2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

cnm gunaydn catlklik kremi ise yaradimi bn bi kac gun once farkettim karnim yirtilmis biraz cok uzuldm ama bn krem kullanmiyrm kullansam duzelir mi acaba sonucta yeni oldu
Ben de çatlak oluSmadj çok şükür. Ama aylardır düzenli Krem kullanıyorum. Bazı kremler var olan catlaklara sürülüyor. Sanırım mustela nin da vardı, biri çatlak önleyici yani benim kullandığım, bir de çatlak için. Bence bir arastir. Geç değil. Daha fazla çatlak oluşmasını önLersin. Ama biraz da genetik. Bazıların ne yaPSA da catliyor

Eczanemizde.com çıkıyor canım o olmasın
Evet canim. Eczanemizde.com yalniz aldiginiz urunleri izellikle arayip son kullanma tarihi hakkinda bilgi alin.ben kozmetik ne alacak olursam olayim arayip ogreniyorum.yoksa bir kac kez basima geldi yakin son tarihli urunleri gonseren yerler oldu.ozellikle sipariste de belirtiyorum yazi ile.son kullanma tarihi yakin olursa iade ederim diye...

günaydin kizlar mutlu pazarlar
benim dünki temizlikten heryerim agriyo gece iyi uyuyamadim o yüzden.. bugün bütün gün yatip dinlenmeyi düsünüyorum..

Dogum yaklastikca kendini yorma...valla benimde esim yardim ediyor.ailesi burada yasiyor birkac haftada bir gorumcem gelip yardim ediyor.doguma yakin hem gorumcrleri cagiracagim hem temizlikci kadin alacagim.evim cok buyuk 250 metre kare.mutfak bir gunuzu alıyor cok faxla dolap var...

Yarin okula gitcem .esim de okul muduru az once kurslari takip etmek icin okula gitti. Giderken yapma is felan kalsin dedi ama insanin icisinmiyir.or.Kizim 3 yasinda cocik olunca evde iyice hijyene kafayi takiyor insan... Ams ne olursa olsun onceligimiz kendimiz olmaliyiz.keske birkac gun ara ile yapsaydin da yormasaydin kendini bu kadar...

evet gentk olabiliyr seviniyodum olmadi diye ama bi gun once farkettim insallah krem gecirir gec degil cunku

cnm bence yardim alarak yap simdi mutfak camasir suyu vs ister bide buyuk temizlikmis ben gunluk sandim. sonra bisy olur Allah korusun

sagolun arkadaslar annem ve kv yardima geliriz dediler ama ben istemedim annem calisiyor kvdede bel fitigi var.. kimseyi yormak istemedigim icin yavas yavas yaparim diye düsündüm.. doguma 2 hafta var kismetse ozamana kadar bitiririm heralde.. dedigim gibi evin zor kismi bitti cok sükür.. geriye kalani cok takmiyorum.. ama temizligi bilerek beklettim izine ayriliyimda öyle yaparim diye yoksa calisirken imkani yok yapamazdim..

Benim bişey yapasım gelmiyor ortalığı toparladım biraz bıraktım.nedense enerjim yok bugün.

Evet eczanemiz.com güvenilir bir site daha önce alışverişler yapmıştım ositeden

cnm gunaydn catlklik kremi ise yaradimi bn bi kac gun once farkettim karnim yirtilmis biraz cok uzuldm ama bn krem kullanmiyrm kullansam duzelir mi acaba sonucta yeni oldu
Catlcgi varsa herturlu catlio cnm. Bn krem, yag kullanmdgm sey kalmdi ama karnm catlk dolu

Bn de annmle kv ye yaptrcm temzlk. Yanmda durcklrya skilmasnlr is yapsinlar azcik

Gunaydin kizlar, son zamanlarda nefes almakta zorlaniyordum ama bu sabah kalkinca farkettim ki karnim asagiya inmis, gobek deligim yukarda kalmis normalde tam ortadaydi ve nefes alirken cok rahat ettim, egilip kalkmakta daha kolay oluyo, aksam kasiklarimda cok agri olmustu simdi oda yok. yani sizce dogum cok mu yaklasti demek bu bugun esimle son eksikleri almaya gidecez artik cikamam diyorum

Olablr ins hayrlsyla dogurursn

Cnm senin spinal olmustu ya katater takilmadi yani belinde ameliyattan sonra uyusturmak icin bisi kalmadi dimi?? Bir de 6 saat suruyor uyusukluk demissin hic mi aci hissetmedin 6 saat boyunca

Katater ne bilmiyorum
Bana sadece iğne yapıldı bi de idrar için sonda takıldı

Evet bişey hissetmedim 6 saat boyunca, sonra da zaten ara ara gelip 4 serum ve ağrı kesici iğne yapıyolar
Ev içinde antibiyotik yazıyolar içinde 5 tane var

Hastane odasindan selam herkese kizlar hala serum kolum da yatistayim uc gecedir uyuyamiyorum dun biri bagiriyordu bugun de simdi birini normal doğum a aldilr insan ister istemez etkileniyor
geçmiş olsun canım. İnşallah en kısa sürede evine döners,n ağrıların biterde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…