Erkek bebeklerde daha cok oluyomus benimki erkek senin bebis de erkek mi canim? Dogumdan sonra dokulcegini umuyorum zaten vucudumun şirazesi kaydi heryerimde nisey farkediyorum bi doguriyim kendimi bakima alicam fazlasiyla!! :))Benim uzadı malesef. Makine ile alıyorum malesef. Ayrıca benim boynum da killandi
daha once hic agda yapmadin mi canimiilkkez yapılırsa ağda kasar insanı yaa acısı doğum yaptırır :)
Aynen daha once agda yapmadim simdi bi de hamile hamile yeniliklere pek acik degilim:))iilkkez yapılırsa ağda kasar insanı yaa acısı doğum yaptırır :)
göbeğin daha çok sarkmasına sebep oluyorsa neden eve gelince takacaksın?Bugün dr.a korseyi sordum ben önermiyorum dedi.eve gelince takıcam artık.göbegin daha çok sarkmasına neden oluyormuş
Ya benimki kız bir de. Demek ki erkek olsa nasıl olacakmışim
Erkek bebeklerde daha cok oluyomus benimki erkek senin bebis de erkek mi canim? Dogumdan sonra dokulcegini umuyorum zaten vucudumun şirazesi kaydi heryerimde nisey farkediyorum bi doguriyim kendimi bakima alicam fazlasiyla!! :))
yaptm tabiki ama göbeğime yapmadım sakızla hallettm cok yoktu. şimdide yok gerçi. bacaklarımı bile epilady ile aldım bu kez ağda cok zor geldidaha once hic agda yapmadin mi canim
Bende ayda 1 defa yapiyorum sanki derim incelmis gibi cok aci hissetmem normalde ama son 2 aydir coj acio gobegide doguma giderken hallwdicem artik dedigin gibi cok yok ama tras etmelerinide istemiyorumyaptm tabiki ama göbeğime yapmadım sakızla hallettm cok yoktu. şimdide yok gerçi. bacaklarımı bile epilady ile aldım bu kez ağda cok zor geldi
bende de dün vardı o enerji... bebeğimin kıyafetlerini yıkadım, ütüledim teker teker, hepsini kaldırdım yerlerine, hırka ve yeleklerini yıkadım astım onları bugün kaldırıcam, evi sildim süpürdüm bi yemek yapmadım onu da bugün eve gidince hallederim diyorum
kaçıncı haftandasınKızlar benim Dr m plates topu üzerinde oturarak 0 ve 8 çizme hareketleri yap dedi normal doğum yapacak arkadaşlar rahat doğum sağlıyormus aklımzda bulunsun :) bide günde 20 dk yuruyus bi sabah bi akşam 10 kere comel kalk dedi ben başladım bugün bakalim:)
ben çömelip kalksa 1 gnde doğururm yaa :)Kızlar benim Dr m plates topu üzerinde oturarak 0 ve 8 çizme hareketleri yap dedi normal doğum yapacak arkadaşlar rahat doğum sağlıyormus aklımzda bulunsun :) bide günde 20 dk yuruyus bi sabah bi akşam 10 kere comel kalk dedi ben başladım bugün bakalim:)
Onu ben de fark ettim. Bende de Kanadı agdadaBende ayda 1 defa yapiyorum sanki derim incelmis gibi cok aci hissetmem normalde ama son 2 aydir coj acio gobegide doguma giderken hallwdicem artik dedigin gibi cok yok ama tras etmelerinide istemiyorum
elif ada bence daha uyumlukizlar sizce hangisi?
elif ada mi yoksa
elif eda mi?
aynen oylekız bebekler daha sevimli ve cana daha yakın oluyorlar.
37 deyim canım bebeğim doğum pozisyonu almış Dr kanala rahat girmesi ve acilmanin rahat olması için dedi :) doğum yapacağım hastahanenin sancı odaların da da plates topu var sancı geldiğinde oturarak hareket ettiğin zaman ağrı hafifliyormus Dr çok faydasini görüyoruz genelde suni savcıya gerek kalmadan doğum yaptiriyorim dedi :)kaçıncı haftandasın
Dr öyle dedi ama ben ilk dogumumda memnun kaldıydımgöbeğin daha çok sarkmasına sebep oluyorsa neden eve gelince takacaksın?
Gözün aydın cnm eli kulagında seninkinin demekki canı ne zaman isterse artık gelirBugn randevumz vardi. 3200 gr 48 cm mis kizm ama kilosu tahmni dedi. Basini kanala yerlestrms artk. Ne zamn olur dedim. Bundn sonra heran geleblr artk sanciyi bekliyrz dedi. Suyumz yetrliyms nst miz de ii cok sukur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?