Benimkiler de aynı gidip gelmeleri yok mesela hiç.. aynı evin içinde zor olacak. Ben şimdiden iki tarafı tembihledim valla. Öpme kucapa alma vs yok die. Kardwşimle görümce 19-20 yaşındalar alıp oynama telaşıbdalar. Ben bile gördüğüm en küçük 3aylıj bebeği almışımdır kucağı. Kırılan darılan kırılsın valla napalımbende öyle bebeğin sürekli ellenmesine vs gıcık olurum diyordum ama bizim ailede kv tarafnda yeni bi bebğimzde oldu hassasiyetm olan konularda çok dikkatliler bunu önceden yaşayarak görmemde iyi oldu..
benmde şuanda düşündğm benm ailem ve kv tarafı görüşmezler arada bi kırgnlık vs öyle bişey yok sadece öyle bi ortam olmaz hiç.. doğumdan sonra evde nasıl olcaklar onu çok merak edyrm kültür, yaşayış farkı vs de var bakalım nasıl bi ortam olcak..
Benim kv de ilgili gözüküyor ama icraat yok :)@Mervosnurmerveteacher biz gelinlerde hiç bitmez heralde kv elti görümce meseleleri.. :)
gerçi ben daha büyük tepkiyi genelde kendi aileme veriyrm. kendi annem yok zaten. bende babama teyzelerime çok kızıp söylenyrm oldum olası. Allah razı olsun yine eşimn tarafnn yanında rahatm ve benmle gerçekten çok ilgilenyrlar arayıp soruyorlar.
Rabbim bi yerden eksik bırakınca başka bi yerden veriyor sanrm..
hele bana 2. kız diye üzülerek bakan oldu suratımahakikaten milletimiz bi alem.. artık biri karnım hakkında yorum yapacak diye aklım çıkıyr sanki..
ya hamileyim işte daha ne?? karnımn şeklinden sanane aldğm kilo seni ne ilgilendrr ? heleki bebeğimn cinsiyetinden sanane ??
ayy ne demekmiş öyle kız olunca olsun olsun.. eşim ve ben kız olacağını duydğmz andan beri havalara uçuyrz şükürler olsun Rabbimize.. hem ne farkedyr anlamyrm erkek yada kız önemli olan sağlıklı olmaları..
bende emin olmak için ayrı ayrı doktorlara defalarca sordum.. inşş sağlıkla da kucağıma Almak nasip eder Rabbim..
Bnm de asiri bi sorunum yok aslnda ama bazi konulrda cok dusunceszler. Kari koca esime hic acimiylr. Ard niyetleri yok ama rahtlklri beni sinir edio@Mervosnurmerveteacher biz gelinlerde hiç bitmez heralde kv elti görümce meseleleri.. :)
gerçi ben daha büyük tepkiyi genelde kendi aileme veriyrm. kendi annem yok zaten. bende babama teyzelerime çok kızıp söylenyrm oldum olası. Allah razı olsun yine eşimn tarafnn yanında rahatm ve benmle gerçekten çok ilgilenyrlar arayıp soruyorlar.
Rabbim bi yerden eksik bırakınca başka bi yerden veriyor sanrm..
Sorma ya o gaz konusu benim de aklımda o kadar kalabalık içinde çıkarvağım varsa da çıkaramam benbenm için çok daha iyi olur ama kalalım derlersede kalmayın diyemem..
ya afedersn ama yatılı biri varken evmde ne banyoya rahat girerim ne de wc ye..
ben sanrm birazda onun için istemyrm.. sezeryan olursam hele gaz sorunu oluyrmş ya ilk etapta biri varken yanımda nasıl çıkarcam onu diye bile düşünür oldum..
Allh yardmcmz olsn. Haftya annm ve kv yanmda olck. Ins beni sinir etmz kv rahat tavirlryla.Aynen cnm ben de rahatsız oluyorum da anlayana benim kendi anam babam alıngan küsüyorlar hemn. Eşim de kv de gelsin istiyor tabi. Bunalımlı günler beni bekliyor gibi gözüküyor
Bnm kv sozde torun meraklisydi kiz erkek fark etmz diodu. Mavi mavi yelklr ormus kiz oldgnu bile bile. Bide diomus ki nerden biliysnz belki erkek olur. Gel de sinir olmahele bana 2. kız diye üzülerek bakan oldu suratımaçocuk benim çocuğum size ne cinsiyetinden yahu belki ben erkek çocuk istemiyorum ... cinsiyeti ne diyolar bende ağzım kulaklarımda kızımız oluyor inş. diyorum suratları değişiyor birden üzülerek olsun eli ayağı düzgün olsunda ..filan hep aynı sözler, kız evlat değilmi diyesi geliyor insanın tövbe böyle manyaklar her yerde var vallahi ancak sinir bozuyorlar ...
