refakatçiniz anneniz mi olacak eşiniz mi? ben kararsız kaldım. aslında eşimi istiyorum gece ama sanki annem kalsa daha mı iyi olur. bilemedim. sizlerin kararını merak ettim
Ben annemle kalirimrefakatçiniz anneniz mi olacak eşiniz mi? ben kararsız kaldım. aslında eşimi istiyorum gece ama sanki annem kalsa daha mı iyi olur. bilemedim. sizlerin kararını merak ettim
Ben esim kalsın istiyorum..
Bende eşimle kalıcam sonucta bundan sonraki süreci birlikte gögüsleyeceğiz
Esim ogluma bakacak o yizden annem kalacak ancak benim annem pek becerikli degdir gunduz o kalip gece kv mi kalsa diye dusunuyorum tabi henuz fikrimi kimseye soylemedim annem istanbuldan gelecek alinganlik yapabilir kv ile cok eahat edemem ama bebege on numara bakar.annem ne giydirmeyi ne alt degismeyi bilir napacagim bilmemrefakatçiniz anneniz mi olacak eşiniz mi? ben kararsız kaldım. aslında eşimi istiyorum gece ama sanki annem kalsa daha mı iyi olur. bilemedim. sizlerin kararını merak ettim
Ilk hamileligimde ben de ful yattim evde cocuk olunca yatmak luks oluyorMasallhin var bn ful yatyrm sana gire
aynem benimkinide hıçkırık tutunca hemen geçmiyo sonra başlıyor ordan oraya haretler çok komik :)kizimin hickirigi tutunca rahatsiz oluyor sanirim kuduruyor icerde
taşıma koltuğu dediğin araba tipi anakucaklarımı.ben kızımda ilk günden kullandım hiç bir zararı olmadı sadece derin olduğu için içine battaniye yada yumuşak alt açamalardan koymultum. bundada öyle yaparımkızlar taşıma koltuklarını doğumdan hemen sonra kullanabiliyormuyuz ben hemen zararlı olur belki bebek baya küçük olacak diye port bebeye koyarım sonra taşıma koltuğuna geçerim dedim , siz nasıl yapmayı düşünüyosunuz...
Bende kontrol diye gelmistim canim ama cantayida ustun koru almistik yanimiza iyiki almisiz dedikbn de gotrcm bundn sonra. 1 saat uzakliktyz hastnye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?