2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

İyiyiz canım sağol, mide yanması bende de oluyor ve uyutmuyor tutunca
bebişler büyüdü iyice mideye baskı yapıyolr ondan sanırım, son 1 ay diye teselli ediyorum kendimi.. hayırlısı ile sağlıklı bi şekilde doğsunlarda geçicek bu günlerde

Gece gece çenem düştü
Ben çıkıyorum
İkra Hanım yatıyoken bende uykumu alayım sonra çığlığı basar beni uyandırır zaten
Allah'a emanet olun

hakikaten milletimiz bi alem.. artık biri karnım hakkında yorum yapacak diye aklım çıkıyr sanki..
ya hamileyim işte daha ne?? karnımn şeklinden sanane aldğm kilo seni ne ilgilendrr ? heleki bebeğimn cinsiyetinden sanane ??
ayy ne demekmiş öyle kız olunca olsun olsun.. eşim ve ben kız olacağını duydğmz andan beri havalara uçuyrz şükürler olsun Rabbimize.. hem ne farkedyr anlamyrm erkek yada kız önemli olan sağlıklı olmaları..
bende emin olmak için ayrı ayrı doktorlara defalarca sordum.. inşş sağlıkla da kucağıma Almak nasip eder Rabbim..

Öylelerine de şey demek lazım sen tek kişiyken böylesin ben 2 canlıyım kilom gayet doğal çekemiyolar çünkü

Kaçtım
İyi geceler

Serum içerisinde ilac veriyorlar canimm serumla ağrı duruyorduu bugun malesef seruma ragmen kasılmalar var hayirlisiartik bekliyoruz
bende geçen hafta yattım nstde sancı cıktı 4 serum yedim. içine buscopanla bi ilaç koydulardı. bide adalat diye bi ilaca başladım nstde sancılarım bitince cıkardı doktor. 1 hafta daha durur dedi dediğine göre benim şu 10 gun içinde doğurmma lazm[/QUOTE]
Benim agrim durmuyor canim ya

Gündüz biri yardıma gelse gelen giden servis için
Sen yavruna kendin bakarsın zaten
benm için çok daha iyi olur ama kalalım derlersede kalmayın diyemem..
ya afedersn ama yatılı biri varken evmde ne banyoya rahat girerim ne de wc ye..
ben sanrm birazda onun için istemyrm.. sezeryan olursam hele gaz sorunu oluyrmş ya ilk etapta biri varken yanımda nasıl çıkarcam onu diye bile düşünür oldum..

evet dimi kulaga daha hos geliyor sanki.. sagol canim.. kv madem bileti alinmis niye tekrar karar degistiriyoki bosa masraf olur öyle..
sagol canim.. elif ece de güzel aklimda vardi aslinda cok kararsizim yaa oofff...

bende ada mira ile ada ecem arasında kararsızım ya hala doğuma bi hafta kaldı hala karar veremedim sizce hangisi ...

bende aynen ya annemin bile bi haftadan fazla kalmasını istemiyorum gerek yok ben hallederim herşeyi, nasılsa sonradanda biz bakıcaz ilk günler kalsa yeter anneme kalsa sonradan birlikte dönelim bize diyo hiç istemiyorum tam yeni düzenimizi oturtacakken başka bi yere gidip kalmak hiç olmıycak gibi geliyo, o yüzden sonradan giderim belki annemlere de ...

kocakarılar her yerde var canım boşver sen takılma onlara bana da aa senin karnın daha küçük bu kadar erkenmi işi bıraktın diyen oldu çocuk 38inci haftaya girecek okulda mı doğurim diyesim geldi ...

bende aynısını söyledim eşime sakın dedim biz hastaneye gidince çocuğun doğmasının heycanıyla aramıycaksın kimseyi dolmasınlar hastaneye eve gelince ararsın gerekirse son anda gün aldık arayamadık ancak eve geldik deriz dedim tamam dedi o halde bide kv tarafı hiç çekilmez valla bi haberleri olsa bi sürü görümce kv elti filan var bende ( pek görüşmesemde ) sırf meraklarından çocuklarıyla dolarlar hemen hastaneye kıcıklar ...

sorma kocakarılarla başımz dertte :) gerçi yakınlarm kuzenlerm falan da yapıyr aynı gafı.. ya sizde hamilelk dönemi geçrdnz insanın canını niye sıkarsnzki hayret bişey yani..

biz de bi gün kv lerleydik eşimn tarafı çok kalabalık konuşuyrdk eltim (ama yaşı büyük yenge derim) dediki doğuma giderken kimi çağrcaksnz bende dedim kimseyi :) doğum olunca gelrsnz sürpriz olur bi bozuldular ama tabi yine haber verirz muhtemelen ama curcunaya gerek yok bence ama onlara göre de bu davranış ilgi göstergesi onları da anlıyorum.. hevesleri var kırmakta pek istemiyorum.. zaten ben doğumdayken kimin geldğini pek önemsemem sanrm :)

Sorun su ki kadin bnle pek konsmuo aslnda esime soruyo annmden ogrenio vs. Bnm bisey dememe gerek kalmio yani

Benim agrim durmuyor canim ya [/QUOTE]
Nasil oldun cnm ya ? Hastnde misn hala ?

Mervosnur merveteacher biz gelinlerde hiç bitmez heralde kv elti görümce meseleleri.. :)
gerçi ben daha büyük tepkiyi genelde kendi aileme veriyrm. kendi annem yok zaten. bende babama teyzelerime çok kızıp söylenyrm oldum olası. Allah razı olsun yine eşimn tarafnn yanında rahatm ve benmle gerçekten çok ilgilenyrlar arayıp soruyorlar.
Rabbim bi yerden eksik bırakınca başka bi yerden veriyor sanrm..

Aynen cnm ben de rahatsız oluyorum da anlayana benim kendi anam babam alıngan küsüyorlar hemn. Eşim de kv de gelsin istiyor tabi. Bunalımlı günler beni bekliyor gibi gözüküyor

anlamaları düşünmeleri lazım aslında insanların ama düşünceli olan az gerçekten çevremizde (benim böyle gerçekten:) ben arkadaşlara bile şaka yollu söyledim hastaneyi boşverin eve gelirsiniz o halde görünmek istemem kimseye diye halbuki ameliyatlı halimle çekemem kimseyi curcunayı asıl derdim o :) hayırlısıyla az kaldı şu dönemleride atlatır rahatça büyütürüz inş. bebişleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…