Afiyet olsun canım.Ben antep fıstıklı pudinglede yaptım güzel oldu içinde Antep parçalarıda vardı güzeldi
Öyle tabi de. Sonuçta odada 1 kişi rahat eder gece. Diğeri sandalye başında kalacak. Yoksa ben de isterim ikisi de olsun. Ama rahat da etmesini isterim kalan kişinin. Bakalım
Annemde kv de şehir dışından gelecek ama ben annem kalsın istiyorum özellikle tecrübe yönünden eşim şimdiden küçücük olacak ben onu nasıl alcam korkarım diyo :))refakatçiniz anneniz mi olacak eşiniz mi? ben kararsız kaldım. aslında eşimi istiyorum gece ama sanki annem kalsa daha mı iyi olur. bilemedim. sizlerin kararını merak ettim
Canım gözün aydın Allah yavrularını analı babalı büyütmeni nasip etsin.İnşallah kısa zamanda evinizede geçersiniz iyi bak kendine.Slm millet,
Cuma günü saat 14:51 de oğullarımı doğurdum çok şükür.spinal aneztezi ile sezeryan oldum.herşey çok yolunda gitti şükür.bebeklerim cıyak cıyak bağırarak doğdular:) o ses dünyadaki her sıkkntıya değer...bebeklerimin sağlıkla ilgili hiç bir sıkıntıları yok çok şükür,sadece kilo olarak son haftalarda geriledikleri için zayıflar.kilo artışı için küvezde kalıcaklar bir süre.bizden haberler böyle.
Bu arada ben burda çok kişiye sormuştum spinal mi yoksa narkozlumu diye.ben spinali seçtim ve gerçekten müthiş konforlu birşey.eğer sezeryan olucaksanız ve sağlığınız izin veriyosa kesinlikle spinal yapın.ben bu şekilde 10 çocuk doğururum:))iyi bir hastanede uzman bir aneztezi doktoruyla yapıldığında korkulucak hiç birşey yok bence.bana hiçbir baş boyun bel ağrısı gibi sıkıntı yapmadı.eşim de yanımdaydı,bebeklerimizi birlikte duyduk birlikte öptük:)uyuşmanın geçmesi uzun sürdüğü için ağrılı kısmı atlatmış ve yürümeye kalktığınızda çok rahat oluyosunuz.sondayı uyuştuktan hemen sonra takıyolar ve yürümeye kalkacağın zaman çıkarıyolar.onda da hiçbir sıkıntı yok..benim deneyimim böyle...
Herkese hayırlı ve istediği şekil doğumu yaşatsın Allah...
Bende doğumdan sonra imaj yenilemeyi düşünüyorum :) Hayırlısıyla bebişler gelsin her şey çok güzel olucak :)Bende hiç birşeyi yakıştıramıyorum eskiyi özledim doğumdan sonra kendimi bakıma vericem inş toparlayınca alışveriş lazer kuaför sabrediyorum doktoruma saç boyatmayı sordum önermiyorum dedi kararsızım
Evet tecrübe de önemliAnnemde kv de şehir dışından gelecek ama ben annem kalsın istiyorum özellikle tecrübe yönünden eşim şimdiden küçücük olacak ben onu nasıl alcam korkarım diyo :))
Benim eniştemde öyle diyordu ama sonra kucağından indirmedi kızını :))Evet tecrübe de önemlialissinlar ama. Biz napalım o zaman
bn makinayla aliyodm ama su an hic alamam bidw titresim bebege zarar verir diye korkuyorum o yuzden klasik yonteme basvurdum mecburenGecen gun yaptim aynayla cok ugrastim artik her an hazir olmak lazim biraz cikinca kuafore gideyim diyorum belki de makineyle alirim ama cok kaniyor
iyi aksamlar cnm basiniz sagolsun gercektn sinir bozucu bisey soylemis herkesn icinde ayipİyi akşmlar kızlar nasılaınız ben çok yorgunum bugun kp derimin ölüm yıl dönümüydü mevlüdümüz vardı kalabalık yorgunluk ölüyorum ağrılrdan belim bacaklarım ayrılıyo sankibirde gerizekalı bi akrabası var eşimin dün sinir etti beni son ayıma gelmişim ki zaten görenler ve kendimde hiç değişmediğimi iddia ediyorum kalabalığın içinde durmuş bana hamilelik seni nasılda değiştrdi yüzün erkek gibi oldu dedi bende sadece son ayım artık dedim ama sinirim geçmiyo ya ne gıcık insanlar var
maşallah canım valla ii dayanıyosun ozamn Allah yardımcın olsunben hergün bir yeri yapacagim yavas yavas anca biter heralde.. tek basima yapiyorum cünkü esimede camlari sildiririm.. kv ve annem yardima gelelim dediler ama istemiyorum.. annem calisiyor zaten yoruluyor cok kv de bel fitigi falan var kendi evini zor temizliyor..
