2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Öyle tabi de. Sonuçta odada 1 kişi rahat eder gece. Diğeri sandalye başında kalacak. Yoksa ben de isterim ikisi de olsun. Ama rahat da etmesini isterim kalan kişinin. Bakalım

Ne biliyim ben ikisinide istiyorum tabi bu durumu hic konusmadik bizde. Bir gece idare ederler artik. Kolay degil biri baba biri anneanne olacak

Bu arada bizim nette sorun var arkadaşlar herzaman giremiyorum yarın doğuma gidecekler vardı yanlış hatırlamıyorsam Allah hepinizin yardımcısı olsun

refakatçiniz anneniz mi olacak eşiniz mi? ben kararsız kaldım. aslında eşimi istiyorum gece ama sanki annem kalsa daha mı iyi olur. bilemedim. sizlerin kararını merak ettim
Annemde kv de şehir dışından gelecek ama ben annem kalsın istiyorum özellikle tecrübe yönünden eşim şimdiden küçücük olacak ben onu nasıl alcam korkarım diyo :))

Canım gözün aydın Allah yavrularını analı babalı büyütmeni nasip etsin.İnşallah kısa zamanda evinizede geçersiniz iyi bak kendine.

Bende doğumdan sonra imaj yenilemeyi düşünüyorum :) Hayırlısıyla bebişler gelsin her şey çok güzel olucak :)

İyi akşmlar kızlar nasılaınız ben çok yorgunum bugun kp derimin ölüm yıl dönümüydü mevlüdümüz vardı kalabalık yorgunluk ölüyorum ağrılrdan belim bacaklarım ayrılıyo sanki birde gerizekalı bi akrabası var eşimin dün sinir etti beni son ayıma gelmişim ki zaten görenler ve kendimde hiç değişmediğimi iddia ediyorum kalabalığın içinde durmuş bana hamilelik seni nasılda değiştrdi yüzün erkek gibi oldu dedi bende sadece son ayım artık dedim ama sinirim geçmiyo ya ne gıcık insanlar var

Gecen gun yaptim aynayla cok ugrastim artik her an hazir olmak lazim biraz cikinca kuafore gideyim diyorum belki de makineyle alirim ama cok kaniyor
bn makinayla aliyodm ama su an hic alamam bidw titresim bebege zarar verir diye korkuyorum o yuzden klasik yonteme basvurdum mecburen

iyi aksamlar cnm basiniz sagolsun gercektn sinir bozucu bisey soylemis herkesn icinde ayip

maşallah canım valla ii dayanıyosun ozamn Allah yardımcın olsun

bn makinayla aliyodm ama su an hic alamam bidw titresim bebege zarar verir diye korkuyorum o yuzden klasik yonteme basvurdum mecburen
bende bi kere kendim yapabilirmym dedim ama olmadı zaten çoğu zamn kuaföre gidiyodum yine öyle yaptım rahat oldu

iyi aksamlar cnm basiniz sagolsun gercektn sinir bozucu bisey soylemis herkesn icinde ayip
insanları anlamak güç ya demiyo ki zaten hamile psikolojisi bozuktur filn düşüncesiz insanlar çokk

gözün aydın cnm güle güle büyüt oğluşlarını

Ay o insanlari birak zaten sirf cekememezlik baska birsey degil

maşallah canım valla ii dayanıyosun ozamn Allah yardımcın olsun
sagol canim amin hepimizin yardimcisi olsun az kaldi zor günleri atlatmamiza.. cok yoruldum gece agridan pek uyuyamadim ama simdi her mutfaga girdigimde degdigini anliyorum.. bugün dinlendim sadece yemek yaptim.. yarina devam insallah :) bu arada öyle konusan insanlari takma hic he de gec.. hamile olmasan bile söylenmez öyle bisey ama patavatsiz insan cok malesef..

Yuh ya ne insanlr var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…