2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

herkese merhaba...

ben çatlak için acı badem sütü kullandım sadece düzenli olrak hergün kullandım ve Allah a şükür hiç çatlağım olmadı

dimpledimdim canım epidural sezeryanda yada epidural uygulamalarında bele bir katater takılıyor kataterin amacı istenildiğinde direk ağrı kesicinin ordan uygulanıp daha çabuk ağrıyı kesmesi, spinalde katater takılmıyor sadece belden iğne yapılıyor uygulanma şekli ikisininde nerdeyse aynı biri omurilik sıvısının içine diğeri dışına yapılıyor birde epiduralin kalınca bir iğnesi spinalin saç teli kadar ince bir iğnesi var ikiside belden yapılıyor spinalde katater takılmıyor sadece, ihtiyaçta olmuyor açıkcası rahatça yatabiliyosun spinal daha rahat bir doğum şekli, epiduralde 2. gün katateri çıkarıyorlar çıkarana kadar rahat olmaz diye tahmin ediyorum ...

Ayni :) benimkide 20 sinde kesinlikle balik burclari iyi oluyor esim cok anlayisli dusunceli,bevislerimizde oyle olur insallah ama yegenimde balik kix cok mizmiz ya:)
Bizim bebegin dogum tarihi nasipse 9 mart beklerse insallah:)

bebiş doğum günleride aynıymış nerdeyse bizimde normal doğum tarihi 8 mart, sezeryan olunca 23 şubata gün verdi dr. küçükken mızmızlardır belki büyüyünce iyi olur diye düşünelim iyi olsun o zaman

hmm hatırladım zeytinyağıyla yapın diye ebeler anlatmıştı. ama hiç yapasım gelmedi yani sen yapıyomusun

bende 36. haftadan sonra zeytinyağı ile masaja başlayacağım...teyzemin tavsiyesi,tüm doğumları çok kolay olmuş onun,son bir ay kala başlıyormuş o ben biraz daha gec başlayacağım..

Selam kizlar yine ev isleriyle bogusuyorumbir turlu duzenli kalmiyor evimizi de yeni aldik sayilir kutu gibi hemen dagiliyor aldigini yerine koymayinca daral geliyor bebegin anakucagi vs de eklenince iyice dagildik.oglumdan bambam besik varsu hic icime sinmedi cok yipranik diye.annem sagolsun dun aksam park yatak siparisi verdi buyuk oglum hala besigini kullaniyor byuk almistik.evin icinden bir ev daha cikarip attim sanirim temizlerken.kaldi bes gun doguma.temizlenecek yikanacak utulenecekleri bitirmeye calisiyorum

Allah kolaylık versin. zamanında az kalmış. Yardım edecek biri yokmu dicem de insan kendi başına daha iyi yapıyor

kızlar taşıma koltuklarını doğumdan hemen sonra kullanabiliyormuyuz ben hemen zararlı olur belki bebek baya küçük olacak diye port bebeye koyarım sonra taşıma koltuğuna geçerim dedim , siz nasıl yapmayı düşünüyosunuz...

Bende portbebeye koymayi düşünüyorum canım yaa taşıma koltugunda iki büklüm olur ona en az 40 i cikana kadarda koymam herhalde :)

Allah kolaylık versin. zamanında az kalmış. Yardım edecek biri yokmu dicem de insan kendi başına daha iyi yapıyor
Esim calisiyor annemler persembe gelecel kv rahatsiz yapamaz.esime bu iki gun rica ettim avizeleri sildi kolileri indirdi.eltim gelip buzdolabini temizledi sagolsun gerisi benim tum islerin.annem gelene kadar tum temizlik islerini bitirecegim o camlari silecek.

ben de cuma gunu alıcam bebısımı ınsallah kucagıma...
genel mi spınal mı karar veremedım hala???????????
Benim dr um karari bana birakmadi zorunlu bir durum olmadikca spinal yapiyormus.cuma insallah birlikte kucaklayacagiz bebekleri

Ben oglumda yirmi gunlykken alip hen kullandim simdi de direkt hastaneye goturecegim yalniz icine ilk zamanlar ayicik puf altacmami koymustum derinligi cok diye

yalnız yapmak zor oluyor. Bizde dün eşimle birlikte yaptık, aslında çoğunu eşim yaptı sağolsun.

yalnız yapmak zor oluyor. Bizde dün eşimle birlikte yaptık, aslında çoğunu eşim yaptı sağolsun.
Ben de yarin kurabiye ve kalan alisverisleri yapayim diyorum sali temizligi bitiririm carsamba banyolari yokarim sonra dinlenme zamani.

Evet sivri , vide cirkinlesmemisim ondan oyle diyorlarmis
Bende çirkinleştim mi bilmiyorum ama ben herzamanki gibi popodan ve bacaklardan kilo aldım.Kayınım ve eltim bu kız göbeği diye tutturdu.Gecen haftadan beri sinir oldum.3 doktor erkek dedi ama tereddüte düştüm şuan.Neyse hayırlısı Allah ın izniyle sağlıkla gelsin de kuzum kız erkek canı sağolsun

Herkese iyi pazarlar nasılsınız? Ben bugün biraz yorgunum ve bu yüzden bebişim pek oynamadı Sabah 9.30 kahvaltı hazırlığı ile başlayan maratonum şuan kurabiyelerimin pişmesini beklemekle devam ediyor bir sonraki adım olarak banya yıkanacak ve inşallah maraton son bulacak :)

artık benimde harektler sadece olduğu yerde dirsek ve dizlerini bükme şaklinde :) Birde ben sağ sol yapınca oda yapıyor sanki:)

götür cnm yanında senin hastane biraz uzaktı galiba.ne olur ne olmaz ben ilk gebeliğimde muayeneye gittiğim gün doğum yaptım.
Biz hastaneye 2 saat uzaklıktayız ben 2 randevudur çantayı götürüyorum.Hatta en son abarttım eşime bir battaniye birde pijama aldım artık onlarıda götürüyoruz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…