2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ben pek tecrübeli değilim henüz
Gittikçe sırasıyla öğrenicem
İlk topuk kanını hastanedeyken alıyorlar, işitme testi de yapılıyor
1 haftalıkken de sağlık ocağına git, 2.topuk kanını ver diyolar
Takibi sağlık ocağı yapıyo, sana diyo ki şu tarihte ilk aşısı var
Bizim mesela 2 Mart ta gideceğiz kısmetse

Heh işte bizimki de ondan :)

İyi o zaman : ) bence sorun olmuyo
O varsa port bebeye gerek yok
Aman millet sadece battaniyeye bile sarıyo kızlar bikaç ay için bi de portbebe masrafına girmeyin
Yakında zaten ana kucağına bile gerek olamayacak kaldıracak yer arayacağız : )

Aaa ikiz annesi gelmiş... Hadi gözün aydın... Darısı bizlere ... Herşeyin yolunda gitmesine sevindim ne güzel maşallahhhhh size ..

ben de doğumdan sonraya bıraktım artık giyimi kuşamı bakımı..
saçlarımı kestrp boyatmak istyrm yeni yeni kıyafetler almak istyrm..
bakalım bizim minnoşlar müsaade edecekler mi
zaten az kaldı cnm boyatma şimdi hem sonrasında da güzel bi moral olur bizim için biraz değişim

en azından benden tecrübelisin :) hmm tamam sağlık ocağı kısmı iyi oldu. Beni de kaç kere aradılar bi gidemedim telden verdim bilgileri bebiş gelince gitce arttık

Aynen kaç tane gördüm battaniyeye sarıp çıkıyorlardı. 3-4 ay sonra ana kucakları rafa :)

Bende önce boyatmak istiyodum ama doğum sonrası daha rahat olucak sanki hemde gerçekten moral olur

Selam kizlar.. dogumuma az kalmasina ragmen doktorum bu cuma almamiz lazm sezeryan olacksa demesine ragmen bugun beni goren teyzeler daha senn karnin yukarda daha dogumuna cok var deyip durdu insanin kafasina olmadik sey sokuyorlar

O teyzelere bakma sen
Bana neler neler dediler de kulak asmadım iyi ki ( :
Kesin erkekmiş, çünkü karnım sivriymiş, yok efendim hala karnım düşmemiş demek doğuma varmış vs.

Az kala evde doğuruyodum Sezeryan günümü bile beklemedi kızım
Yoksa benim tarihimle bile oynadı doktorlar bebek önde diye diye
Acaba erken mi diyodum sezeryan gününe bile ama çok şükür kızım kendi gelince emin de oldum : )

Benim annem eşim kv de belki kalıcak.. hatta yatıya kadar bisürü kişi olur babam kız kardeşim fln gitmez bide küçük görümcem var ayy bunalırım ben ya gönderirim heralde onları

Hiç sevmem
Annem 2 gün hastanede 2 gün evde kaldı da
Yetti de arttı deidm kendim gönderdim ki annem çok anlayışlı ve yardımcıdır her konuda
Seninki gibi curcuna olsa hiç gelemezdim herhalde
Bir an önce eşimle başa çıkalım bu durumla deidm, gündüzleri geliyor sağ olsun da yatılı rahat edemem ben

Öyle görünüyor ama çok da sevmen ilgiyi.. bide herkrs bebeği ellicek bakcak fln die sinir oluyorum nedense. Nasıl bir kıskançlıktır bu :)
bende öyle bebeğin sürekli ellenmesine vs gıcık olurum diyordum ama bizim ailede kv tarafnda yeni bi bebğimzde oldu hassasiyetm olan konularda çok dikkatliler bunu önceden yaşayarak görmemde iyi oldu..
benmde şuanda düşündğm benm ailem ve kv tarafı görüşmezler arada bi kırgnlık vs öyle bişey yok sadece öyle bi ortam olmaz hiç.. doğumdan sonra evde nasıl olcaklar onu çok merak edyrm kültür, yaşayış farkı vs de var bakalım nasıl bi ortam olcak..

Oh maşallah gözün aydın
Bende spinal oldum pişman değilim

Annemde kv de şehir dışından gelecek ama ben annem kalsın istiyorum özellikle tecrübe yönünden eşim şimdiden küçücük olacak ben onu nasıl alcam korkarım diyo :))

Benim eşimde öyleydi ama söz konusu kendi çocuğu olunca gayet alabildi ( :

beni de buara deli ediyor tanımadğm yeni gördğm insanlar karnım sivriymiş erkek mi diyorlar kalçamda küçükmüş yok kız deyincede suratları değişiyor onlara neyse.. sinirimi bozuyolar hatta şunu bile diyolar kız deyip erkek çıktğıda oluyormuş seninkide öyle olmasın diyolar amaçları neyse artk..
benmde 2 hfta önde bebeğim doktora göre 2 haftam var doğuma dünde biri diyorki yok daha var senin karnın yukarıda.. millet doktr olmuş habermz yok..

bende yanımda yatılı kalınsın pek istemyrm ilk bi kaç gün evet ama sonrasnda rahat edemem diyorum ama gelen giden de çok olcak biliyrm nasıl olcak bakalım ev işi de yemek işi de olcak en az biri mecbur kalcak sanırım

Boşver
Bekarlara da vah vah niye evlenmiyosun diyolar mesela
Bizim millet bir alem

Kimisi de erkek takıntısı oluyo ya, sanki oğlu olanın boyu arşa değiyo töbe yarabbi
Sıhhatli olsun da cinsiyet sorun değil ama kimilerinin zihniyeti öyle
Biri cinsiyet sordu ben kız deidm tebessümle, olsun olsun dedi. Sanırsın çok kötü bi durum ahmak işte..

Karın tezini ben çürüttüm
İşyerindekiler olsun tanımadık birileri olsun karnım sivriymiş o yüzden kesin erkekmiş diye tespitte bulunuyolardı
3 ayrı doktor kız dedi hala ikna değillerdi
Çok şükür kızımı kucağıma aldım : ) kızları beğenmeyenler totosunu yesin, akıl fukaraları

öylemi bilmiyordum.. arastiriyim biraz.. esim cok istiyor zaten yoksa benim gönlümdeki isim defne :)
Elif ada daha güzel sanki benimde daha hoşuma gitti

Bencede elif ada
tamamdir kizlar cok sagolun esim suan uyuyor yarin söyliyim bakiyim ne diyecek :)

Gündüz biri yardıma gelse gelen giden servis için
Sen yavruna kendin bakarsın zaten

Kv gelmdn beni gicik etti 28 subata bilet almstk cok gec faln dems degistirtti bileti. Haftya gelior malesef sinir oldm bastn niye soylemiysn madem ne dedigi belli degl sinir ya

Ben senin yerinde olsam net tarih söylemezdim
Zaten söylemedim de
İlk doğum tarihi farklıydı benim sonra 2 hafta öne aldılar da kimseye demedim
O tarihi bile beklemedi kızım 1 hafta daha önce geldi
Çantamı hazırladım eşimi aldım gittim
Eşim arayalım dedi, dur bi dedim ben ameliyata girince ararsın
Oh ben doğurdum çıktım millet gelene kadar tantanadan kurtuldum bari şoktalardı çok ta müdahale edemediler öbylece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…