benmde wc mutfakla salonun karşısı fena yanii..olmadı habire sifon çekerim hehehhe
O inat ben ondan inat, eşim diyo ki sana çekmiş zaten
Diren İkra yapıyo emmiyo hazır bekliyo bende göğsümü iki parmağımla sıkıp dayıyorum ağzınaacıtıyo bazen sinirden, bazen de emiyo çok acıkınca
Ya alışacak ya alışacak
İyiyiz şükür, sarılık başlangıcı demişlerdi bence artık yok gözlerinin beyazı tam beyazlaştı çünkü
15 günlük oldu şimdi doktorun verdiği gıda takviyesi diye geçen bi ilaç var günde 15 damla ona başlayacağız : )
Sağ ol, sen nasılsın ?
bende molfix aldım inş memnun kalırız.Bi de bez konusunu merak ediyodum ben
Denemişken size de söylim
44 lü molfix almıştım memnunuz, her bebeğin cildi farklı tabi o yüzden herkese tavsiye ediyorum diyemem
Ama 44 lü bez 10 gün gidiyo yaklaşık, bilginiz olsun
yorgunluktan olmştr ama sen yine de hareketlerine dikkat et 3 gün öncede benmki sessizleşmişti sonra 2 gün boyunca durmakszn deli gibi hareket etti enerji patlaması yaşadıkGünaydın kızlar herkese hayırlı haftalar olsun.Dün çok yoruldum ve bugün bebişim çok az hareket ediyor canım sıkıldı
harika görünüyor bayıııldııımmmmmCok az kaldi...cok heyecanliyimmm.SAglicakla gelsinler Insallahhh
Eki Görüntüle 1418052
İki keçi boynuz tokuşturuyoruz diyorsun yani :)kazanan sen olacaksın , bak acıkınca nasıl alıyo
Çekmek zor geliyor minik kuzulara ama çeke çeke kuvvetlenecek çeneleri
Sevindim iyi olmanıza
Biz iyiyiz 2 haftamız kaldı ortalama , kontrolümüz var bugün. Hayırlısıyla geri sayıma başladık , En çokda kızım sabırsız :)
bende molfix aldım inş memnun kalırız.
sana uzun süre gidiyormuş benm eşimn yeğeni doğum yapmştı bebeğimz 2 haftalık 44lük 4 gün yetiyor. kızımız o kadar nazlı ki çişini bile yapsa ağlıyor hemen değiştrcekmşsn bi de altı kirliyken emmiyor :)
dünkü bebek diyosun ama resmen dünyaya huylu geliyor
Yapıyorum zaten.. adım laf dinlemeze çıktı ama yok her an yeni bir konu bulabiliyorlar. Ah ah şulara yazsam forumun sayfaları yetmez. Şu kadar diyeyim mevlütte dağıtcaklarım sayısı az gelmiş (50 tane) kendileri başka bitane yaptırcaklardı denk gele öğrendim. O yüzden herşeyi tek başıma hallettmeye çalışıyrm kesin cinnet geçiririm biliyorum anamı da kendimi de :)Sende küs
Ciddiyim
Bazen anne baba da olsa çok alttan olmak olur olmadık kapris yapmalarına sebep oluyor
Lohusa depresyonu de bi cinnet geçir kaçışsın herkes
Ne hizmeti yat uzan
Gerçi bende biri varken yatamam hele de kayınpeder gelmişti hastane çıkışında eve hiç yatamadım
Ama annem ya da kayınvalide kendi pişirdi kendi servis etti, ben yeterince hizmet ettim 3 yıldır bari lohusa halimle yapmıyım dedimilk kez
Meltem seninkiler napıyoyıldırdın mı niye gelmeyecekler
Bugün NST tem var gidince içim biraz rahatlar inşallah.yorgunluktan olmştr ama sen yine de hareketlerine dikkat et 3 gün öncede benmki sessizleşmişti sonra 2 gün boyunca durmakszn deli gibi hareket etti enerji patlaması yaşadık
benimkide teklifi beklemiyor zaten .hayatta demez önce annen gelsin bende o gidince gelirim diye.allahtan torun bakıyoda çok kalacagını ümit etmiyorum.bide kıskançlık oluyor senin annen geliyorya o gelmese olmazYa kv ye gicik oldum. Ona gel diyen yok o tutturmus dogumda burda olckmis o mutlulgu tatckmis bilmm ne. Annm var zaten sen de sonra gel sanki nolck ama yok haftya gelckms
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?