2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ben de bunu merak ediyordm doktorm cubku spinal kullaniyorz kil gibi bisi demisti. Birkac yerden de etkisi hemen geciyor genelden farki kalmiyor filan diye yazmislar ama demek birkac saat rahat ediyormussun cnm. Cunku ameliyattan hemen sonra hissedeceksem aciyi bir anlami kalmaz ki

Selam kizlar.. dogumuma az kalmasina ragmen doktorum bu cuma almamiz lazm sezeryan olacksa demesine ragmen bugun beni goren teyzeler daha senn karnin yukarda daha dogumuna cok var deyip durdu insanin kafasina olmadik sey sokuyorlar

Forum artik eskisi gibi degil.anneler izne cikti.bi grupta whatsapptan konusuyor sanirim.bende subat annelerini okuyorum onlar paylasiyor dogum hikayelerini

ocak annelerinin sayfasinda da bebegin yeni dogdugunda ( burun tikanikligi, medikal takviye vs.) ihtiyac duyulacak bilgiler var; cok faydali buldum.

refakatçiniz anneniz mi olacak eşiniz mi? ben kararsız kaldım. aslında eşimi istiyorum gece ama sanki annem kalsa daha mı iyi olur. bilemedim. sizlerin kararını merak ettim
Benim annem olucak inşallah zaten şehir dışından geliyor doğum için.

iyi akşamlar kızlar izne çıktığımdan beri pek giremedim nasılsınız? mide yanmasından bu gece sabahladım resmen
evde olunca bi sürü şey yaparım diyodum ama 1 haftadır uyumaktan ve yatmaktan başka bişi yapamadım günler geçtikçe halsizlik yorgunlun artıyomuş

Benim annem eşim kv de belki kalıcak.. hatta yatıya kadar bisürü kişi olur babam kız kardeşim fln gitmez bide küçük görümcem var ayy bunalırım ben ya gönderirim heralde onları

Bence annen kırılır kalma dersen bide şehir dışından gelcekmiş.Zaten hemşireler herşeyi yapıyorlarmış bence kalma deme annene.

Benim annem eşim kv de belki kalıcak.. hatta yatıya kadar bisürü kişi olur babam kız kardeşim fln gitmez bide küçük görümcem var ayy bunalırım ben ya gönderirim heralde onları
çok kişi kalıncada pek bi skntı ya
ben 1 kişi kalsn istyrm yanmda bakalım nasıl olur..

İyiyiz canım sağol, mide yanması bende de oluyor ve uyutmuyor tutunca

Daha başlamadım, bu hafta alıcam masaj yağını satıyorlar burda Weleda diye bir marka.
Inşallah işe yarar.

Benim dr um karari bana birakmadi zorunlu bir durum olmadikca spinal yapiyormus.cuma insallah birlikte kucaklayacagiz bebekleri
Benimki de spinal diyor da.ben istemiyorum son anda karar vericem sanırım.
Insallah cuma gunu saglikli bi şekilde atlatırız 9 aylık serüveni cnm

refakatçiniz anneniz mi olacak eşiniz mi? ben kararsız kaldım. aslında eşimi istiyorum gece ama sanki annem kalsa daha mı iyi olur. bilemedim. sizlerin kararını merak ettim

Ben ikisinide istiyorum, annem sehir disindan gelecek o yardim olur herseyde, esimde manevi destekcim olacak. Zaten ilk cocuk olacak evde ne yapsin yanimizda durur, hem oda yanimizdan ayrilmak istemez ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…