iyi akşamlar herkesee, bgün burası çok sessiz herkes sevgililer günü için plan yapmış sanırım
artık oğlumun hareketlerini tekme değilde yer değiştirme, kayma gibi hissediyorum daha çok. tekmeler daha azaldı sanki. yeri azaldığı içindir herhalde diyorum. doktora gideli de iki hafta olacak. bu hafta içi randevu alıcam. son günler daha yavaş geçiyor gerçekten...
merak etme bişey olmamıştır.Gayri ihtiyari elimle karnima bastirdim bebegin uzerine.sjmdi korkuyorum bisey oldu diyeee.suyun icinde korumada oldugunu biliyorum ama o bastirdigim yer agriyo simdi.korkuyorumm
Nasil biseymiski o
Yok o ayrı cnm. Bu perine masajı, zeytinyağı ile uygulanacak bir masaj, yada burda onun için etrafında masaj yağını satıyorlar.gebe eğitiminde kegel egzersizlerini önerdiler. aslında her kadının yapması gerekn kasları çalıştıran şey. perine dediğin omu acaba
Nasil uyguluyosun peki bi anlatsan lutfen yapmak isterim bnde
DR 20 -24 şubat arası gün verecekti p.tesi belli olacak bakalımsenin doğum nezamandı ?
götür cnm yanında senin hastane biraz uzaktı galiba.ne olur ne olmaz ben ilk gebeliğimde muayeneye gittiğim gün doğum yaptım.Bnm de pazrtsi gnu randevum. Ins ii gecer belki bebis gelir cantmi da gotrcm artk her gidiste
doğum yaptıkça ekliyorum cnm bu listeye.sen doğuma girmeden bir gün önce hatırlat.arada bakalım kaç kişi doğuracakCanim beni de ekler misinbeklenen dogum 1 mart dogum tarihim 20 subat oglusumun adi ömür ata
Zeytinyağı kullanarak masaj yapabilirsin ama tırnaklarının çok kısa olmasına dikkat etmen gerekiyor.
Bebeğinizi beklerken sizi neler bekler
Veya
Hypnobirthing mongan yontemi
Kitaplarında daha detaylı aciklama bulabilirsin...
Özellikle "aman normal doğumda çok acı, şancı, yırtık oluyormuş" türü serzenişler yüzünden peydah olan korkularının üstesinden gelebilen icin marie mongan'in hypnobirthing kitabını mutlaka tavsiye ederim. ( http://www.idefix.com/kitap/hypnobirthing-marie-f-mongan/tanim.asp?sid=PR8OC8FVGB0B454J4O1A ) çok rahatlatıcı ve bilgilendirici bir kitap. Doğal doğum değil normal doğum da yapsan gevşeme tekniklerinin çok faydasını göreceğini düşünüyorum. Sonuçta herşey insanın zihninde bitiyor...
Mrb ben 22.jaftafan beri oglum ters oldugu icin tembel davranip hareket etmedigi icin hic tekme hissedemedik.arada bir bir iki uumrukla varligini unuttirmadan geçti hamileligim.sizinle sat gunumuz arasinda 1 gun var sadece. Bende en son iki hafta once gitti m doktora.gelisimini nasil ve normal mi sezeryan mi dusunuyorsunuz.benim kizim sezeryan oldugu icin oglumda mevburen sezeryan igeleceğimk
Bende bildiğin odunumdur
Bi kere eşimin doğum gününü bile unuttum
Baya üzüldü ama yok yok üzülmedim dedi
O benden daha incedir hakkını yemiyim
O dur budur kendimi kasıp bişeyler yapmaya çalışıyorum
Önemsiyo demek ki o kadar üzüldüğüne göre
Bildiğin keki kalpli kalıba dök olmadı, bişey yapmadı olmasın
Evet sivri , vide cirkinlesmemisim ondan oyle diyorlarmisKarnın sivri mi canım.. aynı durum bende de var
Benim esim seviyor oyle seyleri supriz yapmayida yapilmasinida :) benden daha dusunceli romantiktir gercekten:) bugunu gecrimda haftaya d.gunu ozamana biseler yaomaliyim
benimkininde haftaya doğum günübalık burcu oda
Hangi gun :) ay baby lerimizde balik burcu olacak :)
20 si benimkininde canım :) baby de 23 ünde doğacak diye 20 si olsun beraber kutlayalım diyodusenin kocacıkın kaçında ? bebişin tarihi belli mi, sizinde yakın olcak doğum günleri desene :) Balık burçları iyi oluyor yaw benim koca pek duygusal benden daha düşünceli,anlayışlıdır bebişlerinde huyu iyi olur belki :)
Gunaydinlar..bende cat agrisi ve kaburga sgrilariyla yarim yamalak uyku ile kotu bir gece gecirdim.bugun esime endoskopi yapilscak.dualarinizi bekliyorum kizlar.hamile duasi gecermis.ins migdesinde kotu bir hastalik yoktur.mrb cnm benim kizim yolda seninki kizmi erkekmi rabbim yardimcimiz olsun sagliklica kucagimiza alalim isallah dogum normalmi
Sena serra mrb.Ayni gunfeyiz.bende 34+3 teyim.kiz mi erkek mi bebegin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?