2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ya kv ye gicik oldum. Ona gel diyen yok o tutturmus dogumda burda olckmis o mutlulgu tatckmis bilmm ne. Annm var zaten sen de sonra gel sanki nolck ama yok haftya gelckms
benimde kv gelmek istiyor ama erken gelicek daha yeni 35 e girdim ve dogumum martin sonu martin basina gelcem diyor bnde sinir olmadm degil sonucta o gelince rahat olmiycam belim cok agriyor surekli dinlenemiycem gelmesin demiyorm sonucta tek oglu var ve ilk torunu annemle gelicek ama annemde erken diyor napacagimi sasirdim

masallah bebisin kilosuna az kalmis dogumuna ne guzel Allah yardimcn olsun ins cnm

benimkide teklifi beklemiyor zaten .hayatta demez önce annen gelsin bende o gidince gelirim diye.allahtan torun bakıyoda çok kalacagını ümit etmiyorum.bide kıskançlık oluyor senin annen geliyorya o gelmese olmaz
benimkide teklifi beklemiyor zaten .hayatta demez önce annen gelsin bende o gidince gelirim diye.allahtan torun bakıyoda çok kalacagını ümit etmiyorum.bide kıskançlık oluyor senin annen geliyorya o gelmese olmaz
Neyse gelsin baklm ilk torunuya bizmknin ozenio herhlde

Aynen insanin kafasina olmadik sey sokuyorlar vicdan yaptiriyorlar acaba erken mi cikiyor cocuk diye. Neyse bende takmiyim bari ne derlerse desinler

Maşallah o da ne erken geliyormul. İnsan kendi annesinin yanında bile zar zor rahat ediyor. Hem de şu işi bu işi yap denmez ki. Benimki de tam terdi benim suyum azalmıştı doktor alırız bebeği demişti neyse dinlenme fln verdi apar topar 3hafta önce kıyafetleri yıkadık ütüledik. Ozman geldi hızlıca odayı temizledi ütüledi hemen gitti. 3haftadır uğramadı bidaha telle arıo oda 4ke fln oldu. Buarada aramız yürüyerek 5dk :)
Ama yanyana gelince ya da etraftan bakınca bizden iyisi yok.

aman gelsinler biri yemek yapar diğeri temizlik sende ayaklarını uzat dinlen :)

23 Şubat benim doğum günüm. Balık burcuyum. Oğlumu da 15 Marta bekliyorum. O da balık olacak :)
bende balık burcuyum 20 subatı geçerse kızımda balık olcak 2 balık ne yapcaz bakalım. cokta sevmiyorum burcumu ama yapcakta bişe yok. herşeye zırlarız artık :)

bende balık burcuyum 20 subatı geçerse kızımda balık olcak 2 balık ne yapcaz bakalım. cokta sevmiyorum burcumu ama yapcakta bişe yok. herşeye zırlarız artık :)

Aynen ben de çok üzülüyorum oğlumun da balık olmasına. Erkekler geç doğar diyorlar. Benimki de şöyle az geç olsa da bir sonraki burca geçse diyorum :)

slm kızlar nasılsınız? banyo tuvalet temizliği yaptım öldüm resmen yarında perdelerimi yıkarım geçen haftaya göre bugün biraz daha enerjiğim bir bir bitirirm artık işleri

haklisin cnm ben surekli esime masaj yap falan diyorum yanina uzaniyorum onn yaninda bunlari hiicc yapamam mahvolurum insallah vazgecer ama hiicc sanmiyorum. annemde gelse onunla bana hic bi is yaptirmaz ama kv bana hic acimiyor hamile halimle gozunun onunde temizlk yaptim hic yardim ediyim demedi of ne guzel gelmiyo yanina ama ara ara da sormasi gerek dimi

slm kızlar nasılsınız? banyo tuvalet temizliği yaptım öldüm resmen yarında perdelerimi yıkarım geçen haftaya göre bugün biraz daha enerjiğim bir bir bitirirm artık işleri
maşallah ben hiç bişe yapamıyom valla bi doktora gidiyom geldiğimde haşat oluyorum acayip yorgunluk

yapma canım sen de temixlik boşver yorma kendini.. tabi canım arada bi yoklasın sonuçta evden çıkmıyorum genellikle yatıyorum . Yapılcak işin olunca çağır dio sağolsun yapıyor da ama ben kvye şu işi mi yap dicem. Adım çağırmayana çıkmıştır kesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…