dr.lar ne diyor cnm hangi durumda doğuma alacaklar ne zamana kadar bekliyecekler.kilosu ne kadar olmuş bebeişin.Bende kontrol diye gelmistim canim ama cantayida ustun koru almistik yanimiza iyiki almisiz dedik
hickirik oldugunu nasil anliyosn cnm bende ara ara duzenli kalp atisi gibi kipirdama oluyor o mu acaba??kizimin hickirigi tutunca rahatsiz oluyor sanirim kuduruyor icerde
ben de bunu merak ediyordm doktorm cubku spinal kullaniyorz kil gibi bisi demisti. Birkac yerden de etkisi hemen geciyor genelden farki kalmiyor filan diye yazmislar ama demek birkac saat rahat ediyormussun cnm. Cunku ameliyattan hemen sonra hissedeceksem aciyi bir anlami kalmaz kidimpledimdim canım epidural sezeryanda yada epidural uygulamalarında bele bir katater takılıyor kataterin amacı istenildiğinde direk ağrı kesicinin ordan uygulanıp daha çabuk ağrıyı kesmesi, spinalde katater takılmıyor sadece belden iğne yapılıyor uygulanma şekli ikisininde nerdeyse aynı biri omurilik sıvısının içine diğeri dışına yapılıyor birde epiduralin kalınca bir iğnesi spinalin saç teli kadar ince bir iğnesi var ikiside belden yapılıyor spinalde katater takılmıyor sadece, ihtiyaçta olmuyor açıkcası rahatça yatabiliyosun spinal daha rahat bir doğum şekli, epiduralde 2. gün katateri çıkarıyorlar çıkarana kadar rahat olmaz diye tahmin ediyorum ...
bebiş doğum günleride aynıymış nerdeyse bizimde normal doğum tarihi 8 mart, sezeryan olunca 23 şubata gün verdi dr.küçükken mızmızlardır belki büyüyünce iyi olur diye düşünelim iyi olsun o zaman
Ben dusunuyordum ama spinal dogum yapan arkdslari okufukca acaba spinal mi olsam diyorumiyi aksamlar kizlar epidural anestezi ile dogumu dusunen var mi
Forum artik eskisi gibi degil.anneler izne cikti.bi grupta whatsapptan konusuyor sanirim.bende subat annelerini okuyorum onlar paylasiyor dogum hikayelerini
Benim annem olucak inşallah zaten şehir dışından geliyor doğum için.refakatçiniz anneniz mi olacak eşiniz mi? ben kararsız kaldım. aslında eşimi istiyorum gece ama sanki annem kalsa daha mı iyi olur. bilemedim. sizlerin kararını merak ettim
Bence annen kırılır kalma dersen bide şehir dışından gelcekmiş.Zaten hemşireler herşeyi yapıyorlarmış bence kalma deme annene.Esim ogluma bakacak o yizden annem kalacak ancak benim annem pek becerikli degdir gunduz o kalip gece kv mi kalsa diye dusunuyorum tabi henuz fikrimi kimseye soylemedim annem istanbuldan gelecek alinganlik yapabilir kv ile cok eahat edemem ama bebege on numara bakar.annem ne giydirmeyi ne alt degismeyi bilir napacagim bilmem
çok kişi kalıncada pek bi skntı yaBenim annem eşim kv de belki kalıcak.. hatta yatıya kadar bisürü kişi olur babam kız kardeşim fln gitmez bide küçük görümcem varayy bunalırım ben ya gönderirim heralde onları
İyiyiz canım sağol, mide yanması bende de oluyor ve uyutmuyor tutuncaiyi akşamlar kızlar izne çıktığımdan beri pek giremedim nasılsınız? mide yanmasından bu gece sabahladım resmen
evde olunca bi sürü şey yaparım diyodum ama 1 haftadır uyumaktan ve yatmaktan başka bişi yapamadım günler geçtikçe halsizlik yorgunlun artıyomuş
Ben düşünmüyorum sanki riskli geliyor bana ama daha doktorumla konuşmadım.iyi aksamlar kizlar epidural anestezi ile dogumu dusunen var mi
Daha başlamadım, bu hafta alıcam masaj yağını satıyorlar burda Weleda diye bir marka.
Inşallah işe yarar.
Benimki de spinal diyor da.ben istemiyorum son anda karar vericem sanırım.Benim dr um karari bana birakmadi zorunlu bir durum olmadikca spinal yapiyormus.cuma insallah birlikte kucaklayacagiz bebekleri
refakatçiniz anneniz mi olacak eşiniz mi? ben kararsız kaldım. aslında eşimi istiyorum gece ama sanki annem kalsa daha mı iyi olur. bilemedim. sizlerin kararını merak ettim
Ben dusunuyordum ama spinal dogum yapan arkdslari okufukca acaba spinal mi olsam diyorum
aynen canim o hickirik oluyor :) genelde yemekten sonra oluyor bende :)hickirik oldugunu nasil anliyosn cnm bende ara ara duzenli kalp atisi gibi kipirdama oluyor o mu acaba??
Kalma dediğimde de bozuluyorlar. İki taraftada ilk torun hatta 20 senedir bebek yok. Çooook ilgililerçok kişi kalıncada pek bi skntı ya
ben 1 kişi kalsn istyrm yanmda bakalım nasıl olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?