2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bi de bez konusunu merak ediyodum ben
Denemişken size de söylim
44 lü molfix almıştım memnunuz, her bebeğin cildi farklı tabi o yüzden herkese tavsiye ediyorum diyemem
Ama 44 lü bez 10 gün gidiyo yaklaşık, bilginiz olsun

Günaydın kızlar herkese hayırlı haftalar olsun.Dün çok yoruldum ve bugün bebişim çok az hareket ediyor canım sıkıldı

İki keçi boynuz tokuşturuyoruz diyorsun yani :) kazanan sen olacaksın , bak acıkınca nasıl alıyo
Çekmek zor geliyor minik kuzulara ama çeke çeke kuvvetlenecek çeneleri

Sevindim iyi olmanıza

Biz iyiyiz 2 haftamız kaldı ortalama , kontrolümüz var bugün. Hayırlısıyla geri sayıma başladık , En çokda kızım sabırsız :)

bende molfix aldım inş memnun kalırız.
sana uzun süre gidiyormuş benm eşimn yeğeni doğum yapmştı bebeğimz 2 haftalık 44lük 4 gün yetiyor. kızımız o kadar nazlı ki çişini bile yapsa ağlıyor hemen değiştrcekmşsn bi de altı kirliyken emmiyor :)
dünkü bebek diyosun ama resmen dünyaya huylu geliyor

Günaydın kızlar herkese hayırlı haftalar olsun.Dün çok yoruldum ve bugün bebişim çok az hareket ediyor canım sıkıldı
yorgunluktan olmştr ama sen yine de hareketlerine dikkat et 3 gün öncede benmki sessizleşmişti sonra 2 gün boyunca durmakszn deli gibi hareket etti enerji patlaması yaşadık

Hadi bakalım hayırlısı
Sizlerin de doğum hikayesini dinleriz inşallah : )

Tam bir lady

Sende küs
Ciddiyim
Bazen anne baba da olsa çok alttan olmak olur olmadık kapris yapmalarına sebep oluyor
Lohusa depresyonu de bi cinnet geçir kaçışsın herkes
Yapıyorum zaten.. adım laf dinlemeze çıktı ama yok her an yeni bir konu bulabiliyorlar. Ah ah şulara yazsam forumun sayfaları yetmez. Şu kadar diyeyim mevlütte dağıtcaklarım sayısı az gelmiş (50 tane) kendileri başka bitane yaptırcaklardı denk gele öğrendim. O yüzden herşeyi tek başıma hallettmeye çalışıyrm kesin cinnet geçiririm biliyorum anamı da kendimi de :)

Benım kv iş yapmaz. kendını kralıce zannedıyor.
annem yemek yapar da o oturursa olay cıkarırım..

Hayirli gunler herkese...
Dun esimle cikip son eksikleri tamamladik cok sukur icim rahatladi. Besik icin ikea dan kenar koruyucu aldik, ebebekte indirim vardi ordan da alt acma paketleri, biberon, emzik, emzik kutusu, sampuan, kulak temizleme cubugu ve bogulma onleyici yastik aldik. Simdi hayirli zamanda kizimin gelmesi icin dua ediyorum, tabi dun yorulunca gece sancidan uyuyamadim, simdi daha iyiyim kalkip evi supurup silecem, malum her an temiz tutmak gerekiyo yoksa halim yok yapmaya

merhaba kizlar umarim herkes iyidir :) biz cok iyiyiz Allaha sukur durumlar iyi cok sukur dogum yapan yapana masallah :) herkes saglicakla anali babali buyutsun herkes bizede bir an once sorunsuz dogum nasip etsin Allahim en kolayindan ...

Ya kv ye gicik oldum. Ona gel diyen yok o tutturmus dogumda burda olckmis o mutlulgu tatckmis bilmm ne. Annm var zaten sen de sonra gel sanki nolck ama yok haftya gelckms
benimkide teklifi beklemiyor zaten .hayatta demez önce annen gelsin bende o gidince gelirim diye.allahtan torun bakıyoda çok kalacagını ümit etmiyorum.bide kıskançlık oluyor senin annen geliyorya o gelmese olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…