- 25 Haziran 2014
- 1.624
- 1.528
- 248
Ya kv ye gicik oldum. Ona gel diyen yok o tutturmus dogumda burda olckmis o mutlulgu tatckmis bilmm ne. Annm var zaten sen de sonra gel sanki nolck ama yok haftya gelckmsbende kvdeye desem kalma diye kesin bozulur ilk torun olmamasına ragmen
Ikisi de guzel cnm ama elif ada daha hos bncekizlar sizce hangisi?
elif ada mi yoksa
elif eda mi?
Elif ada. Bizimki de Elif Ecekizlar sizce hangisi?
elif ada mi yoksa
elif eda mi?
Ben koymayı düşünüyorum canım nedensr sevmiyorum portbebeyi. Zaten hastaneden eve kadar en fazla yarım saat durcak. Altına kalın battaniye koyarım dye düşündüm
Bilet yokmuş deseydinizMadem bu kadr torun meraklisisn kendin al ucak biletni bize niye aldrtysn. 2 gundr sinir oluyrm kv ye. Kadinin yuzunden dogurcm gitcm ha
refakatçiniz anneniz mi olacak eşiniz mi? ben kararsız kaldım. aslında eşimi istiyorum gece ama sanki annem kalsa daha mı iyi olur. bilemedim. sizlerin kararını merak ettim
Anakucağı dediğin araba koltuğu mu cnm bizim de var o fermuarlıdan ben de onu düşünüyorum araba koltuğuna koyarum öyleBende direk anakucağı kullandım
Fermuarlı pofuduk battaniyeye koydum, sorun olmadı
Sonra da zaten kontrol günü kullandım o kadar
evet dimi kulaga daha hos geliyor sanki.. sagol canim.. kv madem bileti alinmis niye tekrar karar degistiriyoki bosa masraf olur öyle..Ikisi de guzel cnm ama elif ada daha hos bnce
sagol canim.. elif ece de güzel aklimda vardi aslinda cok kararsizim yaa oofff...Elif ada. Bizimki de Elif Ece
sakin ol :)Madem bu kadr torun meraklisisn kendin al ucak biletni bize niye aldrtysn. 2 gundr sinir oluyrm kv ye. Kadinin yuzunden dogurcm gitcm ha
elif tek başına güzel bence ama ağır bi isim hani derler ya adını taşıyamaz . ben bebekken hep hasta olurmuşum adı ağır geliyo derlermiş.batıl inançmı bilinmez ama annem eliii diye seslenirmiş bana sonradan :)evet dimi kulaga daha hos geliyor sanki.. sagol canim.. kv madem bileti alinmis niye tekrar karar degistiriyoki bosa masraf olur öyle..
sagol canim.. elif ece de güzel aklimda vardi aslinda cok kararsizim yaa oofff...
Anakucağı dediğin araba koltuğu mu cnm bizim de var o fermuarlıdan ben de onu düşünüyorum araba koltuğuna koyarum öyle
ilk doğunca hepaptit aşısı yapılcak cıkıştada cocuk doktoru görcekmiş. topukan kan alıp bakcaklar heralde yeğenime öyle yaptırmıştır. işitme testi falan sonradan yapılıyoBuarada kızlar bebek muayenrsi nasıl olacak? özellikle tecrübeli anneler doğduktan sonra ne gibi muayene aşı kontrol vs yapılması gerekiyor? Bize ekstra muayene var dediler ama içeriğini bana başka arkadaşa başka anlatıyorlar. Kafam karıştı. Aşısı topuk kanı ne bileyim işitme testi kalça çıkıklığı testi bunlar nezaman oluyor
ooo o zamn sen büyük ilgi göreceksn :)Kalma dediğimde de bozuluyorlar. İki taraftada ilk torun hatta 20 senedir bebek yok. Çooook ilgililer
Heh işte bizimki de ondan :)Bizde araç yok diye araç koltuğu almadım da hani bebek arabasının yanında oluyo ya ondan
Öyle görünüyor ama çok da sevmen ilgiyi.. bide herkrs bebeği ellicek bakcak fln die sinir oluyorum nedense. Nasıl bir kıskançlıktır bu :)ooo o zamn sen büyük ilgi göreceksn :)
Ay o insanlari birak zaten sirf cekememezlik baska birsey degil
sagol canim amin hepimizin yardimcisi olsun az kaldi zor günleri atlatmamiza.. cok yoruldum gece agridan pek uyuyamadim ama simdi her mutfaga girdigimde degdigini anliyorum.. bugün dinlendim sadece yemek yaptim.. yarina devam insallah :) bu arada öyle konusan insanlari takma hic he de gec.. hamile olmasan bile söylenmez öyle bisey ama patavatsiz insan cok malesef..
çok takmdım sanıyodum ama takılmışım ya aklıma gelince sinir oldumYuh ya ne insanlr var
hayırlısıyla kucağına alırsın canım inşallahSLM KIZLAR BENDE PERŞEMBE SİPİNAL İLE BEBİŞİME KAVUŞUCAM BBEĞİM MAKAT DURUYOR AĞRI KASIKLARIMDA ÇOK OLUYOR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?