bende bi kere kendim yapabilirmym dedim ama olmadı zaten çoğu zamn kuaföre gidiyodum yine öyle yaptım rahat oldubn makinayla aliyodm ama su an hic alamam bidw titresim bebege zarar verir diye korkuyorum o yuzden klasik yonteme basvurdum mecburen
insanları anlamak güç ya demiyo ki zaten hamile psikolojisi bozuktur filn düşüncesiz insanlar çokkiyi aksamlar cnm basiniz sagolsun gercektn sinir bozucu bisey soylemis herkesn icinde ayip
bende kvdeye desem kalma diye kesin bozulur ilk torun olmamasına ragmenKalma dediğimde de bozuluyorlar. İki taraftada ilk torun hatta 20 senedir bebek yok. Çooook ilgililer
gözün aydın cnm güle güle büyüt oğluşlarınıSlm millet,
Cuma günü saat 14:51 de oğullarımı doğurdum çok şükür.spinal aneztezi ile sezeryan oldum.herşey çok yolunda gitti şükür.bebeklerim cıyak cıyak bağırarak doğdular:) o ses dünyadaki her sıkkntıya değer...bebeklerimin sağlıkla ilgili hiç bir sıkıntıları yok çok şükür,sadece kilo olarak son haftalarda geriledikleri için zayıflar.kilo artışı için küvezde kalıcaklar bir süre.bizden haberler böyle.
Bu arada ben burda çok kişiye sormuştum spinal mi yoksa narkozlumu diye.ben spinali seçtim ve gerçekten müthiş konforlu birşey.eğer sezeryan olucaksanız ve sağlığınız izin veriyosa kesinlikle spinal yapın.ben bu şekilde 10 çocuk doğururum:))iyi bir hastanede uzman bir aneztezi doktoruyla yapıldığında korkulucak hiç birşey yok bence.bana hiçbir baş boyun bel ağrısı gibi sıkıntı yapmadı.eşim de yanımdaydı,bebeklerimizi birlikte duyduk birlikte öptük:)uyuşmanın geçmesi uzun sürdüğü için ağrılı kısmı atlatmış ve yürümeye kalktığınızda çok rahat oluyosunuz.sondayı uyuştuktan hemen sonra takıyolar ve yürümeye kalkacağın zaman çıkarıyolar.onda da hiçbir sıkıntı yok..benim deneyimim böyle...
Herkese hayırlı ve istediği şekil doğumu yaşatsın Allah...
İyi akşmlar kızlar nasılaınız ben çok yorgunum bugun kp derimin ölüm yıl dönümüydü mevlüdümüz vardı kalabalık yorgunluk ölüyorum ağrılrdan belim bacaklarım ayrılıyo sankibirde gerizekalı bi akrabası var eşimin dün sinir etti beni son ayıma gelmişim ki zaten görenler ve kendimde hiç değişmediğimi iddia ediyorum kalabalığın içinde durmuş bana hamilelik seni nasılda değiştrdi yüzün erkek gibi oldu dedi bende sadece son ayım artık dedim ama sinirim geçmiyo ya ne gıcık insanlar var
sagol canim amin hepimizin yardimcisi olsun az kaldi zor günleri atlatmamiza.. cok yoruldum gece agridan pek uyuyamadim ama simdi her mutfaga girdigimde degdigini anliyorum.. bugün dinlendim sadece yemek yaptim.. yarina devam insallah :) bu arada öyle konusan insanlari takma hic he de gec.. hamile olmasan bile söylenmez öyle bisey ama patavatsiz insan cok malesef..maşallah canım valla ii dayanıyosun ozamn Allah yardımcın olsun
Yuh ya ne insanlr varİyi akşmlar kızlar nasılaınız ben çok yorgunum bugun kp derimin ölüm yıl dönümüydü mevlüdümüz vardı kalabalık yorgunluk ölüyorum ağrılrdan belim bacaklarım ayrılıyo sankibirde gerizekalı bi akrabası var eşimin dün sinir etti beni son ayıma gelmişim ki zaten görenler ve kendimde hiç değişmediğimi iddia ediyorum kalabalığın içinde durmuş bana hamilelik seni nasılda değiştrdi yüzün erkek gibi oldu dedi bende sadece son ayım artık dedim ama sinirim geçmiyo ya ne gıcık insanlar var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?