- 29 Temmuz 2013
- 3.507
- 5.134
- 398
- 30
yani diyemezsin arada gelicek yardim edicek sen demeden benceyapma canım sen de temixlik boşver yorma kendini.. tabi canım arada bi yoklasın sonuçta evden çıkmıyorum genellikle yatıyorum . Yapılcak işin olunca çağır dio sağolsun yapıyor da ama ben kvye şu işi mi yap dicem. Adım çağırmayana çıkmıştır kesin
esim gunduzleri hep calisiyordu gorsede bisey diyemezdi heralde ama farkindadir annemin yaptigindan o da biliyo annesinin huyunu ama istersem kv is yaparda kendi icinden gelmiyosa bn diyemem ya yap ama bakalim bu seferde aynini yaparmi cunku dogumum yaklsti dusunceliyse yaparEşin bir şey demiyor mu bu duruma
bende geçen hafta böyleydim cnm yataktan kalkıp koltuğa yatıyodum hiç bi iş yapamadım.. ara ara enerji sıfırlanıyo sora biraz artıyo sanırım, son bi ay artık sabredicez :))maşallah ben hiç bişe yapamıyom valla bi doktora gidiyom geldiğimde haşat oluyorum acayip yorgunluk
Hemen kargoluyorum:)Maşallah sana fazla gelen enerjiden bizede gondersene
Stres yapma sakin cok sukur 36. HaftadasinGecmedi caniimnstde 90 larri gorduk
O orantiyi bende tutturamadimAman o enerjiyi fazla kullanip sonrasında perişan olma :)
Orantılı kullan :)
Ben öyle yapmıyorum ve her seferinde çok pişman oluyorum
Maşallah sana fazla gelen enerjiden bizede gondersene
banada bugunlerde enerji geldi az once bisuru utu yaptim ama sanki bn yapmamis gibi yorulmadim :)bende geçen hafta böyleydim cnm yataktan kalkıp koltuğa yatıyodum hiç bi iş yapamadım.. ara ara enerji sıfırlanıyo sora biraz artıyo sanırım, son bi ay artık sabredicez :))
Slm millet,
Cuma günü saat 14:51 de oğullarımı doğurdum çok şükür.spinal aneztezi ile sezeryan oldum.herşey çok yolunda gitti şükür.bebeklerim cıyak cıyak bağırarak doğdular:) o ses dünyadaki her sıkkntıya değer...bebeklerimin sağlıkla ilgili hiç bir sıkıntıları yok çok şükür,sadece kilo olarak son haftalarda geriledikleri için zayıflar.kilo artışı için küvezde kalıcaklar bir süre.bizden haberler böyle.
Bu arada ben burda çok kişiye sormuştum spinal mi yoksa narkozlumu diye.ben spinali seçtim ve gerçekten müthiş konforlu birşey.eğer sezeryan olucaksanız ve sağlığınız izin veriyosa kesinlikle spinal yapın.ben bu şekilde 10 çocuk doğururum:))iyi bir hastanede uzman bir aneztezi doktoruyla yapıldığında korkulucak hiç birşey yok bence.bana hiçbir baş boyun bel ağrısı gibi sıkıntı yapmadı.eşim de yanımdaydı,bebeklerimizi birlikte duyduk birlikte öptük:)uyuşmanın geçmesi uzun sürdüğü için ağrılı kısmı atlatmış ve yürümeye kalktığınızda çok rahat oluyosunuz.sondayı uyuştuktan hemen sonra takıyolar ve yürümeye kalkacağın zaman çıkarıyolar.onda da hiçbir sıkıntı yok..benim deneyimim böyle...
Herkese hayırlı ve istediği şekil doğumu yaşatsın Allah...
Sağlığı yerinde olsun hayırlısıyla hepsi olur. İnşallah kontrollerinizde temiz çıkar. Allah sağlık versin.Emmiyo canim gecen hafta kilo kaybettigi icin ikimizi bir hastaneye yatirdilar 4 gun kaldik hastanede doktor hemsirelere cok denediler ama almiyo mememi sut sagip veriyorum anma sutum cok az mamada veriyorum sagligi yerinde olsunda ugrascam artik napim haftaya premature bebeklere yapilan goz icin rop muayenemiz ve kalp muayenemiz var hayirlisiyla bide onlari atlatsak
O enerjiyi harcamamk gerekiyor o aslindadogum icin verilen kuvvet derler ama ben de duramiyorum sonuna kadar tuketiyorumbanada bugunlerde enerji geldi az once bisuru utu yaptim ama sanki bn yapmamis gibi yorulmadim :)
gozun aydin cnm az kalmis :) gunlerimizde ayniymisSlm kızlar ne yapıyorsunuz keyifler yerinde gözüküyor herkesin bende okuldan geldim dinlenip yemek yapicam inşallah. 9 is günüm kaldı.
Kremse evet ancak hemen degil korse de yirmi gun sonra baslarim sanirim.ilkinde korse cok agri vermisti cikarmistimkızlar doğum sonrası göbek bölgesi için sıkılaştırıcı kullancakmısınız ?
Benım kv iş yapmaz. kendını kralıce zannedıyor.
annem yemek yapar da o oturursa olay cıkarırım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?