Aynen cnm ben de rahatsız oluyorum da anlayana benim kendi anam babam alıngan küsüyorlar hemn. Eşim de kv de gelsin istiyor tabi. Bunalımlı günler beni bekliyor gibi gözüküyor
anladim canim hakkinizda hayirlisi olsun insallah gecer agrilarin ama yoksada cok erken degil artik bebisin gelsede sorun olmaz insallah.. habersiz birakma bizi..Son dozzu veriyorlar ona rragmen agri olurraa Sezer yaan ile alcaklar canm
Bnm kv sozde torun meraklisydi kiz erkek fark etmz diodu. Mavi mavi yelklr ormus kiz oldgnu bile bile. Bide diomus ki nerden biliysnz belki erkek olur. Gel de sinir olma
Emmiyo canim gecen hafta kilo kaybettigi icin ikimizi bir hastaneye yatirdilar 4 gun kaldik hastanede doktor hemsirelere cok denediler ama almiyo mememi sut sagip veriyorum anma sutum cok az mamada veriyorum sagligi yerinde olsunda ugrascam artik napim haftaya premature bebeklere yapilan goz icin rop muayenemiz ve kalp muayenemiz var hayirlisiyla bide onlari atlatsak
benmde çok kaşntım vardı göğüslermde bi sürü şey sürdüm işe yaramadı zeytnyağı sürdüm iyi geldi..
ama kantoronu da çok duyuyorum aktarlarda mı satılıyor bu yağ ?
mecbur yapacaz ama inş ulu orta olmaz ben gerçekten çok utanırımAnnm dogum yapinca hic tutamams. Herkesn icinde kacrms birkc defa. Demekki oluyo boyleseylr bosver akisina birak
seninle aynıyız canım.. bende haftaya pzt rapor alıcam da... çarşambadan itibaren gelmicem işe... perşembe izin aldım.. cuma da doktor randevum var.. o yüzden gelmicem işyerine... dolayısıyla pazartesi de gidip raporu alıcam... çok şükür işyerine gelme kabusu bitecek :)
Günaydın kızlar.... bu hafta çok mutluyum işyerinde son haftam çok şükür... işkence bitiyor :)
Ne guzel ya. Benim fazladan 1 haftam var sana gore. Darisi başıma.
bende öyle yaparm daralırsam ulu orta söylerim oldum olası kalabalığa hiç gelemiyrmKayınvalidem çalışıyo diye kalamadı zaten ama her çıkışta geliyodu 3 gibi çıkıyo
Annem de yanımdaydı
Ortaya dedim her gün gelmenize gerek yokcidden mizaç meselesi kişisel sorunum yok ama direk gelme de diyemedim annemi de katıp toptan dedim
Gaz sorunu oluyo evet bende acaba wc nin yakınından geçen var mı diye tedirgin oluyodum
Son dozzu veriyorlar ona rragmen agri olurraa Sezer yaan ile alcaklar canm
bende sabırsızlanyrm ama nedense şu son bi kaç günde hafiften bi tedirginlik başladı bende..Doğan bebekleri gordukce sabırsızlanıyorummm
bende öyle yaparm daralırsam ulu orta söylerim oldum olası kalabalığa hiç gelemiyrm
ayy dimi ya wc deyken biri duydumu duymadı mı derdi
bi de evim hep kalabalık olur benm ayyy ne zor yaa kendi evmde rahatlık olmayacak bana
bende sabırsızlanyrm ama nedense şu son bi kaç günde hafiften bi tedirginlik başladı bende..
hayatım ne denli değişecek nasıl anne olacağm diye düşünür oldum...
sorumluluğu düşünür oldum..
Benim wc salondan uzak ama mutfağa vs geçerken önünden geçiliyo
Eee anne ya da kayınvalide ep mutfakla işi oluyo onu düşünüyodum geçtiler mi duydular mı diye
Bende hiç sevmem bekarken kendi odasında takılan tiplerdendim, evlendim diye bazı formalitelere uyuyorum ama 7/24 te biri ya da birilerini bünyem kaldırmaz
Cekirgee naber nasılsın kızın nasıl varmı bir ters durum? Alıştınızmı birbirinize :)
benmde wc mutfakla salonun karşısı fena yanii..Benim wc salondan uzak ama mutfağa vs geçerken önünden geçiliyo
Eee anne ya da kayınvalide ep mutfakla işi oluyo onu düşünüyodum geçtiler mi duydular mı diye
Bende hiç sevmem bekarken kendi odasında takılan tiplerdendim, evlendim diye bazı formalitelere uyuyorum ama 7/24 te biri ya da birilerini bünyem kaldırmaz
Benim de kaldırmaz..
zaten rahat edemem.. bi de evdekilere hizmet et.
annem dışında tabı.. diğerleri de gelmeyecek bu gıdışle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?