2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doğru söylemişsin evladın kızı erkeği olmaz sende küçük paşam diye seversin yavrunu zaten bir gelsinler hayatımızın aşkı olacaklar inşallah.

H hemera95 canım geçmiş olsun biran önce sağlıkla kilo alsın ve senide emmeye başlasın bebişin inşallah pozitif düşün emecek diye.

Bu sorular benim kafamda hep var artık annelerin rehperliğinde güzel olur inşallah.

kız bebekler daha sevimli ve cana daha yakın oluyorlar.

günaydın kızlar sabaha kadar diş ağrısından uyuyamadım resmen ağladım gözüme vurdu ağrısı ilaç içtimde geçmedi . doğum sancısı dişede vurabiliyomuş diyolar normal dişim ağrısa neysede dolgulu dişim ağrıyor

Benimde ilk bebek erkek oluyor. Bizde ilk cocukta herkes kiza ozenir kime soylediysrm olsun ikincisi kiz olur insallah dedi;\ insan bir garip oluyor takmayalim kafaniza uzmeyelim kendimizi
Bizim de aynı durum,erkek dedik kayınvalidem olsun dedi eşimin abisi de bu sefer tutmamış ikinciye tutturursunuz inşallah dedi o derece :)) önemli olan sağlıklı olması başka hiçbir derdim yok valla..şimdiden deli gibi bi aşk var içimdeeeee

Geçmiş olsun canım doktorunu arasaydın keşke bilgisi olsun.

Allah analı babalı büyütsün ne güzel herşey sorunsuz geçmiş hepimz böyle doğum yaşarız inşallah.

Dün ayşe önerin kitabında diş ağrısı diş hastalığı vs erken doğuma sebep olabilir yazıyordu canım telaşlandırmak istemem ama bi dokgora git istersen

Maşallah bebişine canım 1 haftan kaldı hadi hayırlısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…