2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

iyi aksamlar kizlar masallah cogumuza enerji gelmis
bende bugün günlük temizligimi yaptim camasir yikiyorum yemekte pisti.. yarin carsida islerim var carsambaya büyük temizlige devam insallah.. tüller falan yikanacak daha.. aslinda iyi oldu böyle vakit cabuk geciyor en azindan oyalaniyor insan.. yoksa yat yat iyice tembellesirim..

Mmm harika :)) afiyet olsun :)

kızlar doğum sonrası göbek bölgesi için sıkılaştırıcı kullancakmısınız ?
Çatlak kremi ne devam edeceğim. Sonuçta büyürken olduğu gibi küçülür ken de çatlak oluyor. Bir de arkadaşım korse verdi. O kullanmış. Zaten şimdi incecik. Göbek de yok. Onu kullanacağım inş

slm kızlar nasılsınız? banyo tuvalet temizliği yaptım öldüm resmen yarında perdelerimi yıkarım geçen haftaya göre bugün biraz daha enerjiğim bir bir bitirirm artık işleri
Masallah. Ben banyo wc temizlemiyoRum. Dr temizlik malzemeleri soluna demişti. Ben fazla arada lavabosunu yikiyorum. Hele ki perde falan asma. Esin assin

nasıl korseymiş o. sezerysn korsesi dedikleri mi acaba

Bugün dr.a korseyi sordum ben önermiyorum dedi.eve gelince takıcam artık.göbegin daha çok sarkmasına neden oluyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…