- 18 Ekim 2014
- 459
- 424
- 73
- 37
Gecen gun yaptim aynayla cok ugrastim artik her an hazir olmak lazim biraz cikinca kuafore gideyim diyorum belki de makineyle alirim ama cok kaniyorben su an hicc goremiyorum ara ara zar zor aliyorum ama 36 dan sonra duzenli almayi dusunuyorum ne olur ne olmaz diye
Ben antep fıstıklı pudinglede yaptım güzel oldu içinde Antep parçalarıda vardı güzeldiHayır canım şeker hamuru yok.Bu çok pratik bir tarif kurabiyeye 1 paket toz puding katıyorsun çilekli yada muzlu.Ağızda dağılan un kurabiyesi kıvamında aramalı bir kurabiye oluyor.tarif şöyle ;
1 paket margarin
1 yumurta
1 su bardağı pudra şekeri
1 paket toz puding
2 kabartma tozu
1 çay bardağı sıvı yağ
Aldığı kadar un
bunların hepsini kat yoğur elinle yuvarlak şekil ver sonra 180 derecede 20 dakika kadar pişir zaten dışarıda sertleşmeye devam ediyor ya pişmedi diye süreyi uzatma ben bir keresinde 30 dk pişirdim taş gibi oldu.Muzlu pudingle daha çok seviyorum ama bugün çilekli pudingim vardı onla yaptım tadı güzel.
ben her duşta yapıyorum ne olur ne olmazdiye.Canımm arkadaşlarım genital bölge temizliğinizi ne zaman yapmayı yada yaptırmayı düşünüyorsunuZzz
Bende hiç birşeyi yakıştıramıyorum eskiyi özledim doğumdan sonra kendimi bakıma vericem inş toparlayınca alışveriş lazer kuaför sabrediyorum doktoruma saç boyatmayı sordum önermiyorum dedi kararsızımiyi akşamlar arkadaşlar..
2 gündür takip edemedm sizleri var mı doğum yapan ?
2 gündür ıvır zıvır işlerim vardı onları halletmeye çalıştım. bebeğimde 2 gündür hareketleriyle çok zorladı beni.. tam 1 ayım var ama bu son 1 ay nasıl geçecek bilmiyorum.. gerildim iyice nefes alamaz oldumRabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsn inşş..
bugünde çok bunaldm alışveriş yapaym dedim bi sürü mağazada bi sürü kıyafet denedm hamile kıyafeti normal kıyafet hiç bişey yakıştıramadm kendime bunaldım da artık aynı şeyleri giymektenaz kaldı nasılsa biraz daha sabredeym deyip vazgeçtm alşverş fikrinden..
sanrm eski halimi çk özledim
Dün benimkide çıldırdı kıpırdanıp durdu acaba hıçkırık mı tuttuaynem benimkinide hıçkırık tutunca hemen geçmiyo sonra başlıyor ordan oraya haretler çok komik :)
Aslında herhangi bir sorun yaşamadım canım ama şimdi belden iğneye cesaret edemiyorum nedense.Korkuyorum oyuzden genel olayım uyandığımda bebisim gelmiş olsun diyorum.Doktorumuzla konuşmadım henüz ama şimdilik bu fikirdeyim.Cnm ne icin suan geneli tercih ediyorsun. Belden olduktan sonra bir sorun mu yasamistin ??
Gözün Aydın güle güle büyüt oğullarını sağlıkla inş.Slm millet,
Cuma günü saat 14:51 de oğullarımı doğurdum çok şükür.spinal aneztezi ile sezeryan oldum.herşey çok yolunda gitti şükür.bebeklerim cıyak cıyak bağırarak doğdular:) o ses dünyadaki her sıkkntıya değer...bebeklerimin sağlıkla ilgili hiç bir sıkıntıları yok çok şükür,sadece kilo olarak son haftalarda geriledikleri için zayıflar.kilo artışı için küvezde kalıcaklar bir süre.bizden haberler böyle.
