2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

refakatçiniz anneniz mi olacak eşiniz mi? ben kararsız kaldım. aslında eşimi istiyorum gece ama sanki annem kalsa daha mı iyi olur. bilemedim. sizlerin kararını merak ettim
Esim ogluma bakacak o yizden annem kalacak ancak benim annem pek becerikli degdir gunduz o kalip gece kv mi kalsa diye dusunuyorum tabi henuz fikrimi kimseye soylemedim annem istanbuldan gelecek alinganlik yapabilir kv ile cok eahat edemem ama bebege on numara bakar.annem ne giydirmeyi ne alt degismeyi bilir napacagim bilmem

Forum artik eskisi gibi degil.anneler izne cikti.bi grupta whatsapptan konusuyor sanirim.bende subat annelerini okuyorum onlar paylasiyor dogum hikayelerini

Bende eşim kalsın istiyorum annem antalyadan gelicek oda kızımla kalır zaten en fazla bir gün kalırız hastanede 1 hafta kalsalar yeterli esime annenler sonra gelsin dedim oda haklısın dedi bide o halde kv cekemicem hiç lohusa psikolojisinden anlamaz sonra gelsin 1-2 kalsınlar gitsinler sonrasını ben hallederim sonuçta ikinci çocuk artık daha deneyimliyiz.

Benimde annem kalacak ins
Esim cocuklarla evde olacak zaten.1 gece kaliriz allahtan.bisi cikmazsa

iyi akşamlar arkadaşlar..

2 gündür takip edemedm sizleri var mı doğum yapan ?

2 gündür ıvır zıvır işlerim vardı onları halletmeye çalıştım. bebeğimde 2 gündür hareketleriyle çok zorladı beni.. tam 1 ayım var ama bu son 1 ay nasıl geçecek bilmiyorum.. gerildim iyice nefes alamaz oldum Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsn inşş..

bugünde çok bunaldm alışveriş yapaym dedim bi sürü mağazada bi sürü kıyafet denedm hamile kıyafeti normal kıyafet hiç bişey yakıştıramadm kendime bunaldım da artık aynı şeyleri giymekten az kaldı nasılsa biraz daha sabredeym deyip vazgeçtm alşverş fikrinden..
sanrm eski halimi çk özledim

hastanede benim yanımda abimin eşi kalacak bir tek onunla rahat edebilirim her konuda..

evde de ilk etapta onu istyrm sonrasnda belki kv gelir..

Ben esimi istiyorum çünkü her konuda sadece onun yanında rahat olabilirim..
annemle de rahat olurum ama eşini tercih ederim.. normal doğum yapmak istiyorum.. baska birine çok ihtiyacım olmaz zaten..

taşıma koltuğu dediğin araba tipi anakucaklarımı.ben kızımda ilk günden kullandım hiç bir zararı olmadı sadece derin olduğu için içine battaniye yada yumuşak alt açamalardan koymultum. bundada öyle yaparım

[QUOTiiçerir, post: 39444649, member: 615769"]açılmayı ultrasondada görebiliyolarki. kaç serum verdiler ilaç falan verdilermi[/QUOTE]
Serum içerisinde ilac veriyorlar canimm serumla ağrı duruyorduu bugun malesef seruma ragmen kasılmalar var hayirlisiartik bekliyoruz

bugün bursada yeni açılan ebebek magazasına ugradık.pratik alt açmalardan aldım 2 tane bir paketi 6.5 a düşmüştü.ayakkabı ve birde kapşonlu sweet aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…