2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

yani diyemezsin arada gelicek yardim edicek sen demeden bence

Eşin bir şey demiyor mu bu duruma
esim gunduzleri hep calisiyordu gorsede bisey diyemezdi heralde ama farkindadir annemin yaptigindan o da biliyo annesinin huyunu ama istersem kv is yaparda kendi icinden gelmiyosa bn diyemem ya yap ama bakalim bu seferde aynini yaparmi cunku dogumum yaklsti dusunceliyse yapar

maşallah ben hiç bişe yapamıyom valla bi doktora gidiyom geldiğimde haşat oluyorum acayip yorgunluk
bende geçen hafta böyleydim cnm yataktan kalkıp koltuğa yatıyodum hiç bi iş yapamadım.. ara ara enerji sıfırlanıyo sora biraz artıyo sanırım, son bi ay artık sabredicez :))

Maşallah sana fazla gelen enerjiden bizede gondersene
Hemen kargoluyorum:)
Gecmedi caniim nstde 90 larri gorduk
Stres yapma sakin cok sukur 36. Haftadasin

Aman o enerjiyi fazla kullanip sonrasında perişan olma :)
Orantılı kullan :)
Ben öyle yapmıyorum ve her seferinde çok pişman oluyorum
O orantiyi bende tutturamadim

Maşallah sana fazla gelen enerjiden bizede gondersene

bende geçen hafta böyleydim cnm yataktan kalkıp koltuğa yatıyodum hiç bi iş yapamadım.. ara ara enerji sıfırlanıyo sora biraz artıyo sanırım, son bi ay artık sabredicez :))
banada bugunlerde enerji geldi az once bisuru utu yaptim ama sanki bn yapmamis gibi yorulmadim :)

bende de dün vardı o enerji... bebeğimin kıyafetlerini yıkadım, ütüledim teker teker, hepsini kaldırdım yerlerine, hırka ve yeleklerini yıkadım astım onları bugün kaldırıcam, evi sildim süpürdüm bi yemek yapmadım onu da bugün eve gidince hallederim diyorum

Allah analı babalı, sağlıklı ve mutlu günlerde yaşam sürmeyi nasip etsin :) ne mutlu size :)) darısı başımıza..

Slm kızlar ne yapıyorsunuz keyifler yerinde gözüküyor herkesin bende okuldan geldim dinlenip yemek yapicam inşallah. 9 is günüm kaldı.

Sağlığı yerinde olsun hayırlısıyla hepsi olur. İnşallah kontrollerinizde temiz çıkar. Allah sağlık versin.

Maşallah size ya neler nelet yapıyorsunuz öyle :) ben o koltuktan bu koltuğa.. makineye çamaşır atıyorum 10dk yatıyorum gln her iş arası dinlenme. Nefra nefese kalıyorum. Yatarken bile durum aynı. Gerçi bende sırt ağrısı oluyor kaburgam batıyor yatarken şekilden şekile girioiyorum o yüzden enrjim bitiyor heralde

Ill dogumumda kv geldi ucuncu gun gitti tek kaldik annem on gun sonra geldi o da on gun durup gitti.cok zorlandim tecrube yok yalniziz dogudayiz vs.
simdi annem teyzem vs birlimte gelip bir ay kalacaklar kv hic sonra da ben bakarim demedi.annen gelecek ya oh pek rahatim dedi gecen.hamilelik psikolojisi uzuldum yakin da oturuyoruz.uzulup skilmaya gerek yok Allah bana daha cok kuvvet versin diyorum.

iyi aksamlar anneler masallah herkes temizlik yapmis :) bizde oglusumla gunluk temizligimizi az once yaptik ohh mis gibi oldu evimiz sirada yemek var diyorum ki patates patlican karnabahar biber kizartip hepsini karistirip domates flan salcalayip pisme yapim diyorum ne dersiniz ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…