2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canim beni de ekler misin beklenen dogum 1 mart dogum tarihim 20 subat oglusumun adi ömür ata

@ bitterkuzucuk başınız saolsun.
Pazartesi kizcene kavusuyorsunuz hayırlı doğumlar olsun inşallah.
Cekirgee demek eşine kalpli kek yaptın. Ne kadar romantik benim herif odun olduğu için hiç bir şey yapmadım.
Bugün kv geldi evi temizledi. Biraz günah çıkartmak istedi. Kırdığı kalbi tamir edermi bilmem ama

Kızlar iyi geceler hepinize.
Artık son zamanlar hiç çekilmez oldu.
10 gün daha dayansak yeter.
Yatsam da yorgunum gerçi yatma şansı m yok ama. Kronik yorgunluğa bağladım

slm annecikler bende kızımla avmye gidip hediye aldım akşama doğum gününe gideceğiz.bide sevgililer günü diye ne kalabalık zor gezdik dolaştık kendimi eve zor attım vallahi
Ben sabah eşimin çiçek surpriziyle uyandım.Bende ona hediye almaya çıktım ama kalabalıktan ve gezmekten olecektim ya

selam kızlar yine merakımdan geçmişi okuya okuya son sayfaya geldim

Balon al, süs kovalarına sapla çubuklarıyla
En kolay ve güzel o
gece uyku tutmayınca kalktım kızımdan kalan bi paket bez ile bez pasta yaptım bi tane oyuncak ayısı vardı onuda yanına ekledim d.gününden kalan pembe tüllerlede ambalajladım sonra baktım benim uyku hala yok dedim bişy daha yapim bari de doğumdan sonra oda süslü dursun beyaz butik kurabiye kovasına pembe simli kalpler vardı içine strafor koyup evdeki çöp şişlere bantlayıp gelişi güzel sapladım tüllede bağladım oldu bitti oda maksat odada süs bulunsun bide ona para vermeyelim geçen haftaki kontrolde bi hoşgeldin bebek yazılı doğum süsü sorduk birine 100 birine 150 tl dedi saol dicektim
Mide bulantisi yaşayan var mı?
benim 34-35 te olmuştu hafif ara ara

Bende deniyorum ama olmuyor ama nette bir şey okumuştum bebeğin eşi çıktıktan 1-2 saat sonra süt gelir yazıyor.

bende okumuştum doğum şekli ne olursa olsun bebeğin eşi çıktıktan sonra yarım saat ile 2 saat arasında geliyormuş öyle yazıyodu
pazarteside randevumuz var dr geçenkinde son randevumuz kaldı demişti iyice yaklaştı bebişin gelmesi
bizimde bu hafta son randevu diğer hafta pazartesi doğum kısmetse
Slm kizlar sevgililer gununuz kutlu olsun :)

Beni kim gorse oglun olacak dimi diyorrr yada nasilda belli erkek oldugu diyorr kixim olacak demektrn fenalik geldi ya hic kimsemi kiz tahmin etmez

Evet benimde one dogru gibegim sivriymis ole diolar
Yorumlar soyle
Cirkinlesmemis daha guzellesmisim
Cillenmemisim
Lekelenmemisim
Kilo almamisim
Karnim sivri top gibiymis
Yanlarin bos kizda buralar dolar diyorlar:)

aynı şeyler bana söylenenlerde :) millet o kadar söylediki hatta bu kontrolde tekrar sordum dr.a hala kız değilmi diye dr.da kaç kez baktık kız merak etme dedi bi daha baktı güldü kız kız dedi

Banada herkes aynı şeyi söylüyor bildiğim halde bilinç altı benide ikna etmeye başladılar artık erkek olursa 3 ay kadar beyaz ve pembe giyinicek

ben bi takımda beyaz koydum hastane çantasına, beyaz bi hastane çıkışı almıştım unısex onu koydum olsa bile onu giydiririm (olmazda)

iyi akşamlar herkesee, bgün burası çok sessiz herkes sevgililer günü için plan yapmış sanırım
artık oğlumun hareketlerini tekme değilde yer değiştirme, kayma gibi hissediyorum daha çok. tekmeler daha azaldı sanki. yeri azaldığı içindir herhalde diyorum. doktora gideli de iki hafta olacak. bu hafta içi randevu alıcam. son günler daha yavaş geçiyor gerçekten...

evet bugün çok sessiz burası.
Zaman ilerledikçe areketleri azalıyormuş öyle diyorlar ondandır muhakkak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…