2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

dr.lar ne diyor cnm hangi durumda doğuma alacaklar ne zamana kadar beklilosu ne kadar olmuş bebeişin.
Cuma gunu 2700 duu canim doktorum 1-2 gun daha bekleyebilsek daha iyi dedi beklemesede sorun olmaz dedi ama yinede bizim önceliğimiz bebege bisey olmadan beklemek dedi bekliyoruz iste canim

ben de cuma gunu alıcam bebısımı ınsallah kucagıma...
genel mi spınal mı karar veremedım hala???????????

spinal daha ağrısız olur d.sonrası ilk saatler için genelde ilk bikaç saat acı olabiliyor, bide uyanıkken daha iyi oluyor doğum ne olup ne bittiğini biliyorsun bebeği çıkar çıkmaz gösteriyorlar genelde herkesten sonra görüyosun bi uyanıyosun heryerin uyuşuk kafa bi milyon aa bebek doğmuş ben ameliyat oldum oluyor ablam genel ben spianal olmuştumda ordan biliyorum ..

Bende portbebeye koymayi düşünüyorum canım yaa taşıma koltugunda iki büklüm olur ona en az 40 i cikana kadarda koymam herhalde :)

bende ilk zamanlar kullanmam diye doğumdan sonra alırım dedim port bebede yatar pozisyonda ya ilk doğduğunda daha rahat eder sanki gibi geldi ...

Benim dr um karari bana birakmadi zorunlu bir durum olmadikca spinal yapiyormus.cuma insallah birlikte kucaklayacagiz bebekleri

benim dr.da aynısını söyledi ama son kontrolde korkarak sordum genel yapıyoruz spinal yapmıyoruz filan dese değiştirecektim dr.u korkarım genelden, o yüzden bi oh çektim ..

Ben oglumda yirmi gunlykken alip hen kullandim simdi de direkt hastaneye goturecegim yalniz icine ilk zamanlar ayicik puf altacmami koymustum derinligi cok diye

bende hemen kullanmam nasılsa zaten bi sürü masraf oldu diye d. sonrası alayım dedim onu hemen kullanıyomuyuz diye o yüzden sordum

Ben koymayı düşünüyorum canım nedensr sevmiyorum portbebeyi. Zaten hastaneden eve kadar en fazla yarım saat durcak. Altına kalın battaniye koyarım dye düşündüm
aşılar sarılık vs durumları içinde çıkarız ya ilk zamanlar hani rahat etmiyosa bebişler port bebede çıkarırım dedim ...
evet canım onlardan, ilk zamanlar çok kullanmayız bebişler rahat etmez diye şimdi almıyım dedim d. sonrasına bırakmıştım baya masraf oluyo ister istemez bide doğum var önümüzde ilk aydan sonra alsam daha rahat kullanmaz mı...

yok canım nasıl olursa olsun genelden farkı çok, uyanıksın en azından bebeği ağlamasını herkesten önce duyup görüyosun etkisi baya sürüyo benim 4-5 saatten sonra geçmeye başlamıştı yavaş yavaş o saate kadarda varsa acı bişeyin kalmamış oluyor benim hiç ağrım olmamıştı epidural istemiştim hatta ben aneztezi doktoru ikisininde iğnelerini gösterdi (epidural ve spinalin) ben olsam spinali tercih ederim dedi ben doğum sedyesindeyim o ara baktım iğnelerde baya fark var :) etki olarakda aynılar bide dr.da önerince direk spinale tamam demiştim rahatda geçmişti bundada öyle olacak kısmetse ...

[QUOTiiçerir, post: 39444649, member: 615769"]açılmayı ultrasondada görebiliyolarki. kaç serum verdiler ilaç falan verdilermi
Serum içerisinde ilac veriyorlar canimm serumla ağrı duruyorduu bugun malesef seruma ragmen kasılmalar var hayirlisiartik bekliyoruz[/QUOTE]
bende geçen hafta yattım nstde sancı cıktı 4 serum yedim. içine buscopanla bi ilaç koydulardı. bide adalat diye bi ilaca başladım nstde sancılarım bitince cıkardı doktor. 1 hafta daha durur dedi dediğine göre benim şu 10 gun içinde doğurmma lazm

Slm millet,
Cuma günü saat 14:51 de oğullarımı doğurdum çok şükür.spinal aneztezi ile sezeryan oldum.herşey çok yolunda gitti şükür.bebeklerim cıyak cıyak bağırarak doğdular:) o ses dünyadaki her sıkkntıya değer...bebeklerimin sağlıkla ilgili hiç bir sıkıntıları yok çok şükür,sadece kilo olarak son haftalarda geriledikleri için zayıflar.kilo artışı için küvezde kalıcaklar bir süre.bizden haberler böyle.
Bu arada ben burda çok kişiye sormuştum spinal mi yoksa narkozlumu diye.ben spinali seçtim ve gerçekten müthiş konforlu birşey.eğer sezeryan olucaksanız ve sağlığınız izin veriyosa kesinlikle spinal yapın.ben bu şekilde 10 çocuk doğururum:))iyi bir hastanede uzman bir aneztezi doktoruyla yapıldığında korkulucak hiç birşey yok bence.bana hiçbir baş boyun bel ağrısı gibi sıkıntı yapmadı.eşim de yanımdaydı,bebeklerimizi birlikte duyduk birlikte öptük:)uyuşmanın geçmesi uzun sürdüğü için ağrılı kısmı atlatmış ve yürümeye kalktığınızda çok rahat oluyosunuz.sondayı uyuştuktan hemen sonra takıyolar ve yürümeye kalkacağın zaman çıkarıyolar.onda da hiçbir sıkıntı yok..benim deneyimim böyle...
Herkese hayırlı ve istediği şekil doğumu yaşatsın Allah...

Allah analı babalı büyütsün

maşallah canım gözün aydın Allah analı babalı büyütsün, ilk doğumdan sonra bende aynı şeyleri söylemiştim böyle olacaksa 10 tane doğururum ben dedim :) hakikaten ağrı sızı durumun hiç olmuyor çok rahat geçiyor maşallah seninde öyle olmuş, kaç kg doğdu bebişler?

bu arada kaç saat sonra uyuşman geçti canım :) merak ettim herkeste aynımı diye

Canım gözünaydın seni ve eşini tebrik ederim. Bebişlerin iyi olduğuna çok sevindim kısa sürede beraber olursunuz inşallah.

Hayırlı olsun bebişlerin. Allah analı babalı büyütsün. En kısa sürede taparlanırlar ve kavuşursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…