eski kafalı zihniyetlerin yaptığı şeyler bunlar tıka kulaklarını boşver canım hayırlı evlat olsunlar inşallahGunaydinlar. Bu erkek mevzundan brn de cok rahatsiz oluyorum. Cinsiyeti kiz dedigimde tepki şu: Olsun!!! Ben de diyorum ki ben zaten kiz istiyordum cok sukur gönlüme gore ama evladin kizi erkegi olmaz. O zaman da kiviriyorlar e dogru tsbi falan diye. Halbuki iyi gunde kotu gunde kiz evlat her zaman ailesinin yanındadır. Buna akılları kesmiyor.
Aynen öyle. Ama yine de sinir oluyorsun bu tavra karşı. Cinsiyet ayrımcılığı işte. Halbuki bunu bir kadinin soylememesi lazim!eski kafalı zihniyetlerin yaptığı şeyler bunlar tıka kulaklarını boşver canım hayırlı evlat olsunlar inşallah
Aman o enerjiyi fazla kullanip sonrasında perişan olma :)Gunaydinlarrrr
Enterasan bi enerju var uzerimde gece 1 de yatip 4 te uyanip tekrar uymama ragmen bi enerji bi enerji hayirdir ins:)
Maşallah sana fazla gelen enerjiden bizede gonderseneGunaydinlarrrr
Enterasan bi enerju var uzerimde gece 1 de yatip 4 te uyanip tekrar uymama ragmen bi enerji bi enerji hayirdir ins:)
Slm millet,
Cuma günü saat 14:51 de oğullarımı doğurdum çok şükür.spinal aneztezi ile sezeryan oldum.herşey çok yolunda gitti şükür.bebeklerim cıyak cıyak bağırarak doğdular:) o ses dünyadaki her sıkkntıya değer...bebeklerimin sağlıkla ilgili hiç bir sıkıntıları yok çok şükür,sadece kilo olarak son haftalarda geriledikleri için zayıflar.kilo artışı için küvezde kalıcaklar bir süre.bizden haberler böyle.
Bu arada ben burda çok kişiye sormuştum spinal mi yoksa narkozlumu diye.ben spinali seçtim ve gerçekten müthiş konforlu birşey.eğer sezeryan olucaksanız ve sağlığınız izin veriyosa kesinlikle spinal yapın.ben bu şekilde 10 çocuk doğururum:))iyi bir hastanede uzman bir aneztezi doktoruyla yapıldığında korkulucak hiç birşey yok bence.bana hiçbir baş boyun bel ağrısı gibi sıkıntı yapmadı.eşim de yanımdaydı,bebeklerimizi birlikte duyduk birlikte öptük:)uyuşmanın geçmesi uzun sürdüğü için ağrılı kısmı atlatmış ve yürümeye kalktığınızda çok rahat oluyosunuz.sondayı uyuştuktan hemen sonra takıyolar ve yürümeye kalkacağın zaman çıkarıyolar.onda da hiçbir sıkıntı yok..benim deneyimim böyle...
Herkese hayırlı ve istediği şekil doğumu yaşatsın Allah...
Günaydın kızlar.... bu hafta çok mutluyum işyerinde son haftam çok şükür... işkence bitiyor :)
Cesurarya hayırlı olsun ikizlerin canım... umarım hepiniz iyisinizdir... Allah bağışlasın...
Günaydın kızlar.... bu hafta çok mutluyum işyerinde son haftam çok şükür... işkence bitiyor :)
Cesurarya hayırlı olsun ikizlerin canım... umarım hepiniz iyisinizdir... Allah bağışlasın...
Hadi gözün ayın bende haftaya bugün tekrar kontrole gittiğimde kapatıcam raporu :)
Benimde ilk bebek erkek oluyor. Bizde ilk cocukta herkes kiza ozenir kime soylediysrm olsun ikincisi kiz olur insallah dedi;\ insan bir garip oluyor takmayalim kafaniza uzmeyelim kendimiziBiz 4 kiz kardesiz Allaha sukur erkek yok.annem cok sansli 4 kiziyla arkadas gibi geziyor.gelin derdi yok ohhh keyfinde.bizim sulalemizde erkek cocuk dogunca aferin derlerdi.ama simdi goruyoruzkii o aferinlik cocuklar pek bir ise yaramiyor.biz her zaman annemizin yanindayizzz....hepimiz universite mezunuyuz.damatlari var.torunuda oluyor .bu devirde kizi olmayanin vay haline...
benm için çok daha iyi olur ama kalalım derlersede kalmayın diyemem..
ya afedersn ama yatılı biri varken evmde ne banyoya rahat girerim ne de wc ye..
ben sanrm birazda onun için istemyrm.. sezeryan olursam hele gaz sorunu oluyrmş ya ilk etapta biri varken yanımda nasıl çıkarcam onu diye bile düşünür oldum..
Sorun su ki kadin bnle pek konsmuo aslnda esime soruyo annmden ogrenio vs. Bnm bisey dememe gerek kalmio yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?