bebişler büyüdü iyice mideye baskı yapıyolr ondan sanırım, son 1 ay diye teselli ediyorum kendimi.. hayırlısı ile sağlıklı bi şekilde doğsunlarda geçicek bu günlerdeİyiyiz canım sağol, mide yanması bende de oluyor ve uyutmuyor tutunca
hakikaten milletimiz bi alem.. artık biri karnım hakkında yorum yapacak diye aklım çıkıyr sanki..Boşver
Bekarlara da vah vah niye evlenmiyosun diyolar mesela
Bizim millet bir alem
Kimisi de erkek takıntısı oluyo ya, sanki oğlu olanın boyu arşa değiyo töbe yarabbi
Sıhhatli olsun da cinsiyet sorun değil ama kimilerinin zihniyeti öyle
Biri cinsiyet sordu ben kız deidm tebessümle, olsun olsun dedi. Sanırsın çok kötü bi durumahmak işte..
Karın tezini ben çürüttüm
İşyerindekiler olsun tanımadık birileri olsun karnım sivriymiş o yüzden kesin erkekmiş diye tespitte bulunuyolardı
3 ayrı doktor kız dedi hala ikna değillerdi
Çok şükür kızımı kucağıma aldım : ) kızları beğenmeyenler totosunu yesin, akıl fukaraları
hakikaten milletimiz bi alem.. artık biri karnım hakkında yorum yapacak diye aklım çıkıyr sanki..
ya hamileyim işte daha ne?? karnımn şeklinden sanane aldğm kilo seni ne ilgilendrr ? heleki bebeğimn cinsiyetinden sanane ??
ayy ne demekmiş öyle kız olunca olsun olsun.. eşim ve ben kız olacağını duydğmz andan beri havalara uçuyrz şükürler olsun Rabbimize.. hem ne farkedyr anlamyrm erkek yada kız önemli olan sağlıklı olmaları..
bende emin olmak için ayrı ayrı doktorlara defalarca sordum.. inşş sağlıkla da kucağıma Almak nasip eder Rabbim..
bende geçen hafta yattım nstde sancı cıktı 4 serum yedim. içine buscopanla bi ilaç koydulardı. bide adalat diye bi ilaca başladım nstde sancılarım bitince cıkardı doktor. 1 hafta daha durur dedi dediğine göre benim şu 10 gun içinde doğurmma lazm[/QUOTE]Serum içerisinde ilac veriyorlar canimm serumla ağrı duruyorduu bugun malesef seruma ragmen kasılmalar var hayirlisiartik bekliyoruz
Bna soylemioki ogluna aldtryo esim de sesini cikarmaz bn de sinirmden kudururmBilet yokmuş deseydiniz
bide size mi aldırıyor bileti. Bu insanlarda düşünce namına bir şey yok. Açık açık söuleseydin keşke cnm
benm için çok daha iyi olur ama kalalım derlersede kalmayın diyemem..Gündüz biri yardıma gelse gelen giden servis için
Sen yavruna kendin bakarsın zaten
iyi geceler cnm ikranı kokla benm yerime de..Öylelerine de şey demek lazım sen tek kişiyken böylesin ben 2 canlıyım kilom gayet doğalçekemiyolar çünkü
Kaçtım
İyi geceler
evet dimi kulaga daha hos geliyor sanki.. sagol canim.. kv madem bileti alinmis niye tekrar karar degistiriyoki bosa masraf olur öyle..
sagol canim.. elif ece de güzel aklimda vardi aslinda cok kararsizim yaa oofff...
bende aynen ya annemin bile bi haftadan fazla kalmasını istemiyorum gerek yok ben hallederim herşeyi, nasılsa sonradanda biz bakıcaz ilk günler kalsa yeter anneme kalsa sonradan birlikte dönelim bize diyo hiç istemiyorum tam yeni düzenimizi oturtacakken başka bi yere gidip kalmak hiç olmıycak gibi geliyo, o yüzden sonradan giderim belki annemlere de ...Hiç sevmem
Annem 2 gün hastanede 2 gün evde kaldı da
Yetti de arttı deidm kendim gönderdim ki annem çok anlayışlı ve yardımcıdır her konuda
Seninki gibi curcuna olsa hiç gelemezdim herhalde
Bir an önce eşimle başa çıkalım bu durumla deidm, gündüzleri geliyor sağ olsun da yatılı rahat edemem ben
beni de buara deli ediyor tanımadğm yeni gördğm insanlar karnım sivriymiş erkek mi diyorlar kalçamda küçükmüş yok kız deyincede suratları değişiyor onlara neyse.. sinirimi bozuyolar hatta şunu bile diyolar kız deyip erkek çıktğıda oluyormuş seninkide öyle olmasın diyolar amaçları neyse artk..
benmde 2 hfta önde bebeğim doktora göre 2 haftam var doğuma dünde biri diyorki yok daha var senin karnın yukarıda.. millet doktr olmuş habermz yok..
Ben senin yerinde olsam net tarih söylemezdim
Zaten söylemedim de
İlk doğum tarihi farklıydı benim sonra 2 hafta öne aldılar da kimseye demedim
O tarihi bile beklemedi kızım 1 hafta daha önce geldi
Çantamı hazırladım eşimi aldım gittim
Eşim arayalım dedi, dur bi dedim ben ameliyata girince ararsın
Oh ben doğurdum çıktım millet gelene kadar tantanadan kurtuldum bari şoktalardı çok ta müdahale edemediler öbylece
Slm millet,
Cuma günü saat 14:51 de oğullarımı doğurdum çok şükür.spinal aneztezi ile sezeryan oldum.herşey çok yolunda gitti şükür.bebeklerim cıyak cıyak bağırarak doğdular:) o ses dünyadaki her sıkkntıya değer...bebeklerimin sağlıkla ilgili hiç bir sıkıntıları yok çok şükür,sadece kilo olarak son haftalarda geriledikleri için zayıflar.kilo artışı için küvezde kalıcaklar bir süre.bizden haberler böyle.
