- 7 Temmuz 2014
- 405
- 404
- 158
tatlım test yaptım sabah ikinciçizği çıktı diğeri kadar kopkoyu olmasada silikte değil çok belli çok heyecanlıyım elim titriyor ucuz olanlardan almıştım acaba dogruluk payı varmıdır ki uıcuzlarıngünaydın güzel haberlerini bekliyoruzz :)
İdrar tes
Ben idrar tahlili hic yaptirmadim bir hafta fln gecmeden kesin sonuc vermiyor diye... Bir sansini dene istersen yine de ama kan tahlili d cok kolay
hadi hayırlı olsun canm benmde silik çıktı 2 tane aldım ikiside silik oda adetinin üzerinden çok geçmediği için öyle ucuz olmasıyla alakası yok gidebiliyosan kan testi de yaptır cnm en kesinii ama buda kesin gözüküyo hamilesintatlım test yaptım sabah ikinciçizği çıktı diğeri kadar kopkoyu olmasada silikte değil çok belli çok heyecanlıyım elim titriyor ucuz olanlardan almıştım acaba dogruluk payı varmıdır ki uıcuzların
randevu yok bizde.8.30 gibi gidip sıra alıcam,artık 10.30-11 gibi girmiş oluruz sanırım :) inşallah inşallah dua ediyorum hep iyi olsun diye.Yarın bizde gidiyoruz dr.a kaçta randevun bizim 12.30 da....inşallah iyi şeyler duyar ve görürüz.
inşallah çok merak ediyorum :)Hareket edişini izlersin bu sefer de:)
Beni de ikili test biraz geriyor, o aşamayı da sıkıntısız atlatsak sanki biraz rahatlayacakmışım gibi...
fatma 12-4 arası güneşe çıkma demişti bana doktor.biz 5 gibi gidiyorduk,1.5-2 saat yetiyordu.ama tabi çocuğunuz var daha çok kalmak istersiniz.Günaydın mart anneleri....
bizde agustosun son haftası tatile gidecegiz düşük riski yoksa bir sıkıntı olacagını sanmıyorum.dr.um sadece güneşte çok durma demişti bizde 2 den sonra gideriz artık denize 2 3 saat yeter zaten
hadi hayırlı olsun canm benmde silik çıktı 2 tane aldım ikiside silik oda adetinin üzerinden çok geçmediği için öyle ucuz olmasıyla alakası yok gidebiliyosan kan testi de yaptır cnm en kesinii ama buda kesin gözüküyo hamilesin
canım inşallah birazdan yaptıracagım test ne bilim inşallah dogrudur canım testin böyle çıkıpta kanda negatif çıkma ihtimali olur muki bnde yarın memlekete gidecektim 2 saatlik yola acaba zarar verirmiki
2 saat yol çok uzun deil zaten yola çıkanlara 2 saatte bir 10dk mola verin diyolar, kanda da negatif çıkmaması lazım hiç duymadım öylecanım inşallah birazdan yaptıracagım test ne bilim inşallah dogrudur canım testin böyle çıkıpta kanda negatif çıkma ihtimali olur muki bnde yarın memlekete gidecektim 2 saatlik yola acaba zarar verirmiki
zaten deniz eve yakın o avantaj var babası ile kızını gönderir bende sonradan giderim çok bunalırsam ona göre plan yaparız artıkfatma 12-4 arası güneşe çıkma demişti bana doktor.biz 5 gibi gidiyorduk,1.5-2 saat yetiyordu.ama tabi çocuğunuz var daha çok kalmak istersiniz.
tatlım test yaptım sabah ikinciçizği çıktı diğeri kadar kopkoyu olmasada silikte değil çok belli çok heyecanlıyım elim titriyor ucuz olanlardan almıştım acaba dogruluk payı varmıdır ki uıcuzların
Tatlım düşük riskin varsa spordan bi süre uzak dur bence aksine kendini yormamaya çalış yatıp dinlenmene bak..Deniz'in bi sakıncası yok ters hareketler yapmadığın müddetçe ama uzun yol hamileliğine göre değişiyor cnm.dr na sormadan uzun yola çıkma derim benGünaydın arkadaşlar nasılsınız. Herşey yolundadır umarım.
Doktoruma spor yapabilir miyiym diye sormuştum düşük riski var biraz hareketlerimizi kısıtlayalım dedi bundan ne anlamam lazım :))) Anladığım kadarıyla kendini yormadan az hareket et gibi bişey.. Yolculuk yapma gibi bişey denemedi.Uzun yolculuk ve denizin hamilelere riski var mı acaba. Birde yavaş yavaş yürüyüş yapmanın riski var mı acaba.
Günaydın arkadaşlar nasılsınız. Herşey yolundadır umarım.
Doktoruma spor yapabilir miyiym diye sormuştum düşük riski var biraz hareketlerimizi kısıtlayalım dedi bundan ne anlamam lazım :))) Anladığım kadarıyla kendini yormadan az hareket et gibi bişey.. Yolculuk yapma gibi bişey denemedi.Uzun yolculuk ve denizin hamilelere riski var mı acaba. Birde yavaş yavaş yürüyüş yapmanın riski var mı acaba.
ÇOK SAĞOL CANIM ZATEN DOĞRU DÜZGÜN BESLENEMİYORUM BİTKİN HALDEYİM İŞHALİNDE ETKİSİDE OLUYORDUR MUHAKKAK DOĞRU SÖYLÜYORSUN YARIN GİDEYİM EN İYİSİ DOKTORAishalin sana zararı olur cnm dr.una danış mutlaka halsiz ve susuz bırakır seni
Günaydın kizlar ben hic bisey hissetmiyorum yaa bebegim ordami degil mi bilmek istiyorum keske hareketlerini en basindan hissetmeye baslasak ne guzel olurdu :))))) dimi.
aynı durumdayız canım yalnız değilsin :))) masa başında çalışıyorum bende ama o kadar zor oluyorki günde gidiş geliş 3 saat yolculuk yapıyorumYa herkes benim gibi mi? Günlerdir yemek yiyemiyorum en fazla sabahları peynir ekmek. Ağzımdan sürekli acı şu geliyo. Aksama kadar yatıyorum. Günde bi kez çıkarıyorum günlerdir dışarıya çıkamıyorum 2 bardak suya Hasretim bazen sinirimden Ağlıyorum. Ben nasıl bu halde çalışıcam. Hayal ettiğim hamilelik bole değildi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?