2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Senin anlttgn durum tam tersi bizde oluyo. Kp ve kv surekli biyerlre goturtylr kendilerni , biseylr istylr , maddi manevi isteklri bitmio yani. Annmlr de tam tersi. Bu duruma bn deli oluyrm iste

Biz 4 kiz kardesiz Allaha sukur erkek yok.annem cok sansli 4 kiziyla arkadas gibi geziyor.gelin derdi yok ohhh keyfinde.bizim sulalemizde erkek cocuk dogunca aferin derlerdi.ama simdi goruyoruzkii o aferinlik cocuklar pek bir ise yaramiyor.biz her zaman annemizin yanindayizzz....hepimiz universite mezunuyuz.damatlari var.torunuda oluyor .bu devirde kizi olmayanin vay haline...

Bnm kv sozde torun meraklisydi kiz erkek fark etmz diodu. Mavi mavi yelklr ormus kiz oldgnu bile bile. Bide diomus ki nerden biliysnz belki erkek olur. Gel de sinir olma

ay benimkilerde aynı, şimdi bide doğuma geldiklerinde beni sinir eder giderler sadece kv olsa bide görümce elti kesimi var bende, Allahtan sadece böyle günlerde görüşüyoruz 2.kız diye 3. erkek olur belki diyodu öğrendiğinde 3.yü düşünüyormuyum düşünsemde erkek çocuk istiyomuyum yada neden cinsiyet ayrımı yapayım bana soran yok tabi kendi kendilerine kararlarını veriyorlar dediğin gibi sinir olmamak elde değil bazen ...

hayırlı, sağlıklı bir evlatlar olsunlarda kız erkek hiç farketmez ne diyelim, erkekde olsa kızda olsa evlat, insan evladı için nasıl cinsiyet ayrımı yapabilirki ikiside canından parça sonuçta bu insanları anlamak zor gerçekten... ama sinir bozmaya yetiyolar hakkaten :)

erkek de kızda evlat tabi ikisinide Allah veriyor ama kıza dil uzatanlarda hakkaten can sıkıcı oluyor kız evlat değilmiş gibi konuşuyorlar, takmasanda insanın siniri bozulmuyor değil, cahiliyet işte ne diyceksin...

boşverin kızlar bebişlerin doğmasına şurda bişey kalmadı sağ salim doğsunlarda kız erkek farketmez mıncıklayıp sevelim biraz totolarını

Madem bu kadr torun meraklisisn kendin al ucak biletni bize niye aldrtysn. 2 gundr sinir oluyrm kv ye. Kadinin yuzunden dogurcm gitcm ha

Kizlar rahat olun.Kim ne yaparsa yapsin.simdiden bunlari dusunup kendinizi de bebeginizi de yormayin.benim kaynabam 10 cocuk buyutmus yinede kizimda herseye bilmiyorum diyordu.cocugu eline alip surekli kafasini oksuyordu.yavrum rahatsuz oluyor agliyordu annem alinca gogsune yatirip pispislar cocuk sakinlesir uyurdu.kaynabamda oturup aglardi niye bende agliyor diye...o kadar ki beni coook sinir etmisti.annem acil dogum olunca denizliden mardine 5 gun sonra gelebilmisti.Kaynansm yanimda ama aadece yanimda yani.gorumce var bekar o ilgileniyor benimle .kaynanam tutturdu ben gitcem ineklerim doguracak.en son cocugun sariligi yuksrlmis ama neymis karismak istemediği icin soylememis.Esimle ikisi birbirine girdiler. Esim gelinin dogurmus taa denizliden bu kiz burata gelin geldyse burada onunla ilgileceksin.dogan inek mi inemli torunun mu dedi.bizimki 3 gun kustu bizimle ama kaldi.dillerini anlamiyirum.millet gecmis olsuna geliyir kurtce konusuyor.ben kimseyi tanimiyorum.tek istefigimiz gelenin gidenin yaninda otursun yani..hizmet bekleyende yok...

Annem de geldi simdiden gidecrkleri tarihleri konusmayin ne dert olacagi belli olnax.benim iki sut damarim dogustan tikaliymis ve bebeği emzirince atscak yer ariyordum.resmen yerlere yatip agliyirfum.goguslerim parcalandi.kan emiyirfu bebek.Annem hem benimle hem bebekle 2 bucuk ay kaldi.

Ama ne oldu hepsi gecti gitti.ben o zamanlar kendime stres yaptigimla kaldim.o yuzden artik kimseye minnetim yok.dogumda annem grlcek kucuk gorumcemi cook seviyorum o da gelir.kendi kiz kardesimden iyi bakar bana da bebegede.kizimida o buyuttu zaten.kimseyi kafaya takip uzmeyin kendinizi...sadeve o essiz zananlarin tadini cikarin...

Kiz erkek evlat konusuna gelince valla kizimin yerini dunya gelse alamaz...Rabbim biliyor ya oglum olacağını ogrendigimden beri kizima daha cok baglandim.biz 3 kiz kardesiz.annemize babamiza hep sahip cikariz.nice erkek evladi olupta bir telefon edeni olnayanlar var. Ne esim ne ben oglumuz olacak diye gobek atmadik. bu duruma en cok sevinen kendi babam oldu.3 kiz evlat 2 kix torundan sonra gelen erkek olunca onun adini koyma karari aldik.tum ceyizini de dedesi yapti.zevkine gore aldi herseyini...
Velhasil kiz erkrk allah hayırlı evlat nasip etsin cumlemize...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…