Bende kullanamıyorum tapatalk kullanılamıyor diyorkızlar ben telefondan kullanamıyorum neden acaba ya
Bu problemi cozmeleri gerekBende kullanamıyorum tapatalk kullanılamıyor diyor
Gözün aydın canım inşallah sağlıkla yavrularımızı kucağımıza alırız.Yavrularını kaybeden annelerimize de en kısa zamanda sağlıklı hamilelikler diliyorum.Rabbim hasretinizi en kısa sürede sonlandırır yüzünüzü güldürür inşallah
gözün aydın cnm bende ilk gittiğimde embriyo gözükmemişti bazen boş gebelikmi acaba diye kuruntu yapıyodum çok şükür ki cumtsi kalp atışlarını duyduk rahatladık.. allahım yavrularımızı sağlıklı bi şekilde kucağımıza almak nasip etsin
cannım ya kıyamam ne güzel bn bile ikinci çizğiyi görünce ellerim titredi herhalde sonucu görsem nasıl olurum :) test yaptırdım ama saglık ocagına yarın alacagım sonucu inşallah test yaptırmaya gitmeden iki test almıştım farklı markalardan onuda yaptım oda çok netti 2.çizği acaba kan testinde negatif çıkarmı şimdide öyle bir telaş bastı beni tam sevinemiyorum dagözün aydınnnnn:)))
Hemen bi hastaneye gidip kan testi yaptırıyorsun ve 2 saat sonra da soncuu alıyorsun, emin oluyoruz sonuçtan...
Ayy ben de heyecanlandım şimdi, ben de kan testi sonucuma netten ilk baktığımda zangır zangır titremeye başlamıştım, sonra da ağladım niyeyse:)
O kadar yol cektigine göre kesin ist.de yasiyorsundur sende. Allah yardimcin olsun herkesten daha iyi ve daha kötü durumda olan var elbet herkesin şartları aynı değil ama yalnız olmadığını bilmek bile rahatlatiyor insanı.aynı durumdayız canım yalnız değilsin :))) masa başında çalışıyorum bende ama o kadar zor oluyorki günde gidiş geliş 3 saat yolculuk yapıyorum
merhaba mart anneleri özellikle akşam yemeğinden sonra bulantısı olan var mı
hayır canım konyada yaşıyorum ben ama işim şehir dışında o yüzden zor oluyor.evet aynen öyle aynı sıkıntıları çeken birilerinin var olduğunu bilmek rahatlatıyorO kadar yol cektigine göre kesin ist.de yasiyorsundur sende. Allah yardimcin olsun herkesten daha iyi ve daha kötü durumda olan var elbet herkesin şartları aynı değil ama yalnız olmadığını bilmek bile rahatlatiyor insanı.
cannım ya kıyamam ne güzel bn bile ikinci çizğiyi görünce ellerim titredi herhalde sonucu görsem nasıl olurum :) test yaptırdım ama saglık ocagına yarın alacagım sonucu inşallah test yaptırmaya gitmeden iki test almıştım farklı markalardan onuda yaptım oda çok netti 2.çizği acaba kan testinde negatif çıkarmı şimdide öyle bir telaş bastı beni tam sevinemiyorum da
merhaba kızlar,
ben yeni katıldım aranıza 2015 mart annesiyim
allahım inşallah sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder
Bu site gercekten cok guzel:)sağol canım teşekkür ederim
bu sitede daha kolay geçecek galiba herşey
eheheheh bende senin gibiydim idrar testinde gördüm kan testine kadar inanmadım ya değilsem diye korktum,cannım ya kıyamam ne güzel bn bile ikinci çizğiyi görünce ellerim titredi herhalde sonucu görsem nasıl olurum :) test yaptırdım ama saglık ocagına yarın alacagım sonucu inşallah test yaptırmaya gitmeden iki test almıştım farklı markalardan onuda yaptım oda çok netti 2.çizği acaba kan testinde negatif çıkarmı şimdide öyle bir telaş bastı beni tam sevinemiyorum da
cannım ya kıyamam ne güzel bn bile ikinci çizğiyi görünce ellerim titredi herhalde sonucu görsem nasıl olurum :) test yaptırdım ama saglık ocagına yarın alacagım sonucu inşallah test yaptırmaya gitmeden iki test almıştım farklı markalardan onuda yaptım oda çok netti 2.çizği acaba kan testinde negatif çıkarmı şimdide öyle bir telaş bastı beni tam sevinemiyorum da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?