hafif bir tüylenme oldu ama rahatsız edecek boyutta değilKizlar karninizda tuylenme oldu mu??
tabiki burc takıntım yoktur aslında evrenle falan konuşmam :) ama balık burcunuda sen biliyon yaaaKova daha iyi bence balığa göre :) Ama çok takılmamak lazım. Sonuçta burç, bir yere kadar. :)
Evet cnm 3. Yada 4. Aydı sarı minik tüylerim vardı onlar uzadııı koyulaştı. Kollarımdakiler deKizlar karninizda tuylenme oldu mu??
hafif bir tüylenme oldu ama rahatsız edecek boyutta değil
Benim de oldu uzadi falan rahatsiz oluyorum sezeryan da olucam agda yapamam karnima tedirgin olurum neyle alicagima karar veremiyorum..Evet cnm 3. Yada 4. Aydı sarı minik tüylerim vardı onlar uzadııı koyulaştı. Kollarımdakiler de
çok koyu olanlar azdır zaten sakızla elinle çekiver . diğerleri zararsız zaten . sezeryanda traş ediyolarmış sadece kesilcek bölgeyiBenim de oldu uzadi falan rahatsiz oluyorum sezeryan da olucam agda yapamam karnima tedirgin olurum neyle alicagima karar veremiyorum..
doğumdan sonra kendiliğinden dökülüyormuş öyle duymuştumBenim de oldu uzadi falan rahatsiz oluyorum sezeryan da olucam agda yapamam karnima tedirgin olurum neyle alicagima karar veremiyorum..
Aaa oyle mi? Sakizi bi deniyim bakiyim becerebilcek miyim.çok koyu olanlar azdır zaten sakızla elinle çekiver . diğerleri zararsız zaten . sezeryanda traş ediyolarmış sadece kesilcek bölgeyi
Evet ben de oyle duydum da sezeryan icin nasil alsam diye dusundumdoğumdan sonra kendiliğinden dökülüyormuş öyle duymuştum
Mmm harika :)) afiyet olsun :)iyi aksamlar anneler masallah herkes temizlik yapmis :) bizde oglusumla gunluk temizligimizi az once yaptik ohh mis gibi oldu evimiz sirada yemek vardiyorum ki patates patlican karnabahar biber kizartip hepsini karistirip domates flan salcalayip pisme yapim diyorum ne dersiniz ....
Çatlak kremi ne devam edeceğim. Sonuçta büyürken olduğu gibi küçülür ken de çatlak oluyor. Bir de arkadaşım korse verdi. O kullanmış. Zaten şimdi incecik. Göbek de yok. Onu kullanacağım inşkızlar doğum sonrası göbek bölgesi için sıkılaştırıcı kullancakmısınız ?
Masallah. Ben banyo wc temizlemiyoRum. Dr temizlik malzemeleri soluna demişti. Ben fazla arada lavabosunu yikiyorum. Hele ki perde falan asma. Esin assinslm kızlar nasılsınız? banyo tuvalet temizliği yaptım öldüm resmenyarında perdelerimi yıkarım geçen haftaya göre bugün biraz daha enerjiğim bir bir bitirirm artık işleri
Benim uzadı malesef. Makine ile alıyorum malesef. Ayrıca benim boynum da killandiBenim de oldu uzadi falan rahatsiz oluyorum sezeryan da olucam agda yapamam karnima tedirgin olurum neyle alicagima karar veremiyorum..
nasıl korseymiş o. sezerysn korsesi dedikleri mi acabaÇatlak kremi ne devam edeceğim. Sonuçta büyürken olduğu gibi küçülür ken de çatlak oluyor. Bir de arkadaşım korse verdi. O kullanmış. Zaten şimdi incecik. Göbek de yok. Onu kullanacağım inş
saol canim gel beraber afiyet olsun :)Mmm harika :)) afiyet olsun :)
Bence agda yapin sezeryan sirasinda permatikle tras ediyolar sari tugler bile koyulasio malesefçok koyu olanlar azdır zaten sakızla elinle çekiver . diğerleri zararsız zaten . sezeryanda traş ediyolarmış sadece kesilcek bölgeyi
Bilmiyorum. Karın bölgesini saracak kalınlıkta. Basen ustunden gogus altina kadar. Cirtcirtlinasıl korseymiş o. sezerysn korsesi dedikleri mi acaba
iilkkez yapılırsa ağda kasar insanı yaa acısı doğum yaptırır :)Bence agda yapin sezeryan sirasinda permatikle tras ediyolar sari tugler bile koyulasio malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?