2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bugün gittim farklı bir doktora kalp atışını duyduk çok farklı bir duyguymuş Allah herkese nasip etsin inşallah 7
+2 dedi doktor bebek için.

sağol canım.çok teşekkürler desteğin için. bu 9 ay burada çok güzel geçecek eminim, ikili testi,detaylı ultrasonu, reflüsü derken bir bakacağız mart ayı gelmiş:) 2. çocuk olmasına rağmen en az ilk çocuğum kadar heyecanlıyım,sendede öylemi? eşim ve kızım kıpır kıpırlar,şimdiden dünya kadar hayal kurdular bebekle ilgili...

sağol canım,bende kese bile yoktu ,karından baktı ve değer 14 binlerdeydi,içim içimi yedi kaç gün...doktor fobisi oluştu inan,dün nasıl bakıyorum doktorun yüzüne ne olur kesede bebekte var deyin diye, doktor ilk çocuk sandı:) öyle heyecanlıydımki gerçekten kalp atışı duyulunca rahatlıyor insan

cannım ya kıyamam ne güzel bn bile ikinci çizğiyi görünce ellerim titredi herhalde sonucu görsem nasıl olurum :) test yaptırdım ama saglık ocagına yarın alacagım sonucu inşallah test yaptırmaya gitmeden iki test almıştım farklı markalardan onuda yaptım oda çok netti 2.çizği acaba kan testinde negatif çıkarmı şimdide öyle bir telaş bastı beni tam sevinemiyorum da

aynı durumdayız canım yalnız değilsin :))) masa başında çalışıyorum bende ama o kadar zor oluyorki günde gidiş geliş 3 saat yolculuk yapıyorum
O kadar yol cektigine göre kesin ist.de yasiyorsundur sende. Allah yardimcin olsun herkesten daha iyi ve daha kötü durumda olan var elbet herkesin şartları aynı değil ama yalnız olmadığını bilmek bile rahatlatiyor insanı.

Benim akşamları bulantı artıyor çıkartmak için ve tiksindigim için bişi yiyemiyorum öğün kavramı yok 2 haftadir

hayır canım konyada yaşıyorum ben ama işim şehir dışında o yüzden zor oluyor.evet aynen öyle aynı sıkıntıları çeken birilerinin var olduğunu bilmek rahatlatıyor

idrar testi bozuksa pozitifi negatif çıkarabilirmiş ama hamile olmadığın halde pozitif çıkması ya imkansız ya da çok çok düşük ihtimaldi tam hatırlamıyorum...

keşke özelde yaptırsaydın hemen alırdın sonucu

merhaba kızlar,
ben yeni katıldım aranıza 2015 mart annesiyim
allahım inşallah sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder

Merhaba hosgeldin aramiza:)saglikla kucagina ve kucagimiza almak nasip olsun ins hepimizin.ayni haftafayiz seninde 9 haftalik gosteriyor takvimin :) ben tam olarak 8+4 um :)

eheheheh bende senin gibiydim idrar testinde gördüm kan testine kadar inanmadım ya değilsem diye korktum,
sonra ilk ultrosonda kese göründü embriyo gözükmedi 2 hafta bekleyene kadar ya boş gebelikse öylemi acaba diye kuruntu yaptım, cumrtesi ilk ultroson aletini karnıma koydu keseyi göremedim 2,3saniye aklım çıktı nerde diye sonra kese göründü simsiyah bebek yok die bu sefer çok korktum yaklaştırınca bebişte göründü ohh derken bu sefer kalp atışarını duyucaktım duymuyorum diye korkmaya başladım meğerse ayrı bi yerden bişeye tıklayıp ses açması lazımmış.. ehehehe böyle işte kısacık ultroson anında neler geçiyo insanın aklından :)
yarın senin için zor olur artık ama güzel bi haberle geliceğinden eminim :)

arkadaşlar bende bu bayramda eşimin memleketine gittiğimde öğrendim.işyerinde arkadaşlar baskı yapıp aldırdılar bana bir test sabah afyondaydım ilk işim testi yapmak oldu.çift çizgi çıkınca içim içime sığmadı ama ortalığı karıştırmadan hastaneye gideyim dedim.eşimin teyze kızı ile birlikte gittik keseyi gördük.sonra istanbulda gittim doktora bebiş gözüktü.kalp atışları için pazartesi doktora gideceğim tekrar.baya da tahlil falan istedi ben bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…