2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Gunaydinlar. Bu erkek mevzundan brn de cok rahatsiz oluyorum. Cinsiyeti kiz dedigimde tepki şu: Olsun!!! Ben de diyorum ki ben zaten kiz istiyordum cok sukur gönlüme gore ama evladin kizi erkegi olmaz. O zaman da kiviriyorlar e dogru tsbi falan diye. Halbuki iyi gunde kotu gunde kiz evlat her zaman ailesinin yanındadır. Buna akılları kesmiyor.

eski kafalı zihniyetlerin yaptığı şeyler bunlar tıka kulaklarını boşver canım hayırlı evlat olsunlar inşallah

eski kafalı zihniyetlerin yaptığı şeyler bunlar tıka kulaklarını boşver canım hayırlı evlat olsunlar inşallah
Aynen öyle. Ama yine de sinir oluyorsun bu tavra karşı. Cinsiyet ayrımcılığı işte. Halbuki bunu bir kadinin soylememesi lazim!

Gunaydin kizlar;
Esimi gecirdim yine uyku tutmadi yatagin icinde dolanip durdum gecmis sayfalari okudum. Evladin tabi ki kizi erkegi olmaz. Allah hayirlisini nasip etsin. Ben ne yalan soyliyim en basindan beri kiz istedim bastan kiz dediler havalara uctuk sonra erkek dediler benim tepki saskinlik dolu uzun bir 'aaaaaaa' ve sonrasinda gelen kabullenis 'neyse.. Olsun..' Ve bunlar video kaydinda var esim o an ultrasonu kayda aliyodu diyoruz oglumuza iZletmeyelim bu goruntuleri.. :) Hala suslu puslu kiz kiyafetleri gorunce icime sokasim gelse de aylardir karnimda tasidigim oglumu kucagima alacagim gunu dusundugumde bile gozlerim doluyo.. Hicbiseye degismem onu.. Rabbim hayirli evlat eylesin kizini da erkegini de.. Evin icinde dolanan minik bi adamim olucak insallah ilerde de kaynana olucam ben:))) 2. Nasip olursa Rabbim onda kiz evlat duygusunu taddirsin hayirlisiyla:)

Gunaydinlarrrr
Enterasan bi enerju var uzerimde gece 1 de yatip 4 te uyanip tekrar uymama ragmen bi enerji bi enerji hayirdir ins:)
Aman o enerjiyi fazla kullanip sonrasında perişan olma :)
Orantılı kullan :)
Ben öyle yapmıyorum ve her seferinde çok pişman oluyorum

Günaydın..

Dün gece rüyamda karnimdaki bebegimi görüyordum.
karnimin içinde ama ben hareketlerini falan hep görüyorum sanki karnim seffafmis gibi..
hatta etrafimdakilere de gösteriyorum..
çok garipti :)

Allah hayırlı bereketli ömürler versin inşallah evlatlarına canım geçmiş olsun

Cesurarya doğum yapmış çok çok geçmiş olsun. Allah yavrusuna anne ve babasıyla beraber uzun, hayırlı ömürler nasip etsin...

...................................kızlar bide kıza hamile olunca aaaaaaaaaa kızın mi olacak eee boşver hayırlısı olsun artık diyen zihniyet ten nefret ediyorum. Iste bu zihniyet yüzünden bu ülkede kızlar tecavüze uğruyor, şiddete maruz kalıyor. Böyle düşünenler arasında hemcinslerimin var olduğunu bilmek daha da çok incitiyor

Günaydın bayanlar ...

Herkes iyimi? İkizler doğmuş Cesurarya çok çok tebrik ederim iki kere :) Allah sizlere bağışlasın.

Başka doğuran varmı ?

Çarşamba gel demişti doktorum hava durumu kar diyor.. bizim burasıda uludağ gibi mübarek onun için bugüne aldım...

Halılarıda veriyorum yıkamaya bugün haftasonuda kadın gelicek temizliğe inşallah

Hadi gözün ayın bende haftaya bugün tekrar kontrole gittiğimde kapatıcam raporu :)

benim de son haftam. yuppiiii. bi de kar geliyormuş. büyük ihtimalle yarın ve çarşamba idari tatil verilir :):):)

Hadi gözün ayın bende haftaya bugün tekrar kontrole gittiğimde kapatıcam raporu :)

seninle aynıyız canım.. bende haftaya pzt rapor alıcam da... çarşambadan itibaren gelmicem işe... perşembe izin aldım.. cuma da doktor randevum var.. o yüzden gelmicem işyerine... dolayısıyla pazartesi de gidip raporu alıcam... çok şükür işyerine gelme kabusu bitecek :)

Benimde ilk bebek erkek oluyor. Bizde ilk cocukta herkes kiza ozenir kime soylediysrm olsun ikincisi kiz olur insallah dedi;\ insan bir garip oluyor takmayalim kafaniza uzmeyelim kendimizi

Kayınvalidem çalışıyo diye kalamadı zaten ama her çıkışta geliyodu 3 gibi çıkıyo
Annem de yanımdaydı
Ortaya dedim her gün gelmenize gerek yok cidden mizaç meselesi kişisel sorunum yok ama direk gelme de diyemedim annemi de katıp toptan dedim
Gaz sorunu oluyo evet bende acaba wc nin yakınından geçen var mı diye tedirgin oluyodum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…