Gecms olsun. Niye hastndesn peki ?Hastane odasindan selam herkese kizlar hala serum kolum da yatistayim uc gecedir uyuyamiyorum dun biri bagiriyordu bugun de simdi birini normal doğum a aldilr insan ister istemez etkileniyor
Gecms olsun. Niye hastndesn peki ?
Yazdim ama cikmadi bidaha yazayim :)
Benim kizim olcak cnm seninki ne olcak rabbim sagliklica kucagimiza almayi nasip etsin isallah normalmi seninki
Hastane odasindan selam herkese kizlar hala serum kolum da yatistayim uc gecedir uyuyamiyorum dun biri bagiriyordu bugun de simdi birini normal doğum a aldilr insan ister istemez etkileniyor
Buarada mustela ürünlerinden alan var mı? Eczanelerde bulamıyorum internette deher yere güvenemiyorum
Eczanemizde.com çıkıyor canım o olmasınGunaydinlar...
Benim oglum olacak nasipse...ablasi mecburi sezeryanla dogdugu icin oglusta sezeryan olacak.sezeryanim 12-18 mart arasinda yapilacak hersey uolunda giderse...
Ilk kizimdan bilirim o duyguyu...allah yar ve yardimcin olsun(
Ben simdiye kadar eczanemiz.com adresunden urunler aldim sorun yasamadim
gunaydn cnm bencede dikkat et dogum yaklasti, ama dayanamayip yapiyo insan ev islerini, bana yapma diyorlar ama bende yapmak istiyrmgünaydin kizlar mutlu pazarlar
benim dünki temizlikten heryerim agriyo gece iyi uyuyamadim o yüzden..bugün bütün gün yatip dinlenmeyi düsünüyorum..
Iyi hadi cnm hayrli olsun tekrar
Tesekkur ederim darisi basiniza memlekete dogru:)
evet canim dikkat etmek gerekiyor ama mecbur yapiyorum hersey tamam bir evin temizligi kalmisti onuda iste yavas yavas yapicam doguma kadar.. mutfak bitti ya üstümden büyük bi yük kalkti.. en cok oyalayan orasi..gunaydn cnm bencede dikkat et dogum yaklasti, ama dayanamayip yapiyo insan ev islerini, bana yapma diyorlar ama bende yapmak istiyrm
Dra sordum. 36. HafTadan sonra baslarsin dediGEBELİKTE (HAMİLELİKTE) DOĞUM YIRTIKLARINI ÖNLEMEK İÇİN PERİNE MASAJI YAPILMASI
Perine vajina ile anüs arasındaki bölgeye verilen isimdir. Burası yaklaşık 2-3 cm çapında bir alandır ve normal doğum sırasında yırtıkların en çok yaşandığı bölgedir. Bazı normal doğumlarda uygulanan doğum kesisinin (epizyotomi)amacı perine bölgesinde olabilecek yırtıkları önlemektir.
Ayrıntıları var internetten de bakabilirsin :)
Çatlak kremi ni kullanıyorum sadece. Eczaneden aldım. Ama nette de güvenilir siteler varBuarada mustela ürünlerinden alan var mı? Eczanelerde bulamıyorum internette deher yere güvenemiyorum
cnm bence yardim alarak yap simdi mutfak camasir suyu vs ister bide buyuk temizlikmis ben gunluk sandim. sonra bisy olur Allah korusunevet canim dikkat etmek gerekiyor ama mecbur yapiyorum hersey tamam bir evin temizligi kalmisti onuda iste yavas yavas yapicam doguma kadar.. mutfak bitti ya üstümden büyük bi yük kalkti.. en cok oyalayan orasi..
cnm gunaydn catlklik kremi ise yaradimi bn bi kac gun once farkettim karnim yirtilmis biraz cok uzuldmÇatlak kremi ni kullanıyorum sadece. Eczaneden aldım. Ama nette de güvenilir siteler var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?