Bu arada ben burda çok kişiye sormuştum spinal mi yoksa narkozlumu diye.ben spinali seçtim ve gerçekten müthiş konforlu birşey.eğer sezeryan olucaksanız ve sağlığınız izin veriyosa kesinlikle spinal yapın.ben bu şekilde 10 çocuk doğururum:))iyi bir hastanede uzman bir aneztezi doktoruyla yapıldığında korkulucak hiç birşey yok bence.bana hiçbir baş boyun bel ağrısı gibi sıkıntı yapmadı.eşim de yanımdaydı,bebeklerimizi birlikte duyduk birlikte öptük:)uyuşmanın geçmesi uzun sürdüğü için ağrılı kısmı atlatmış ve yürümeye kalktığınızda çok rahat oluyosunuz.sondayı uyuştuktan hemen sonra takıyolar ve yürümeye kalkacağın zaman çıkarıyolar.onda da hiçbir sıkıntı yok..benim deneyimim böyle...
Herkese hayırlı ve istediği şekil doğumu yaşatsın Allah...
sorma kocakarılarla başımz dertte :) gerçi yakınlarm kuzenlerm falan da yapıyr aynı gafı.. ya sizde hamilelk dönemi geçrdnz insanın canını niye sıkarsnzki hayret bişey yani..kocakarılar her yerde var canım boşver sen takılma onlara bana da aa senin karnın daha küçük bu kadar erkenmi işi bıraktın diyen oldu çocuk 38inci haftaya girecekokulda mı doğurim diyesim geldi ...
bende aynısını söyledim eşime sakın dedim biz hastaneye gidince çocuğun doğmasının heycanıyla aramıycaksın kimseyi dolmasınlar hastaneye eve gelince ararsın gerekirse son anda gün aldık arayamadık ancak eve geldik deriz dedim tamam dedio halde bide kv tarafı hiç çekilmez valla bi haberleri olsa bi sürü görümce kv elti filan var bende ( pek görüşmesemde ) sırf meraklarından çocuklarıyla dolarlar hemen hastaneye kıcıklar ...
Sorun su ki kadin bnle pek konsmuo aslnda esime soruyo annmden ogrenio vs. Bnm bisey dememe gerek kalmio yaniBen senin yerinde olsam net tarih söylemezdim
Zaten söylemedim de
İlk doğum tarihi farklıydı benim sonra 2 hafta öne aldılar da kimseye demedim
O tarihi bile beklemedi kızım 1 hafta daha önce geldi
Çantamı hazırladım eşimi aldım gittim
Eşim arayalım dedi, dur bi dedim ben ameliyata girince ararsın
Oh ben doğurdum çıktım millet gelene kadar tantanadan kurtuldum bari şoktalardı çok ta müdahale edemediler öbylece
Benim agrim durmuyor canim yabende geçen hafta yattım nstde sancı cıktı 4 serum yedim. içine buscopanla bi ilaç koydulardı. bide adalat diye bi ilaca başladım nstde sancılarım bitince cıkardı doktor. 1 hafta daha durur dedi dediğine göre benim şu 10 gun içinde doğurmma lazm
Ben de kv'me kadin diyorum:) baskasina bisey anlatirken onun adi kadin:) napiim baska bisey icimden gelmiuo:)Sorun su ki kadin bnle pek konsmuo aslnda esime soruyo annmden ogrenio vs. Bnm bisey dememe gerek kalmio yani
Bn de adiyla hitap ediyrm sanarsin asker arkdsmBen de kv'me kadin diyorum:) baskasina bisey anlatirken onun adi kadin:) napiim baska bisey icimden gelmiuo:)
Aynen cnm ben de rahatsız oluyorum da anlayana benim kendi anam babam alıngan küsüyorlar hemn. Eşim de kv de gelsin istiyor tabi. Bunalımlı günler beni bekliyor gibi gözüküyorHiç sevmem
Annem 2 gün hastanede 2 gün evde kaldı da
Yetti de arttı deidm kendim gönderdim ki annem çok anlayışlı ve yardımcıdır her konuda
Seninki gibi curcuna olsa hiç gelemezdim herhalde
Bir an önce eşimle başa çıkalım bu durumla deidm, gündüzleri geliyor sağ olsun da yatılı rahat edemem ben
sorma kocakarılarla başımz dertte :) gerçi yakınlarm kuzenlerm falan da yapıyr aynı gafı.. ya sizde hamilelk dönemi geçrdnz insanın canını niye sıkarsnzki hayret bişey yani..
biz de bi gün kv lerleydik eşimn tarafı çok kalabalık konuşuyrdk eltim (ama yaşı büyük yenge derim) dediki doğuma giderken kimi çağrcaksnz bende dedim kimseyi :) doğum olunca gelrsnz sürpriz olurbi bozuldular ama tabi yine haber verirz muhtemelen ama curcunaya gerek yok bence ama onlara göre de bu davranış ilgi göstergesi onları da anlıyorum.. hevesleri var kırmakta pek istemiyorum.. zaten ben doğumdayken kimin geldğini pek önemsemem sanrm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?