2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Benimkiler de aynı gidip gelmeleri yok mesela hiç.. aynı evin içinde zor olacak. Ben şimdiden iki tarafı tembihledim valla. Öpme kucapa alma vs yok die. Kardwşimle görümce 19-20 yaşındalar alıp oynama telaşıbdalar. Ben bile gördüğüm en küçük 3aylıj bebeği almışımdır kucağı. Kırılan darılan kırılsın valla napalım

Benim kv de ilgili gözüküyor ama icraat yok :)

Gogsume birkc sefer kantoron yagi surdum yumusacik oldu. Uclri catlkti onlr da duzelms kizlr tavsiye ederm. Hem dogal bisey :)

hele bana 2. kız diye üzülerek bakan oldu suratıma çocuk benim çocuğum size ne cinsiyetinden yahu belki ben erkek çocuk istemiyorum ...cinsiyeti ne diyolar bende ağzım kulaklarımda kızımız oluyor inş. diyorum suratları değişiyor birden üzülerek olsun eli ayağı düzgün olsunda ..filan hep aynı sözler, kız evlat değilmi diyesi geliyor insanın tövbe böyle manyaklar her yerde var vallahi ancak sinir bozuyorlar ...

Bnm de asiri bi sorunum yok aslnda ama bazi konulrda cok dusunceszler. Kari koca esime hic acimiylr. Ard niyetleri yok ama rahtlklri beni sinir edio

Sorma ya o gaz konusu benim de aklımda o kadar kalabalık içinde çıkarvağım varsa da çıkaramam ben

Aynen cnm ben de rahatsız oluyorum da anlayana benim kendi anam babam alıngan küsüyorlar hemn. Eşim de kv de gelsin istiyor tabi. Bunalımlı günler beni bekliyor gibi gözüküyor
Allh yardmcmz olsn. Haftya annm ve kv yanmda olck. Ins beni sinir etmz kv rahat tavirlryla.

Bnm kv sozde torun meraklisydi kiz erkek fark etmz diodu. Mavi mavi yelklr ormus kiz oldgnu bile bile. Bide diomus ki nerden biliysnz belki erkek olur. Gel de sinir olma

bende geçen öyle bi arkadaş grubuma söyledm hem onlar erkekli kızlı.. dedim eve gelin daha rahat ederiz dedm.
Allahtan bi aksilk çıkmazsa ben zaten devlette doğum yapcm sadece 2 kez görüşme saati var Allahtan geri kalan saatlerde rahat olurum diye düşünyrm

benm için öncelik sağlık tabiki ama Allah biliyor ya çevremde o kadar çok erkek görünce kız evlat sahibi olacağımı bilmek beni çok mutlu ediyor.. peşpeşe kızıım olsa da çok sevinirim gerçekten..

merak etme zaten yenidoğan bebek genelde uyuyor pek kucağa alma durumu olmaz ama öpme konusunda tembihledğn iyi olmş..en azndan bi uyarı yapman gerekrse kardeşine yaparsn diğerleri anlar hani kızım sana söylüyrm gelinim sen anla misali kardeşine de durumu izah edersn ben bazen dile getiremedklerimi bu şeklde ifade edyrm :)

Benim kv de ilgili gözüküyor ama icraat yok :)
lafta diyorsun yani..

Canım senin kızın nasıl oldu topladımı kendini emmiyor mu
Emmiyo canim gecen hafta kilo kaybettigi icin ikimizi bir hastaneye yatirdilar 4 gun kaldik hastanede doktor hemsirelere cok denediler ama almiyo mememi sut sagip veriyorum anma sutum cok az mamada veriyorum sagligi yerinde olsunda ugrascam artik napim haftaya premature bebeklere yapilan goz icin rop muayenemiz ve kalp muayenemiz var hayirlisiyla bide onlari atlatsak

Bnm de asiri bi sorunum yok aslnda ama bazi konulrda cok dusunceszler. Kari koca esime hic acimiylr. Ard niyetleri yok ama rahtlklri beni sinir edio
yetiştirme ve aralarndaki diyalog bu şekldedr de ondan belkide..
benmde kp ve kv çok düşünür maddi manevi benmde babam pek düşünmez aramaz sormaz bile..
bize araba yoksa gelmez mesela babam hatta der damat alsın bizi getrsn sana falan diye bende derim otobüs var bizim eve geleblrsnz derim.. kp de sen gelceksen ben seni alırım evden bile der. bizdeki farkta bu işte..

Gogsume birkc sefer kantoron yagi surdum yumusacik oldu. Uclri catlkti onlr da duzelms kizlr tavsiye ederm. Hem dogal bisey :)
benmde çok kaşntım vardı göğüslermde bi sürü şey sürdüm işe yaramadı zeytnyağı sürdüm iyi geldi..
ama kantoronu da çok duyuyorum aktarlarda mı satılıyor bu yağ ?

Allh yardmcnz olsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…