2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bende kvdeye desem kalma diye kesin bozulur ilk torun olmamasına ragmen
Ya kv ye gicik oldum. Ona gel diyen yok o tutturmus dogumda burda olckmis o mutlulgu tatckmis bilmm ne. Annm var zaten sen de sonra gel sanki nolck ama yok haftya gelckms

Son düzenleme:
İyi akşamlar kızlar Nasılsınız bakalım. Yarin doğuma gidicek arkadaşlar allah yardimciniz olsun.sağlıklı sıhhatli bebekleriniz doğsun inşallah. Bizlere de yazmayı unutmayın sakin...

Kv gelmdn beni gicik etti 28 subata bilet almstk cok gec faln dems degistirtti bileti. Haftya gelior malesef sinir oldm bastn niye soylemiysn madem ne dedigi belli degl sinir ya

Ben koymayı düşünüyorum canım nedensr sevmiyorum portbebeyi. Zaten hastaneden eve kadar en fazla yarım saat durcak. Altına kalın battaniye koyarım dye düşündüm

Bende direk anakucağı kullandım
Fermuarlı pofuduk battaniyeye koydum, sorun olmadı
Sonra da zaten kontrol günü kullandım o kadar

Madem bu kadr torun meraklisisn kendin al ucak biletni bize niye aldrtysn. 2 gundr sinir oluyrm kv ye. Kadinin yuzunden dogurcm gitcm ha
Bilet yokmuş deseydiniz
bide size mi aldırıyor bileti. Bu insanlarda düşünce namına bir şey yok. Açık açık söuleseydin keşke cnm

refakatçiniz anneniz mi olacak eşiniz mi? ben kararsız kaldım. aslında eşimi istiyorum gece ama sanki annem kalsa daha mı iyi olur. bilemedim. sizlerin kararını merak ettim

Benim ikisi de kaldı
Allah'tan 2 tekli koltuk vardı, açılan.
Uzandılar biri sağımda biri solumda
Annem bebeğe bakıyodu ben dikişli olduğum için hop diye kalkamıyodum emzir diye veriyodu bana sadece
Eşimde dışarıdan bişey lazım oldukça alıyodu
Bi de wc ye giderken bana yardım ediyodu

Bende direk anakucağı kullandım
Fermuarlı pofuduk battaniyeye koydum, sorun olmadı
Sonra da zaten kontrol günü kullandım o kadar
Anakucağı dediğin araba koltuğu mu cnm bizim de var o fermuarlıdan ben de onu düşünüyorum araba koltuğuna koyarum öyle

Buarada kızlar bebek muayenrsi nasıl olacak? özellikle tecrübeli anneler doğduktan sonra ne gibi muayene aşı kontrol vs yapılması gerekiyor? Bize ekstra muayene var dediler ama içeriğini bana başka arkadaşa başka anlatıyorlar. Kafam karıştı. Aşısı topuk kanı ne bileyim işitme testi kalça çıkıklığı testi bunlar nezaman oluyor

evet dimi kulaga daha hos geliyor sanki.. sagol canim.. kv madem bileti alinmis niye tekrar karar degistiriyoki bosa masraf olur öyle..
sagol canim.. elif ece de güzel aklimda vardi aslinda cok kararsizim yaa oofff...
elif tek başına güzel bence ama ağır bi isim hani derler ya adını taşıyamaz . ben bebekken hep hasta olurmuşum adı ağır geliyo derlermiş.batıl inançmı bilinmez ama annem eliii diye seslenirmiş bana sonradan :)

ilk doğunca hepaptit aşısı yapılcak cıkıştada cocuk doktoru görcekmiş. topukan kan alıp bakcaklar heralde yeğenime öyle yaptırmıştır. işitme testi falan sonradan yapılıyo

Ay o insanlari birak zaten sirf cekememezlik baska birsey degil

Yuh ya ne insanlr var
çok takmdım sanıyodum ama takılmışım ya aklıma gelince sinir oldum

SLM KIZLAR BENDE PERŞEMBE SİPİNAL İLE BEBİŞİME KAVUŞUCAM BBEĞİM MAKAT DURUYOR AĞRI KASIKLARIMDA ÇOK OLUYOR
hayırlısıyla kucağına alırsın canım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…