2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Hastane odasindan selam herkese kizlar hala serum kolum da yatistayim uc gecedir uyuyamiyorum dun biri bagiriyordu bugun de simdi birini normal doğum a aldilr insan ister istemez etkileniyor

Hastane odasindan selam herkese kizlar hala serum kolum da yatistayim uc gecedir uyuyamiyorum dun biri bagiriyordu bugun de simdi birini normal doğum a aldilr insan ister istemez etkileniyor
Gecms olsun. Niye hastndesn peki ?

Saolbcanim agrilarim basladi ilaçla durdurmaya calisiyorlar

Buarada mustela ürünlerinden alan var mı? Eczanelerde bulamıyorum internette deher yere güvenemiyorum

Gunaydinlar...

Yazdim ama cikmadi bidaha yazayim :)
Benim kizim olcak cnm seninki ne olcak rabbim sagliklica kucagimiza almayi nasip etsin isallah normalmi seninki

Benim oglum olacak nasipse...ablasi mecburi sezeryanla dogdugu icin oglusta sezeryan olacak.sezeryanim 12-18 mart arasinda yapilacak hersey uolunda giderse...

Ilk kizimdan bilirim o duyguyu...allah yar ve yardimcin olsun (

Buarada mustela ürünlerinden alan var mı? Eczanelerde bulamıyorum internette deher yere güvenemiyorum

Ben simdiye kadar eczanemiz.com adresunden urunler aldim sorun yasamadim

Eczanemizde.com çıkıyor canım o olmasın

günaydin kizlar mutlu pazarlar
benim dünki temizlikten heryerim agriyo gece iyi uyuyamadim o yüzden.. bugün bütün gün yatip dinlenmeyi düsünüyorum..
gunaydn cnm bencede dikkat et dogum yaklasti, ama dayanamayip yapiyo insan ev islerini, bana yapma diyorlar ama bende yapmak istiyrm

gunaydn cnm bencede dikkat et dogum yaklasti, ama dayanamayip yapiyo insan ev islerini, bana yapma diyorlar ama bende yapmak istiyrm
evet canim dikkat etmek gerekiyor ama mecbur yapiyorum hersey tamam bir evin temizligi kalmisti onuda iste yavas yavas yapicam doguma kadar.. mutfak bitti ya üstümden büyük bi yük kalkti.. en cok oyalayan orasi..

Dra sordum. 36. HafTadan sonra baslarsin dedi

evet canim dikkat etmek gerekiyor ama mecbur yapiyorum hersey tamam bir evin temizligi kalmisti onuda iste yavas yavas yapicam doguma kadar.. mutfak bitti ya üstümden büyük bi yük kalkti.. en cok oyalayan orasi..
cnm bence yardim alarak yap simdi mutfak camasir suyu vs ister bide buyuk temizlikmis ben gunluk sandim. sonra bisy olur Allah korusun

Çatlak kremi ni kullanıyorum sadece. Eczaneden aldım. Ama nette de güvenilir siteler var
cnm gunaydn catlklik kremi ise yaradimi bn bi kac gun once farkettim karnim yirtilmis biraz cok uzuldm ama bn krem kullanmiyrm kullansam duzelir mi acaba sonucta yeni oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…