İnşallah canım boşver takmamaya çalış artık. Ne kadar kalacakAllh yardmcmz olsn. Haftya annm ve kv yanmda olck. Ins beni sinir etmz kv rahat tavirlryla.
benimde 2 hafta kaldi ama hala karar veremedik ya.. bence ada mira daha uyumlu gibi canim..bende ada mira ile ada ecem arasında kararsızım ya hala doğuma bi hafta kaldı hala karar veremedim sizce hangisi ...
Belli degl malesefİnşallah canım boşver takmamaya çalış artık. Ne kadar kalacak
bende geçen öyle bi arkadaş grubuma söyledm hem onlar erkekli kızlı.. dedim eve gelin daha rahat ederiz dedm.anlamaları düşünmeleri lazım aslında insanların ama düşünceli olan az gerçekten çevremizde (benim böyle gerçekten:) ben arkadaşlara bile şaka yollu söyledim hastaneyi boşverin eve gelirsiniz o halde görünmek istemem kimseye diye halbuki ameliyatlı halimle çekemem kimseyi curcunayıasıl derdim o :) hayırlısıyla az kaldı şu dönemleride atlatır rahatça büyütürüz inş. bebişleri
benm için öncelik sağlık tabiki ama Allah biliyor ya çevremde o kadar çok erkek görünce kız evlat sahibi olacağımı bilmek beni çok mutlu ediyor.. peşpeşe kızıım olsa da çok sevinirim gerçekten..hele bana 2. kız diye üzülerek bakan oldu suratımaçocuk benim çocuğum size ne cinsiyetinden yahu belki ben erkek çocuk istemiyorum ... cinsiyeti ne diyolar bende ağzım kulaklarımda kızımız oluyor inş. diyorum suratları değişiyor birden üzülerek olsun eli ayağı düzgün olsunda ..filan hep aynı sözler, kız evlat değilmi diyesi geliyor insanın tövbe böyle manyaklar her yerde var vallahi ancak sinir bozuyorlar ...
Belli degl malesef
merak etme zaten yenidoğan bebek genelde uyuyor pek kucağa alma durumu olmaz ama öpme konusunda tembihledğn iyi olmş..en azndan bi uyarı yapman gerekrse kardeşine yaparsn diğerleri anlar hani kızım sana söylüyrm gelinim sen anla misali kardeşine de durumu izah edersn ben bazen dile getiremedklerimi bu şeklde ifade edyrm :)Benimkiler de aynı gidip gelmeleri yok mesela hiç.. aynı evin içinde zor olacak. Ben şimdiden iki tarafı tembihledim valla. Öpme kucapa alma vs yok die. Kardwşimle görümce 19-20 yaşındalar alıp oynama telaşıbdalar. Ben bile gördüğüm en küçük 3aylıj bebeği almışımdır kucağı. Kırılan darılan kırılsın valla napalım
lafta diyorsun yani..Benim kv de ilgili gözüküyor ama icraat yok :)
Emmiyo canim gecen hafta kilo kaybettigi icin ikimizi bir hastaneye yatirdilar 4 gun kaldik hastanede doktor hemsirelere cok denediler ama almiyo mememi sut sagip veriyorum anma sutum cok az mamada veriyorum sagligi yerinde olsunda ugrascam artik napim haftaya premature bebeklere yapilan goz icin rop muayenemiz ve kalp muayenemiz var hayirlisiyla bide onlari atlatsakCanım senin kızın nasıl oldu topladımı kendini emmiyor mu
çıkaramazsakta içimizde patlar valla napcaz biz yaaa puffffffSorma ya o gaz konusu benim de aklımda o kadar kalabalık içinde çıkarvağım varsa da çıkaramam ben
yetiştirme ve aralarndaki diyalog bu şekldedr de ondan belkide..Bnm de asiri bi sorunum yok aslnda ama bazi konulrda cok dusunceszler. Kari koca esime hic acimiylr. Ard niyetleri yok ama rahtlklri beni sinir edio
benmde çok kaşntım vardı göğüslermde bi sürü şey sürdüm işe yaramadı zeytnyağı sürdüm iyi geldi..Gogsume birkc sefer kantoron yagi surdum yumusacik oldu. Uclri catlkti onlr da duzelms kizlr tavsiye ederm. Hem dogal bisey :)
Allh yardmcnz olsnEmmiyo canim gecen hafta kilo kaybettigi icin ikimizi bir hastaneye yatirdilar 4 gun kaldik hastanede doktor hemsirelere cok denediler ama almiyo mememi sut sagip veriyorum anma sutum cok az mamada veriyorum sagligi yerinde olsunda ugrascam artik napim haftaya premature bebeklere yapilan goz icin rop muayenemiz ve kalp muayenemiz var hayirlisiyla bide onlari atlatsak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?