Ben koymayı düşünüyorum canım nedensr sevmiyorum portbebeyi. Zaten hastaneden eve kadar en fazla yarım saat durcak. Altına kalın battaniye koyarım dye düşündümkızlar taşıma koltuklarını doğumdan hemen sonra kullanabiliyormuyuz ben hemen zararlı olur belki bebek baya küçük olacak diye port bebeye koyarım sonra taşıma koltuğuna geçerim dedim , siz nasıl yapmayı düşünüyosunuz...
Canim seker hamurlu mu yapiyorsun ben de yarin yapmak niyetindeyim tarif verir misinHerkese iyi pazarlar nasılsınız? Ben bugün biraz yorgunum ve bu yüzden bebişim pek oynamadıSabah 9.30 kahvaltı hazırlığı ile başlayan maratonum şuan kurabiyelerimin pişmesini beklemekle devam ediyor bir sonraki adım olarak banya yıkanacak ve inşallah maraton son bulacak :)
ben eczanemizde.com dan alışveriş yapıyorum memnunum mustela çatlak kremini ordan almıştımBuarada mustela ürünlerinden alan var mı? Eczanelerde bulamıyorum internette deher yere güvenemiyorum
ben de o siteden avent elektrikli süt sağma makinesi aldımMamacim.com var lierac , lansinoh faln almstm guvenilir ve uygun bi site
Aynen öyle insanlar, pislik yetiştiriyor resmen.Çocuk büyütmek çok önemli yoksa böyle gencecik insanlar pisi pisine ölüyorGünaydın kızlar 5,30 gibi uyandım 7 gibi tekrar yattım 8,30da bir daha uyandım uyku düzenim o kadar saçma ki
ya ben şu özgecan'a cok üzüldüm. Ne serefsiz insanlar var bu dünyada :S
bende daha ikramlık kısmına başlamadım bu hafta içi bişeyler ypsam ii olacakBen de yarin kurabiye ve kalan alisverisleri yapayim diyorum sali temizligi bitiririm carsamba banyolari yokarim sonra dinlenme zamani.
Hayır canım şeker hamuru yok.Bu çok pratik bir tarif kurabiyeye 1 paket toz puding katıyorsun çilekli yada muzlu.Ağızda dağılan un kurabiyesi kıvamında aramalı bir kurabiye oluyor.tarif şöyle ;Canim seker hamurlu mu yapiyorsun ben de yarin yapmak niyetindeyim tarif verir misin
bende aslında kocam kalsın istiyorum ama galiba annem kalacak. Daha faydası olur diye düşünüyorum.refakatçiniz anneniz mi olacak eşiniz mi? ben kararsız kaldım. aslında eşimi istiyorum gece ama sanki annem kalsa daha mı iyi olur. bilemedim. sizlerin kararını merak ettim
benm annem kalıcak eşim kalsada bi faydası olmaz zatenrefakatçiniz anneniz mi olacak eşiniz mi? ben kararsız kaldım. aslında eşimi istiyorum gece ama sanki annem kalsa daha mı iyi olur. bilemedim. sizlerin kararını merak ettim
Masallhin var bn ful yatyrm sana gireBen de yarin kurabiye ve kalan alisverisleri yapayim diyorum sali temizligi bitiririm carsamba banyolari yokarim sonra dinlenme zamani.
açılmayı ultrasondada görebiliyolarki. kaç serum verdiler ilaç falan verdilermiKizlar agrilarim var hastanede yiz doktor acilman olabilir dedi ama korktugum icin cati muayenesi yapmadi dua edin banada lutfen
açılmayı ultrasondada görebiliyolarki. kaç serum verdiler ilaç falan verdilermi
bn de gotrcm bundn sonra. 1 saat uzakliktyz hastnyeBiz hastaneye 2 saat uzaklıktayız ben 2 randevudur çantayı götürüyorum.Hatta en son abarttım eşime bir battaniye birde pijama aldım artık onlarıda götürüyoruz :)
Annm ve esimrefakatçiniz anneniz mi olacak eşiniz mi? ben kararsız kaldım. aslında eşimi istiyorum gece ama sanki annem kalsa daha mı iyi olur. bilemedim. sizlerin kararını merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?