2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ben su an hicc goremiyorum ara ara zar zor aliyorum ama 36 dan sonra duzenli almayi dusunuyorum ne olur ne olmaz diye
Gecen gun yaptim aynayla cok ugrastim artik her an hazir olmak lazim biraz cikinca kuafore gideyim diyorum belki de makineyle alirim ama cok kaniyor

Ben antep fıstıklı pudinglede yaptım güzel oldu içinde Antep parçalarıda vardı güzeldi

Bende hiç birşeyi yakıştıramıyorum eskiyi özledim doğumdan sonra kendimi bakıma vericem inş toparlayınca alışveriş lazer kuaför sabrediyorum doktoruma saç boyatmayı sordum önermiyorum dedi kararsızım

Cesurarya tebrık edıyorum senı, inşallah en kısa surede toparlarsınız, bol bol sag goguslerını bebeklerını dusunerek,

Cnm ne icin suan geneli tercih ediyorsun. Belden olduktan sonra bir sorun mu yasamistin ??
Aslında herhangi bir sorun yaşamadım canım ama şimdi belden iğneye cesaret edemiyorum nedense.Korkuyorum oyuzden genel olayım uyandığımda bebisim gelmiş olsun diyorum.Doktorumuzla konuşmadım henüz ama şimdilik bu fikirdeyim.

Gözün Aydın güle güle büyüt oğullarını sağlıkla inş.

Gozunaydin canim, insallah en kisa zamanda hep beraber evinizde olursunuz. Darisi bizim basimiza

gözünüz aydin canim allah anali babali büyütsün insallah ogluslarin bir an önce cikar küvezden..

Ben ikisinide istiyorum, annem sehir disindan gelecek o yardim olur herseyde, esimde manevi destekcim olacak. Zaten ilk cocuk olacak evde ne yapsin yanimizda durur, hem oda yanimizdan ayrilmak istemez ki
Öyle tabi de. Sonuçta odada 1 kişi rahat eder gece. Diğeri sandalye başında kalacak. Yoksa ben de isterim ikisi de olsun. Ama rahat da etmesini isterim kalan kişinin. Bakalım

Iyi akşamlar kızlar yarın çatı muayenem yapılacak çok heyecanlıyım bu arada şimdiye kadar kendim yapabiliyordum ama yarın doktordan önce kuaföre gitcem mecbur bikini bölgesi için göremiyorum yarım yamalak oluyo jiletle de yapmak istemiyorum 38. Haftaya girince de heran olabilir diye temiz olsun istiyorum

Canım gözün aydın hayırlı olsun Rabbim gülerek büyütmek nasip etsin kuzuları, en kısa sürede çıkarsınız inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…