Doğru söylemişsin evladın kızı erkeği olmaz sende küçük paşam diye seversin yavrunu zaten bir gelsinler hayatımızın aşkı olacaklar inşallah.Gunaydin kizlar;
Esimi gecirdim yine uyku tutmadi yatagin icinde dolanip durdum gecmis sayfalari okudum. Evladin tabi ki kizi erkegi olmaz. Allah hayirlisini nasip etsin. Ben ne yalan soyliyim en basindan beri kiz istedim bastan kiz dediler havalara uctuk sonra erkek dediler benim tepki saskinlik dolu uzun bir 'aaaaaaa' ve sonrasinda gelen kabullenis 'neyse.. Olsun..' Ve bunlar video kaydinda var esim o an ultrasonu kayda aliyodu diyoruz oglumuza iZletmeyelim bu goruntuleri.. :) Hala suslu puslu kiz kiyafetleri gorunce icime sokasim gelse de aylardir karnimda tasidigim oglumu kucagima alacagim gunu dusundugumde bile gozlerim doluyo.. Hicbiseye degismem onu.. Rabbim hayirli evlat eylesin kizini da erkegini de.. Evin icinde dolanan minik bi adamim olucak insallah ilerde de kaynana olucam ben:))) 2. Nasip olursa Rabbim onda kiz evlat duygusunu taddirsin hayirlisiyla:)
Hadi gözün aydın senin için geri sayım başlamış son 5... :)Günaydın kızlar.... bu hafta çok mutluyum işyerinde son haftam çok şükür... işkence bitiyor :)
@Cesurarya hayırlı olsun ikizlerin canım... umarım hepiniz iyisinizdir... Allah bağışlasın...
Oh oh süpeer hadi bakalım sağlıkla kavuşun inşallah 1 haftanız kalmış :)
Bu sorular benim kafamda hep var artık annelerin rehperliğinde güzel olur inşallah.bende sabırsızlanyrm ama nedense şu son bi kaç günde hafiften bi tedirginlik başladı bende..
hayatım ne denli değişecek nasıl anne olacağm diye düşünür oldum...
sorumluluğu düşünür oldum..
Boşver
Bekarlara da vah vah niye evlenmiyosun diyolar mesela
Bizim millet bir alem
Kimisi de erkek takıntısı oluyo ya, sanki oğlu olanın boyu arşa değiyo töbe yarabbi
Sıhhatli olsun da cinsiyet sorun değil ama kimilerinin zihniyeti öyle
Biri cinsiyet sordu ben kız deidm tebessümle, olsun olsun dedi. Sanırsın çok kötü bi durumahmak işte..
Karın tezini ben çürüttüm
İşyerindekiler olsun tanımadık birileri olsun karnım sivriymiş o yüzden kesin erkekmiş diye tespitte bulunuyolardı
3 ayrı doktor kız dedi hala ikna değillerdi
Çok şükür kızımı kucağıma aldım : ) kızları beğenmeyenler totosunu yesin, akıl fukaraları
Oh oh süpeer hadi bakalım sağlıkla kavuşun inşallah 1 haftanız kalmış :)
Bizim de aynı durum,erkek dedik kayınvalidem olsun dedi eşimin abisi de bu sefer tutmamış ikinciye tutturursunuz inşallah dedi o derece :)) önemli olan sağlıklı olması başka hiçbir derdim yok valla..şimdiden deli gibi bi aşk var içimdeeeeeBenimde ilk bebek erkek oluyor. Bizde ilk cocukta herkes kiza ozenir kime soylediysrm olsun ikincisi kiz olur insallah dedi;\ insan bir garip oluyor takmayalim kafaniza uzmeyelim kendimizi
Geçmiş olsun canım doktorunu arasaydın keşke bilgisi olsun.günaydın kızlar sabaha kadar diş ağrısından uyuyamadımresmen ağladım gözüme vurdu ağrısı ilaç içtimde geçmedi . doğum sancısı dişede vurabiliyomuş diyolar normal dişim ağrısa neysede dolgulu dişim ağrıyor
yarın kontrolum var bu gecede ağrımaz inşallahGeçmiş olsun canım doktorunu arasaydın keşke bilgisi olsun.
Allah analı babalı büyütsün ne güzel herşey sorunsuz geçmiş hepimz böyle doğum yaşarız inşallah.Slm millet,
Cuma günü saat 14:51 de oğullarımı doğurdum çok şükür.spinal aneztezi ile sezeryan oldum.herşey çok yolunda gitti şükür.bebeklerim cıyak cıyak bağırarak doğdular:) o ses dünyadaki her sıkkntıya değer...bebeklerimin sağlıkla ilgili hiç bir sıkıntıları yok çok şükür,sadece kilo olarak son haftalarda geriledikleri için zayıflar.kilo artışı için küvezde kalıcaklar bir süre.bizden haberler böyle.
Bu arada ben burda çok kişiye sormuştum spinal mi yoksa narkozlumu diye.ben spinali seçtim ve gerçekten müthiş konforlu birşey.eğer sezeryan olucaksanız ve sağlığınız izin veriyosa kesinlikle spinal yapın.ben bu şekilde 10 çocuk doğururum:))iyi bir hastanede uzman bir aneztezi doktoruyla yapıldığında korkulucak hiç birşey yok bence.bana hiçbir baş boyun bel ağrısı gibi sıkıntı yapmadı.eşim de yanımdaydı,bebeklerimizi birlikte duyduk birlikte öptük:)uyuşmanın geçmesi uzun sürdüğü için ağrılı kısmı atlatmış ve yürümeye kalktığınızda çok rahat oluyosunuz.sondayı uyuştuktan hemen sonra takıyolar ve yürümeye kalkacağın zaman çıkarıyolar.onda da hiçbir sıkıntı yok..benim deneyimim böyle...
Herkese hayırlı ve istediği şekil doğumu yaşatsın Allah...
çok geçmiş olsungünaydın kızlar sabaha kadar diş ağrısından uyuyamadımresmen ağladım gözüme vurdu ağrısı ilaç içtimde geçmedi . doğum sancısı dişede vurabiliyomuş diyolar normal dişim ağrısa neysede dolgulu dişim ağrıyor
Dün ayşe önerin kitabında diş ağrısı diş hastalığı vs erken doğuma sebep olabilir yazıyordu canım telaşlandırmak istemem ama bi dokgora git istersengünaydın kızlar sabaha kadar diş ağrısından uyuyamadımresmen ağladım gözüme vurdu ağrısı ilaç içtimde geçmedi . doğum sancısı dişede vurabiliyomuş diyolar normal dişim ağrısa neysede dolgulu dişim ağrıyor
Günaydın..
Dün gece rüyamda karnimdaki bebegimi görüyordum.
karnimin içinde ama ben hareketlerini falan hep görüyorum sanki karnim seffafmis gibi..
hatta etrafimdakilere de gösteriyorum..
çok garipti :)
Maşallah bebişine canım 1 haftan kaldı hadi hayırlısı olsun.slm annecikler...
bitter kuzusunu almıştır kucağına heralde...
bizde bugün son randevumuza gittik oğluş 52 cm 3590 gr olmuş.
23 şubata bende varım dr.umuz o güne verdi sezeryan tarihini .bugünde kan verdik nst ye girdik.
Bilseydim boyle bisey yapcgni tembihlerdmEşini tembihleseydin
Ben öyle yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?