar sağolsun ÇekBaşınız sağ olsun
Her eve bi kalpli kalıp şart
Canim ben genel anestezi oldum kendime gelirken agrin coktu hatta ilk cumlem agrikesici yokmu oldu agrikesici yapildiktan sonra agrim gecti 2, gun rahat hareket ettim sonrasi cok kotuydu ama anesteziden degil kizimkuvezdeydi o halde gunde 2 kere hastaneye gidip geldim epey ayakta kaliyodum doktorum o yuzden oldugunu soyledi yani genel anesteziden yana hic sikayetim olmadi umarim seninde olmaz benim erken dogum olmasa secme sansim olsa sezeryan olmazdim amaBen de mevlitte sererim,KV evinde yaparsak ona bile gerek kalmayabilir.
Hemşire arkadaşım ilk birkaç saat acidigini söyledi ama yine de ona güveniyorum. Genele karar verdim son kararim :) olduktan sonra hepsinin eksisi var,hakkimizda hayırlısı bakalım.
Tesekkur ederim canım yorumun için.Canim ben genel anestezi oldum kendime gelirken agrin coktu hatta ilk cumlem agrikesici yokmu oldu agrikesici yapildiktan sonra agrim gecti 2, gun rahat hareket ettim sonrasi cok kotuydu ama anesteziden degil kizimkuvezdeydi o halde gunde 2 kere hastaneye gidip geldim epey ayakta kaliyodum doktorum o yuzden oldugunu soyledi yani genel anesteziden yana hic sikayetim olmadi umarim seninde olmaz benim erken dogum olmasa secme sansim olsa sezeryan olmazdim ama
senben60 bana da ilk defa biri yorum yaptı hastanede. Erkek galiba dedi :)
Gobegim sivri ondan sanırım senin de öyle mi
Akşama napıyosunuz gençler
Eşim öğleden sonra geliyo Cumartesileri
Minik bi pastayla kibar bi künye almış bana, hem doğum hediyesi hem 14 Şubat kutlamasını bi arada çıkardı
Bende kek yapmıştım kalp şeklinde, canınız çekmesin diye paylaşmıyım
Bi de 14 Şubat diye kuzenim bugün nişanlanıyor
Herkescikler orda
Ben gidemiycem
Basiniz sagolsunKüçük bir hastane tek ameliyathane sanırım.umarım çok beklemem :)
Leke çil olayı bende de yok ama kilo aldım çokEvet benimde one dogru gibegim sivriymis ole diolar
Yorumlar soyle
Cirkinlesmemis daha guzellesmisim
Cillenmemisim
Lekelenmemisim
Kilo almamisim
Karnim sivri top gibiymis
Yanlarin bos kizda buralar dolar diyorlar:)
Aynen ben de bıktım karnım sivri ve kızımla olacak herkes de erkek bu diyor 3 tane Dr kız dedi diyorum yine anlamamız gibi bakıyorlarSlm kizlar sevgililer gununuz kutlu olsun :)
Beni kim gorse oglun olacak dimi diyorrr yada nasilda belli erkek oldugu diyorr kixim olacak demektrn fenalik geldi yahic kimsemi kiz tahmin etmez
Sana oyle gekiyordur:)
Leke çil olayı bende de yok ama kilo aldım çok
O yüzden kendimi çirkin görüyorum
Evet bide bosversene sen dr anlamistir tam bakamamistir diyorlarAynen ben de bıktım karnım sivri ve kızımla olacak herkes de erkek bu diyor 3 tane Dr kız dedi diyorum yine anlamamız gibi bakıyorlar
başınız sağolsun cnm.Küçük bir hastane tek ameliyathane sanırım.umarım çok beklemem :)
Evet benimde one dogru gibegim sivriymis ole diolar
Yorumlar soyle
Cirkinlesmemis daha guzellesmisim
Cillenmemisim
Lekelenmemisim
Kilo almamisim
Karnim sivri top gibiymis
Yanlarin bos kizda buralar dolar diyorlar:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?