senin doğum nezamandı ?pazarteside randevumuz var dr geçenkinde son randevumuz kaldı demişti iyice yaklaştı bebişin gelmesi
Gözün aydın canım seninle günümüz aynı seninde sata göre 9 mart heralde , bana doktorum en son 2 marta kadar beklicez dedi ama ben kan sulandırıcı kullanıyorum ve bebiş yan duruyor belki döner daha ama zor gibi artık.Hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah.Kızlar bende bugün Dr a gittim 36+5 deyim 3 kilo 50 cm olmuş bebgim:) doğum pozisyonunu almış çok şükür zaten ilk doğumum normaldi buda inşallah normal olur çok dua ediyorum:) arkadaş mongan yöntemi kitabını tavsiye etmiş kesinlikle katiliyorum normal doğum dan korkan arkadaşlar muhakkak okumalı ilk dogumumda 8 saat suni sancı almış biri olarak bile korkmuyorum allah in izniyle onu orda büyüten besleyen Rabbim dogumu da öğretiyor bebeğe :) psikolojik açıdan ve bebekle bağ kurmak açısından da normal doğum önemli bence allah hepimize hayırlı kolay dogumlar nasip etsin :)
Evde oturarakmerhaba kızlar sevgililer günü nasıl geçiyor :)
Banada herkes aynı şeyi söylüyor bildiğim halde bilinç altı benide ikna etmeye başladılar artık erkek olursa 3 ay kadar beyaz ve pembe giyinicekEvet bide bosversene sen dr anlamistir tam bakamamistir diyorlar
Ins denk gelmeyz yaa. Yoksa bn cayarimbende en cok ondan korkuyorumm( yanmda cesaretli birini istiyorum
Neyine bagiriylrsa insani korkutylrdoğururken olsa iyi bazı insanlar normal muayenede bile inliyo falan cok tuhafıma gidiyo
Hadi yaaTamda bahsettiğin cigliklarla uyandım simdi hastanede yan odadan geliyor
Canım senin kızın nasıl oldu topladımı kendini emmiyor muCanim ben genel anestezi oldum kendime gelirken agrin coktu hatta ilk cumlem agrikesici yokmu oldu agrikesici yapildiktan sonra agrim gecti 2, gun rahat hareket ettim sonrasi cok kotuydu ama anesteziden degil kizimkuvezdeydi o halde gunde 2 kere hastaneye gidip geldim epey ayakta kaliyodum doktorum o yuzden oldugunu soyledi yani genel anesteziden yana hic sikayetim olmadi umarim seninde olmaz benim erken dogum olmasa secme sansim olsa sezeryan olmazdim ama
Sabah esim uyandirdi beni ve kahvalti hazirrr cicekler ile birlikte :)ben bise tapmadim ya :s mevlut vardi oraya gittim geldim , esim benden dusunceli valla ya :)
Hayrlsyla kavusursun ins bebegneBen de mevlitte sererim,KV evinde yaparsak ona bile gerek kalmayabilir.
Hemşire arkadaşım ilk birkaç saat acidigini söyledi ama yine de ona güveniyorum. Genele karar verdim son kararim :) olduktan sonra hepsinin eksisi var,hakkimizda hayırlısı bakalım.
Scarfaceislove bebegnin adi meryem ela cnm onu da ekle istersen[table="width: 500, class: grid"]
[tr]
[td]Anne adayımız[/td]
[td]Beklenen doğum tarihi[/td]
[td]Doğum tarihi[/td]
[td]İsmi[/td]
[td]Kilo[/td]
[td]Boy[/td]
[/tr]
[tr]
[td]hemara95[/td]
[td]8 mart[/td]
[td]16 ocak[/td]
[td]ZEYNEP[/td]
[td]1703 gr[/td]
[td]---[/td]
[/tr]
[tr]
[td]gulguzeli85[/td]
[td]5 mart[/td]
[td]18 ocak[/td]
[td]---[/td]
[td]2000 gr[/td]
[td]---[/td]
[/tr]
[tr]
[td]cesurr[/td]
[td]2 mart[/td]
[td]19 ocak[/td]
[td]---[/td]
[td]1950*1360 gr[/td]
[td]---[/td]
[/tr]
[tr]
[td]scarfaceislove[/td]
[td]8 mart[/td]
[td]25 ocak[/td]
[td]---[/td]
[td]2050gr[/td]
[td]---[/td]
[/tr]
[tr]
[td]burcuerenoztel[/td]
[td]3 mart[/td]
[td]29 ocak[/td]
[td]---[/td]
[td]2680 gr[/td]
[td]---[/td]
[/tr]
[tr]
[td]çekirge[/td]
[td]6 şubat[/td]
[td]31 ocak[/td]
[td]İKRA[/td]
[td]2950 gr[/td]
[td]---[/td]
[/tr]
[tr]
[td]idil-boris[/td]
[td]9 mart[/td]
[td]3 şubat[/td]
[td]İDİL LİVA[/td]
[td] gr[/td]
[td]---[/td]
[/tr]
[tr]
[td]pamukankara[/td]
[td]12 mart[/td]
[td] şubat[/td]
[td]---[/td]
[td] gr[/td]
[td]---[/td]
[/tr]
[tr]
[td]eylule_vuslat[/td]
[td]11 mart[/td]
[td]11 şubat[/td]
[td]SÜMEYYE[/td]
[td] gr[/td]
[td]---[/td]
[/tr]
[tr]
[td]cesurarya[/td]
[td]20 mart[/td]
[td]13 şubat[/td]
[td]CESUR&ASİL[/td]
[td] gr[/td]
[td]---[/td]
[/tr]
[tr]
[td]BeyazKaranfil82[/td]
[td]6 mart[/td]
[td]14 şubat[/td]
[td]---[/td]
[td] gr[/td]
[td]---[/td]
[/tr]
[tr]
[td]---[/td]
[td]---[/td]
[td]---[/td]
[td]---[/td]
[td]---[/td]
[td]---[/td][/tr][/table]
Bnm de pazrtsi gnu randevum. Ins ii gecer belki bebis gelir cantmi da gotrcm artk her gidistepazarteside randevumuz var dr geçenkinde son randevumuz kaldı demişti iyice yaklaştı bebişin gelmesi
Yook agustosta es tayini varya onu isticek esim ben yine giremedm kac gundur ancak yaziyorum yani hic ayrilmamis olcazAyri mi durcksnz yani eylulden itibarn?
Ben de pasta yaptım biraz mozaikimsi :) keçedende arabasına süs yapmıştım 3kalp onu verdim. O da bana ayıcıklı gül almış :) acıyorum şu çiçeklere verilen paraya ama kolay yol işte.. gerisi her zamanki gibi evdeyzAkşama napıyosunuz gençler
Eşim öğleden sonra geliyo Cumartesileri
Minik bi pastayla kibar bi künye almış bana, hem doğum hediyesi hem 14 Şubat kutlamasını bi arada çıkardı
Bende kek yapmıştım kalp şeklinde, canınız çekmesin diye paylaşmıyım
Bi de 14 Şubat diye kuzenim bugün nişanlanıyor
Herkescikler orda
Ben gidemiycem
Karnın sivri mi canım.. aynı durum bende de varSlm kizlar sevgililer gununuz kutlu olsun :)
Beni kim gorse oglun olacak dimi diyorrr yada nasilda belli erkek oldugu diyorr kixim olacak demektrn fenalik geldi yahic kimsemi kiz tahmin etmez
benimde aynen :)Evde oturaraksenin nasıl ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?