2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ben de oyleyim resmwn zorla yemek yiyorum saat gelmis diye.canim tatlidam baska bir sey istemiyor

Ben de oyleyim resmwn zorla yemek yiyorum saat gelmis diye.canim tatlidam baska bir sey istemiyor

Tatli yiyorsa oda tokluk gissi veriyordur
Ben tatlida yemiyorum
Benim genel halimde buydu gunde 2,ogun yeterdi yenekle aram yoktur pek
Ama artik acikmaliyim gekdim son ayima

Bnm de annm geldi kv haftya gelck ne gerekse ya bn olsam gel denilmedkce gitmem bunlr yuzsuz mudr nedir

Pazartesi itibari ile erken dogum iznime ayrilacagim.artik zorlaniyorum.Mardin il milli egitimin beni birakmaya niyeti yok sanirim.hic talebim olmamasina rağmen anaokuluna mudur yardimcisi olarak gorevlendirme yazim gelmis ) okulda dogircam herhladeee :) yarin gidip gorev iadesi yapacağım:)

Cok moralim bozuldu hic yok dedigim catlaklarm bi anda olusmus hep o hastanedeki kadin yuzunden ne guzel catlagin yok demisti nst deyken..
Hungur hungur agliyorum misafrde gelcek simfi cok cnm skkn

Ay bu insanlari anlamiyorum, bende gecen kontrole gittigimde birisiyle konustum benden 3 hafta kucuktu bebegi ne guzel sismemissin ben yuzuklerimi takamiyorum sen takiyorsun dedi bir gun sonra yuzuklerim sikmaya basladi bu nasil goz anlamadim, ama akillandim artik soranlara daha kucuk bebek diyorum yada lutfen masallah diyin diyorum ne yapayim olmuyo baska
Sende o kadar bozma moralini olan catlak olsun yavrularimiz saglikli olsunda gerisi onemli degil, o insanlarida etrafimiza sokmamak lazim

Bugün kontrolümüz vardı kızım 45 cm ve 2515 gr nst ye girdik düzensiz sancı çıktı bol yat dinlen su için dedi Dr sizce bebeğim erken mi gelcek

Kizlar karninizda tuylenme oldu mu??
Hem de nasıl sarı gözükmeyen tüylerim hep siyahlaştı. Ben yıllardır ağdayla aldırıyorum göbeğimi de çok azdır normalde ben takıntılı olduğum için aldırıyordum ve 2 ayda falan çıkardı şimdi 2 haftada her yer siyah tüy herkes dökülür diyo inşallah dökülür. Fakat çok enteresan bacaklarımda da çok yoğun kıl olurken hamileyken hiç çıkmıyor nerdeyse bacaklarım da inşallah bu şekilde devam eder :))

Meme ucu bakimina basladiniz mi.
Ben 3 gündür basladim.

Bir tane evicap e vitamini kapsulunu deliyorum.3-4 damla elimin ortasina dokup uzerine mervimek kadar garmastan ekleyip karistirip tum kahverengi alana uygiluyorum.

Kalan e vitamininin yarisi babe vucut losyonu ile karistip karnima, diger yarisini nives gunluk bakum kremi ile karistirip yuzume suruyorum :) Doguma guzel gideyim bari.bu arada benim vucudum catlamata cook musaittir.olk kizimdakiler ameliyat yarasi gibiyduruuor.yenileri de onlarin uclarindankirmizilasmaysa baslamis daha ne kadar parcalanacaksa artik

yatağa uzanınca rahat ediyordum şimdi karnım sertleşince yan bile yatamıyorum . sizdede oluyormu

Bnm de midem delik sanki yedikce yiyorum. Keske senin gbi olsam

Cok moralim bozuldu hic yok dedigim catlaklarm bi anda olusmus hep o hastanedeki kadin yuzunden ne guzel catlagin yok demisti nst deyken..
Hungur hungur agliyorum misafrde gelcek simfi cok cnm skkn
Ahh cnm bn napim kac aydr var o catlklr alistim artk catlklrmla mutluym. Bebegm ii olsn yeter. Sen de bosver hic uzulme ne guzel evladin olck bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…