Bu arada ben burda çok kişiye sormuştum spinal mi yoksa narkozlumu diye.ben spinali seçtim ve gerçekten müthiş konforlu birşey.eğer sezeryan olucaksanız ve sağlığınız izin veriyosa kesinlikle spinal yapın.ben bu şekilde 10 çocuk doğururum:))iyi bir hastanede uzman bir aneztezi doktoruyla yapıldığında korkulucak hiç birşey yok bence.bana hiçbir baş boyun bel ağrısı gibi sıkıntı yapmadı.eşim de yanımdaydı,bebeklerimizi birlikte duyduk birlikte öptük:)uyuşmanın geçmesi uzun sürdüğü için ağrılı kısmı atlatmış ve yürümeye kalktığınızda çok rahat oluyosunuz.sondayı uyuştuktan hemen sonra takıyolar ve yürümeye kalkacağın zaman çıkarıyolar.onda da hiçbir sıkıntı yok..benim deneyimim böyle...
Herkese hayırlı ve istediği şekil doğumu yaşatsın Allah...
Slm millet,
Cuma günü saat 14:51 de oğullarımı doğurdum çok şükür.spinal aneztezi ile sezeryan oldum.herşey çok yolunda gitti şükür.bebeklerim cıyak cıyak bağırarak doğdular:) o ses dünyadaki her sıkkntıya değer...bebeklerimin sağlıkla ilgili hiç bir sıkıntıları yok çok şükür,sadece kilo olarak son haftalarda geriledikleri için zayıflar.kilo artışı için küvezde kalıcaklar bir süre.bizden haberler böyle.
Bu arada ben burda çok kişiye sormuştum spinal mi yoksa narkozlumu diye.ben spinali seçtim ve gerçekten müthiş konforlu birşey.eğer sezeryan olucaksanız ve sağlığınız izin veriyosa kesinlikle spinal yapın.ben bu şekilde 10 çocuk doğururum:))iyi bir hastanede uzman bir aneztezi doktoruyla yapıldığında korkulucak hiç birşey yok bence.bana hiçbir baş boyun bel ağrısı gibi sıkıntı yapmadı.eşim de yanımdaydı,bebeklerimizi birlikte duyduk birlikte öptük:)uyuşmanın geçmesi uzun sürdüğü için ağrılı kısmı atlatmış ve yürümeye kalktığınızda çok rahat oluyosunuz.sondayı uyuştuktan hemen sonra takıyolar ve yürümeye kalkacağın zaman çıkarıyolar.onda da hiçbir sıkıntı yok..benim deneyimim böyle...
gözünüz aydin canim allah anali babali büyütsün insallah ogluslarin bir an önce cikar küvezden..Slm millet,
Öyle tabi de. Sonuçta odada 1 kişi rahat eder gece. Diğeri sandalye başında kalacak. Yoksa ben de isterim ikisi de olsun. Ama rahat da etmesini isterim kalan kişinin. BakalımBen ikisinide istiyorum, annem sehir disindan gelecek o yardim olur herseyde, esimde manevi destekcim olacak. Zaten ilk cocuk olacak evde ne yapsin yanimizda durur, hem oda yanimizdan ayrilmak istemez ki
Yav bugün baktım eski medela süs sağma makinemin parçaları eksik bulamadım.Şimdi süt pompası almak şart oldu.Lansinoh mu avent mi?ben de o siteden avent elektrikli süt sağma makinesi aldım
Benim de annem babam şehir dışından gelecek inşallah. Bilmiyorum. Geldiklerinde anneme sorarım belki. Eşim fark etmez benim için dedi ama. Bilmiyorum bakıcazBenim annem olucak inşallah zaten şehir dışından geliyor doğum için.
Avent aldim canimYav bugün baktım eski medela süs sağma makinemin parçaları eksik bulamadım.Şimdi süt pompası almak şart oldu.Lansinoh mu avent mi?
Benim avent kullanan arkadaşlarım memnun kalmış. Ben de avent aldım o nedenle.Yav bugün baktım eski medela süs sağma makinemin parçaları eksik bulamadım.Şimdi süt pompası almak şart oldu.Lansinoh mu avent mi?
Canım gözün aydın hayırlı olsun Rabbim gülerek büyütmek nasip etsin kuzuları, en kısa sürede çıkarsınız inşallah :)Slm millet,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?