2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

iyidir inşallah artık 12. haftaya da girmişsin daha güvenli bir zaman dilimindesin çok şükür Son kontrole ne kadar önce gitmiştin?
ikili test vaktin de gelmiş artık bu kontrolde yapacaklar mı?
inşallah güvendedir :)
en son 8+5 iken gitmiştik.ikili test için çağırmıştı zaten.ona gidicez.heyecanlıyım,ister istemez stres yapıyorum.
Bir yandan da ekrandan görmek için can atıyorum.İnşallah olumlu şeyler duyarım doktorumdan.
Günaydınnn...

yeni halini ben çok tuttum ya... hem telefondan gebelik takvimlerini görebiliyorum hem de birine yorum yazınca son sayfaya atmıyor artık bizi.... Eksiklikleri iyi tespit edip gidermişler
ben de telden giriyordum ama cvp yazamıyordum.şimdi onu yapabiliyorum ve evet takvimde görünüyor.
ben de çok şikayetçi değilim ama daha da geliştirirler umarım.

Günaydın kizlar ben hic bisey hissetmiyorum yaa bebegim ordami degil mi bilmek istiyorum keske hareketlerini en basindan hissetmeye baslasak ne guzel olurdu :))))) dimi.

Hareket edişini izlersin bu sefer de:)

Beni de ikili test biraz geriyor, o aşamayı da sıkıntısız atlatsak sanki biraz rahatlayacakmışım gibi...

Günaydın Anne adaylarıı,Bugün nasılsınızz
benim bugün mide bulantım yok fakat karın ağrım var:) göbeğim 5 aylık gibi duruyor adet olucakmış hissim var..
İnşallah kısa zamanda hissederiz bebekleriii

Günaydın kizlar ben hic bisey hissetmiyorum yaa bebegim ordami degil mi bilmek istiyorum keske hareketlerini en basindan hissetmeye baslasak ne guzel olurdu :))))) dimi.

bende aynı ya hep bi telaş ama kötü bişey olsa kendini belli ederdi değil mi... doktorumda evham yapma demişti ama elimde değil işte

170"]bende aynı ya hep bi telaş ama kötü bişey olsa kendini belli ederdi değil mi... doktorumda evham yapma demişti ama elimde değil işte[/QUOTE]

Insallah canim kotu bisey olmaz hicbirimize ve bebislerimize.biz tatildeyiz oyuzden cok korkuyorum aslinda evdeyken tansiyonum düşüktu kasiklarim agriyodu burda gayet iyiyim hicbir sıkıntım yok belki yuzup hareket ettigim icindir bilmiyorum ama burda bisey olursa kendimi affetmem dr deniz cok iyi olur dedi gitmemi onayladi paxartesi kontrolum var bakalim hakkimizda hayirlisi

170"]bende aynı ya hep bi telaş ama kötü bişey olsa kendini belli ederdi değil mi... doktorumda evham yapma demişti ama elimde değil işte

Insallah canim kotu bisey olmaz hicbirimize ve bebislerimize.biz tatildeyiz oyuzden cok korkuyorum aslinda evdeyken tansiyonum düşüktu kasiklarim agriyodu burda gayet iyiyim hicbir sıkıntım yok belki yuzup hareket ettigim icindir bilmiyorum ama burda bisey olursa kendimi affetmem dr deniz cok iyi olur dedi gitmemi onayladi paxartesi kontrolum var bakalim hakkimizda hayirlisi[/QUOTE]

ben korkudan gidemedim tatile, eylülde de hava serinleyecek....
gerçi ben doktorun sıkıntı yok dediği herşeyi yasakladım kendime; cinsel ilişki, tatil, uçak yolculuğu vs...

Ya benim de göbeğim özellikle akşama doğru felaket şişiyor. Eşim de göbeğin çıktı artık dedikçe hayır o bebekten değil şişkinlik o diye ona dert anlatmaya çalışıyorum. Şişlik falan anlamam çıktı işte göbeğin diyor o da

Doktorum herseyi yasaklarsan 40 hafta gecmez rahat ol demisti.senin kafan rahat olursa bebekte rahat olur hayati kisitlama dedo bilmiyorum hangisi dogru su bir gercekki tatil iyi geldi

Doktorum herseyi yasaklarsan 40 hafta gecmez rahat ol demisti.senin kafan rahat olursa bebekte rahat olur hayati kisitlama dedo bilmiyorum hangisi dogru su bir gercekki tatil iyi geldi

kesinlikle doktorun dediği doğru, gereksiz stres yapmaktan tüm bilinçaltı korkularımı kabuslarda görür oldum...
gereksiz kasıyorum terapiye bile gitmeyi düşündüm de şu 3 ayı bir dolduralım bakayım, sonra düzelmezsem gidebilirim..

bende aynı ya çok şiş artık sabahlarıda şiş uyanıyorum akşamki kadar olmamakla beraber karnım şiş... geceleri yan yatıyorum sadece her yanım ağrıyo ve bi kaç uyandım gece

bende çok sinirli oldum hiç bişeye tahammülüm yok, patronumu bile kaç kere terslemişim en son adam odasına çağırdı bi sıkıntınmı var benle işle ilgili diye :) az kaldı inşallah 3ay sonunda geçiyor diyolar dört gözle bekliyorum

Günaydın mart anneleri....

bizde agustosun son haftası tatile gidecegiz düşük riski yoksa bir sıkıntı olacagını sanmıyorum.dr.um sadece güneşte çok durma demişti bizde 2 den sonra gideriz artık denize 2 3 saat yeter zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…