2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ben koymayı düşünüyorum canım nedensr sevmiyorum portbebeyi. Zaten hastaneden eve kadar en fazla yarım saat durcak. Altına kalın battaniye koyarım dye düşündüm

Canim seker hamurlu mu yapiyorsun ben de yarin yapmak niyetindeyim tarif verir misin

Günaydın kızlar 5,30 gibi uyandım 7 gibi tekrar yattım 8,30da bir daha uyandım uyku düzenim o kadar saçma ki
ya ben şu özgecan'a cok üzüldüm. Ne serefsiz insanlar var bu dünyada :S
Aynen öyle insanlar, pislik yetiştiriyor resmen.Çocuk büyütmek çok önemli yoksa böyle gencecik insanlar pisi pisine ölüyor

refakatçiniz anneniz mi olacak eşiniz mi? ben kararsız kaldım. aslında eşimi istiyorum gece ama sanki annem kalsa daha mı iyi olur. bilemedim. sizlerin kararını merak ettim

Canim seker hamurlu mu yapiyorsun ben de yarin yapmak niyetindeyim tarif verir misin
Hayır canım şeker hamuru yok.Bu çok pratik bir tarif kurabiyeye 1 paket toz puding katıyorsun çilekli yada muzlu.Ağızda dağılan un kurabiyesi kıvamında aramalı bir kurabiye oluyor.tarif şöyle ;
1 paket margarin
1 yumurta
1 su bardağı pudra şekeri
1 paket toz puding
2 kabartma tozu
1 çay bardağı sıvı yağ
Aldığı kadar un
bunların hepsini kat yoğur elinle yuvarlak şekil ver sonra 180 derecede 20 dakika kadar pişir zaten dışarıda sertleşmeye devam ediyor ya pişmedi diye süreyi uzatma ben bir keresinde 30 dk pişirdim taş gibi oldu.Muzlu pudingle daha çok seviyorum ama bugün çilekli pudingim vardı onla yaptım tadı güzel.

refakatçiniz anneniz mi olacak eşiniz mi? ben kararsız kaldım. aslında eşimi istiyorum gece ama sanki annem kalsa daha mı iyi olur. bilemedim. sizlerin kararını merak ettim
bende aslında kocam kalsın istiyorum ama galiba annem kalacak. Daha faydası olur diye düşünüyorum.

Seker hamuru icin ben gecen hafta hem kizim hem yakin arkadasimin oglu hemde yegenim icin cook ugrastim.yaklasik 80 tane minnie mickey ve hello kitty kurabiye yaptim.oglus icinde kalip ve sekerlerim hazır. Doguma az zaman kala onun icinde yapacagim ins.kullandigim tarifte birazcik kurabiyeler buyuyor ama lezzeti gercekten harika oluyir.
oda sicakliginda 1 yumurta
Oda sicaklinda 250 gr tereyağ (margarin olmayacak)
1portakalin kabuk rendesi ve iki uc damla suyu
1 paket vanilya
250 gr pudra sekeri
1 su bardagi bugsay nisastasi
3 su bardagi un.

Once pudra sekeri ile yumurtayi mikserde 2-4 dk arasi cirpin.sonra tereyagini ekleyip 2 dk daha cirpin.portakal rendesi ve suyunu ekleyip vanilyayi koyup tekrar cirpin.nisastayi koyup cirp 2 bardak unu koy cirp. Son bardak unu yavas yavas ekle ve elinde yogur.coook yogurunki hamuunuz guzel olsun.humuru yarim saat buzdolabinda bekltip kurabiyelerinizi yapip 175 derecede etrafi pembelesene kadar pisirin.cikardigini kurabiyleri bir gun sonra istediginiz gibi susleyin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…