2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Aynen cnm ben de rahatsız oluyorum da anlayana benim kendi anam babam alıngan küsüyorlar hemn. Eşim de kv de gelsin istiyor tabi. Bunalımlı günler beni bekliyor gibi gözüküyor

Sende küs
Ciddiyim
Bazen anne baba da olsa çok alttan olmak olur olmadık kapris yapmalarına sebep oluyor
Lohusa depresyonu de bi cinnet geçir kaçışsın herkes

günaydin kizlar güzel bi hafta olsun insallah

BitterKuzucuk bugün yavrusuna kavusuyor insallah rabbim kolay dogumlar ve saglikla kucagina almayi nasip etsin :)

Son dozzu veriyorlar ona rragmen agri olurraa Sezer yaan ile alcaklar canm
anladim canim hakkinizda hayirlisi olsun insallah gecer agrilarin ama yoksada cok erken degil artik bebisin gelsede sorun olmaz insallah.. habersiz birakma bizi..

Bnm kv sozde torun meraklisydi kiz erkek fark etmz diodu. Mavi mavi yelklr ormus kiz oldgnu bile bile. Bide diomus ki nerden biliysnz belki erkek olur. Gel de sinir olma

Senin kayınvalide Meltem'inkini andırıyo
O da çilekli battaniyenin yapraklarını niye yeşil yaptın mavi yapsaydın ilerde erkek torunumuz olur demişti akla gel

Allah acil şifalar versin inşallah
Olsun br çay kaşığı kadar bile olsa sağ çok önemli hem bebeğe faydalı hem sağdıkça artıyomuş Allah'ın izniyle

benmde çok kaşntım vardı göğüslermde bi sürü şey sürdüm işe yaramadı zeytnyağı sürdüm iyi geldi..
ama kantoronu da çok duyuyorum aktarlarda mı satılıyor bu yağ ?

Lansinoh lanolin kullanıyorum ben iyi geldi

oh oh süpper hadi son 3 gün , dayan

bende öyle yaparm daralırsam ulu orta söylerim oldum olası kalabalığa hiç gelemiyrm
ayy dimi ya wc deyken biri duydumu duymadı mı derdi
bi de evim hep kalabalık olur benm ayyy ne zor yaa kendi evmde rahatlık olmayacak bana

Son dozzu veriyorlar ona rragmen agri olurraa Sezer yaan ile alcaklar canm

ama olmazkiii hani bizim bebişler beraber doğacaklardı
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsn inşş.. kilosuda iyiydi bildğm kadaryla bi skntı çıkmaz Allahın izniylede.. benden önce kavuşmş olcaksn yawruna..

Doğan bebekleri gordukce sabırsızlanıyorummm
bende sabırsızlanyrm ama nedense şu son bi kaç günde hafiften bi tedirginlik başladı bende..
hayatım ne denli değişecek nasıl anne olacağm diye düşünür oldum...
sorumluluğu düşünür oldum..

Benim wc salondan uzak ama mutfağa vs geçerken önünden geçiliyo
Eee anne ya da kayınvalide ep mutfakla işi oluyo onu düşünüyodum geçtiler mi duydular mı diye
Bende hiç sevmem bekarken kendi odasında takılan tiplerdendim, evlendim diye bazı formalitelere uyuyorum ama 7/24 te biri ya da birilerini bünyem kaldırmaz

Başından beri en çok düşündüğüm şey o..
Kucagımıza aldıgımıza ogrenıcez anne olmayı..

Benim de kaldırmaz..
zaten rahat edemem.. bi de evdekilere hizmet et.
annem dışında tabı.. diğerleri de gelmeyecek bu gıdışle

Cekirgee naber nasılsın kızın nasıl varmı bir ters durum? Alıştınızmı birbirinize :)

O inat ben ondan inat, eşim diyo ki sana çekmiş zaten
Diren İkra yapıyo emmiyo hazır bekliyo bende göğsümü iki parmağımla sıkıp dayıyorum ağzına acıtıyo bazen sinirden, bazen de emiyo çok acıkınca

Ya alışacak ya alışacak
İyiyiz şükür, sarılık başlangıcı demişlerdi bence artık yok gözlerinin beyazı tam beyazlaştı çünkü
15 günlük oldu şimdi doktorun verdiği gıda takviyesi diye geçen bi ilaç var günde 15 damla ona başlayacağız : )

Sağ ol, sen nasılsın ?

benmde wc mutfakla salonun karşısı fena yanii.. olmadı habire sifon çekerim hehehhe

Benim de kaldırmaz..
zaten rahat edemem.. bi de evdekilere hizmet et.
annem dışında tabı.. diğerleri de gelmeyecek bu gıdışle

Ne hizmeti yat uzan
Gerçi bende biri varken yatamam hele de kayınpeder gelmişti hastane çıkışında eve hiç yatamadım
Ama annem ya da kayınvalide kendi pişirdi kendi servis etti, ben yeterince hizmet ettim 3 yıldır bari lohusa halimle yapmıyım dedim ilk kez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…