- 25 Haziran 2014
- 1.624
- 1.528
- 248
Annm dogum yapinca hic tutamams. Herkesn icinde kacrms birkc defa. Demekki oluyo boyleseylr bosver akisina birakçıkaramazsakta içimizde patlar valla napcaz biz yaaa puffffff
cidden benm için büyük sıkıntı
Nasil oldun cnm ya ? Hastnde misn hala ?[/QUOTE]Benim agrim ducanim ya
Senin anlttgn durum tam tersi bizde oluyo. Kp ve kv surekli biyerlre goturtylr kendilerni , biseylr istylr , maddi manevi isteklri bitmio yani. Annmlr de tam tersi. Bu duruma bn deli oluyrm isteyetiştirme ve aralarndaki diyalog bu şekldedr de ondan belkide..
benmde kp ve kv çok düşünür maddi manevi benmde babam pek düşünmez aramaz sormaz bile..
bize araba yoksa gelmez mesela babam hatta der damat alsın bizi getrsn sana falan diye bende derim otobüs var bizim eve geleblrsnz derim.. kp de sen gelceksen ben seni alırım evden bile der. bizdeki farkta bu işte..
Olablr ama bn bi arkdstn aldm o memlktten getryms dogal cok ii geldibenmde çok kaşntım vardı göğüslermde bi sürü şey sürdüm işe yaramadı zeytnyağı sürdüm iyi geldi..
ama kantoronu da çok duyuyorum aktarlarda mı satılıyor bu yağ ?
Hastanedeyim canim artik seruma ragmen agrilar tavan yapti bekliyoruz suan ilacin dozunu artirdilarNasil oldun cnm ya ? Hastnde misn hala ?
hele bana 2. kız diye üzülerek bakan oldu suratımaçocuk benim çocuğum size ne cinsiyetinden yahu belki ben erkek çocuk istemiyorum ... cinsiyeti ne diyolar bende ağzım kulaklarımda kızımız oluyor inş. diyorum suratları değişiyor birden üzülerek olsun eli ayağı düzgün olsunda ..filan hep aynı sözler, kız evlat değilmi diyesi geliyor insanın tövbe böyle manyaklar her yerde var vallahi ancak sinir bozuyorlar ...
Bnm kv sozde torun meraklisydi kiz erkek fark etmz diodu. Mavi mavi yelklr ormus kiz oldgnu bile bile. Bide diomus ki nerden biliysnz belki erkek olur. Gel de sinir olma
bende geçen öyle bi arkadaş grubuma söyledm hem onlar erkekli kızlı.. dedim eve gelin daha rahat ederiz dedm.
Allahtan bi aksilk çıkmazsa ben zaten devlette doğum yapcm sadece 2 kez görüşme saati var Allahtan geri kalan saatlerde rahat olurum diye düşünyrm
benm için öncelik sağlık tabiki ama Allah biliyor ya çevremde o kadar çok erkek görünce kız evlat sahibi olacağımı bilmek beni çok mutlu ediyor.. peşpeşe kızıım olsa da çok sevinirim gerçekten..
Biz 4 kiz kardesiz Allaha sukur erkek yok.annem cok sansli 4 kiziyla arkadas gibi geziyor.gelin derdi yok ohhh keyfinde.bizim sulalemizde erkek cocuk dogunca aferin derlerdi.ama simdi goruyoruzkii o aferinlik cocuklar pek bir ise yaramiyor.biz her zaman annemizin yanindayizzz....hepimiz universite mezunuyuz.damatlari var.torunuda oluyor .bu devirde kizi olmayanin vay haline...
Madem bu kadr torun meraklisisn kendin al ucak biletni bize niye aldrtysn. 2 gundr sinir oluyrm kv ye. Kadinin yuzunden dogurcm gitcm ha
Hastane odasindan selam herkese kizlar hala serum kolum da yatistayim uc gecedir uyuyamiyorum dun biri bagiriyordu bugun de simdi birini normal doğum a aldilr insan ister istemez etkileniyor
Gecmedi caniimGecmedimi sancilsrin hic :s
gecmis olsun canim peki doktor ne diyor bu duruma? normal dogummu istiyorsun sen?Gecmedi caniimnstde 90 larri gorduk
Son dozzu veriyorlar ona rragmen agri olurraa Sezer yaan ile alcaklar canmgecmis olsun canim peki doktor ne diyor bu duruma? normal dogummu istiyorsun sen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?