2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

İdrar tes

Ben idrar tahlili hic yaptirmadim bir hafta fln gecmeden kesin sonuc vermiyor diye... Bir sansini dene istersen yine de ama kan tahlili d cok kolay

tatlım test yaptım sabah ikinciçizği çıktı diğeri kadar kopkoyu olmasada silikte değil çok belli çok heyecanlıyım elim titriyor ucuz olanlardan almıştım acaba dogruluk payı varmıdır ki uıcuzların

hadi hayırlı olsun canm benmde silik çıktı 2 tane aldım ikiside silik oda adetinin üzerinden çok geçmediği için öyle ucuz olmasıyla alakası yok gidebiliyosan kan testi de yaptır cnm en kesinii ama buda kesin gözüküyo hamilesin

fatma 12-4 arası güneşe çıkma demişti bana doktor.biz 5 gibi gidiyorduk,1.5-2 saat yetiyordu.ama tabi çocuğunuz var daha çok kalmak istersiniz.

canım inşallah birazdan yaptıracagım test ne bilim inşallah dogrudur canım testin böyle çıkıpta kanda negatif çıkma ihtimali olur muki bnde yarın memlekete gidecektim 2 saatlik yola acaba zarar verirmiki

canım inşallah birazdan yaptıracagım test ne bilim inşallah dogrudur canım testin böyle çıkıpta kanda negatif çıkma ihtimali olur muki bnde yarın memlekete gidecektim 2 saatlik yola acaba zarar verirmiki

canım hamilesin emin olmak için git kan testi yaptır. bugün netleşir hadi hayırlı olsun

2 saat yol çok uzun deil zaten yola çıkanlara 2 saatte bir 10dk mola verin diyolar, kanda da negatif çıkmaması lazım hiç duymadım öyle

fatma 12-4 arası güneşe çıkma demişti bana doktor.biz 5 gibi gidiyorduk,1.5-2 saat yetiyordu.ama tabi çocuğunuz var daha çok kalmak istersiniz.
zaten deniz eve yakın o avantaj var babası ile kızını gönderir bende sonradan giderim çok bunalırsam ona göre plan yaparız artık

Merhaba

bende ikinci bebeğime hamileyim. şuan 10. haftadayız.

Herkese sevgiler.

gözün aydınnnnn:)))

Hemen bi hastaneye gidip kan testi yaptırıyorsun ve 2 saat sonra da soncuu alıyorsun, emin oluyoruz sonuçtan...

Ayy ben de heyecanlandım şimdi, ben de kan testi sonucuma netten ilk baktığımda zangır zangır titremeye başlamıştım, sonra da ağladım niyeyse:)

Günaydın arkadaşlar nasılsınız. Herşey yolundadır umarım.
Doktoruma spor yapabilir miyiym diye sormuştum düşük riski var biraz hareketlerimizi kısıtlayalım dedi bundan ne anlamam lazım :))) Anladığım kadarıyla kendini yormadan az hareket et gibi bişey.. Yolculuk yapma gibi bişey denemedi.Uzun yolculuk ve denizin hamilelere riski var mı acaba. Birde yavaş yavaş yürüyüş yapmanın riski var mı acaba.

Tatlım düşük riskin varsa spordan bi süre uzak dur bence aksine kendini yormamaya çalış yatıp dinlenmene bak..Deniz'in bi sakıncası yok ters hareketler yapmadığın müddetçe ama uzun yol hamileliğine göre değişiyor cnm.dr na sormadan uzun yola çıkma derim ben

merhaba canım bebişini sağlıkla kucağına al inş. bende doktoruma sormustum yüzmeye başlamayı düşünüyrum ve diyetisyenle hamileliğimi geçirmek istediğimi söyledim her ikisi içinde üç ayı atlattıktan sonra dedi ilk üç ay sporu ve diyetisyeni önermiyoruz dedi bilgin olsun

Günaydın kizlar ben hic bisey hissetmiyorum yaa bebegim ordami degil mi bilmek istiyorum keske hareketlerini en basindan hissetmeye baslasak ne guzel olurdu :))))) dimi.

günaydınn kızlar.. ben de hissetmiyorum hiçbirşey, keşke evde bir ultrason cihazı olsaydı istediğimiz zaman bakabilseydik =))

aynı durumdayız canım yalnız değilsin :))) masa başında çalışıyorum bende ama o kadar zor oluyorki günde gidiş geliş 3 saat yolculuk yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…