2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Benim uzadı malesef. Makine ile alıyorum malesef. Ayrıca benim boynum da killandi
Erkek bebeklerde daha cok oluyomus benimki erkek senin bebis de erkek mi canim? Dogumdan sonra dokulcegini umuyorum zaten vucudumun şirazesi kaydi heryerimde nisey farkediyorum bi doguriyim kendimi bakima alicam fazlasiyla!! :))

Erkek bebeklerde daha cok oluyomus benimki erkek senin bebis de erkek mi canim? Dogumdan sonra dokulcegini umuyorum zaten vucudumun şirazesi kaydi heryerimde nisey farkediyorum bi doguriyim kendimi bakima alicam fazlasiyla!! :))
Ya benimki kız bir de. Demek ki erkek olsa nasıl olacakmışim boyumakine çok rahatsız ediyor. İnşallah dökülür dediğin gibi.

yaptm tabiki ama göbeğime yapmadım sakızla hallettm cok yoktu. şimdide yok gerçi. bacaklarımı bile epilady ile aldım bu kez ağda cok zor geldi
Bende ayda 1 defa yapiyorum sanki derim incelmis gibi cok aci hissetmem normalde ama son 2 aydir coj acio gobegide doguma giderken hallwdicem artik dedigin gibi cok yok ama tras etmelerinide istemiyorum

Kızlar benim Dr m plates topu üzerinde oturarak 0 ve 8 çizme hareketleri yap dedi normal doğum yapacak arkadaşlar rahat doğum sağlıyormus aklımzda bulunsun :) bide günde 20 dk yuruyus bi sabah bi akşam 10 kere comel kalk dedi ben başladım bugün bakalim:)

Galiba son zamanlarda boyle oluyormus anlamsiz enerji doluyormus insan bazi gunler :)

kaçıncı haftandasın

ben çömelip kalksa 1 gnde doğururm yaa :)

Ben az mi yenek yiyorum vakitmi hizla geciyor anlamadim vicdan yapiuorum sonra farkedince
Mesela bugun
Sabah 8.30 da kucuk ekmek arasi yedim
Sonra uyya kalmisim oglen 12 gibi kahvalti yaptim
Aksam saatin 5 oldugunu farkedince aa ben 13 den beri bise yemedim dedim ve acikmadim hicbisede yiyesim yok azicik ekmek arasi yaptim yedim yine okadar.
Acikmiyorum garip :s yenek yemeyi unutuyorum o daha garip

Bende ayda 1 defa yapiyorum sanki derim incelmis gibi cok aci hissetmem normalde ama son 2 aydir coj acio gobegide doguma giderken hallwdicem artik dedigin gibi cok yok ama tras etmelerinide istemiyorum
Onu ben de fark ettim. Bende de Kanadı agdada

kaçıncı haftandasın
37 deyim canım bebeğim doğum pozisyonu almış Dr kanala rahat girmesi ve acilmanin rahat olması için dedi :) doğum yapacağım hastahanenin sancı odaların da da plates topu var sancı geldiğinde oturarak hareket ettiğin zaman ağrı hafifliyormus Dr çok faydasini görüyoruz genelde suni savcıya gerek kalmadan doğum yaptiriyorim dedi :)

Bugn randevumz vardi. 3200 gr 48 cm mis kizm ama kilosu tahmni dedi. Basini kanala yerlestrms artk. Ne zamn olur dedim. Bundn sonra heran geleblr artk sanciyi bekliyrz dedi. Suyumz yetrliyms nst miz de ii cok sukur
Gözün aydın cnm eli kulagında seninkinin demekki canı ne zaman isterse artık gelir

Cok moralim bozuldu hic yok dedigim catlaklarm bi anda olusmus hep o hastanedeki kadin yuzunden ne guzel catlagin yok demisti nst deyken..
Hungur hungur agliyorum misafrde gelcek simfi cok cnm skkn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…