Ben de oyleyim resmwn zorla yemek yiyorum saat gelmis diye.canim tatlidam baska bir sey istemiyorBen az mi yenek yiyorum vakitmi hizla geciyor anlamadim vicdan yapiuorum sonra farkedince
Mesela bugun
Sabah 8.30 da kucuk ekmek arasi yedim
Sonra uyya kalmisim oglen 12 gibi kahvalti yaptim
Aksam saatin 5 oldugunu farkedince aa ben 13 den beri bise yemedim dedim ve acikmadim hicbisede yiyesim yok azicik ekmek arasi yaptim yedim yine okadar.
Acikmiyorum garip :s yenek yemeyi unutuyorum o daha garip
Ben de oyleyim resmwn zorla yemek yiyorum saat gelmis diye.canim tatlidam baska bir sey istemiyor
Bnm de annm geldi kv haftya gelck ne gereksebenimde kv gelmek istiyor ama erken gelicek daha yeni 35 e girdim ve dogumum martin sonu martin basina gelcem diyor bnde sinir olmadm degil sonucta o gelince rahat olmiycam belim cok agriyor surekli dinlenemiycemgelmesin demiyorm sonucta tek oglu var ve ilk torunu annemle gelicek ama annemde erken diyor napacagimi sasirdim
Cok moralim bozuldu hic yok dedigim catlaklarm bi anda olusmus hep o hastanedeki kadin yuzunden ne guzel catlagin yok demisti nst deyken..
Hungur hungur agliyorum misafrde gelcek simfi cok cnm skkn
Ayni seyi ben de yasiyorum.ozellikle yataga uzandigimda.artan kan basincindan oluyormusKızlarr sanki nefes bırumu bişey tıkadı,ağırlık var sanki orda nefes almamı zorlaştırıyo. Böyle bir durum yaşayan varmı
Orası oğlumun evi benım evim sayılır dıyorlar bence o yuzden sorma geregı duymazlarBnm de annm geldi kv haftya gelck ne gerekseya bn olsam gel denilmedkce gitmem bunlr yuzsuz mudr nedir
Banada ebe demişti 1 hafta sonra catladı heryerimCok moralim bozuldu hic yok dedigim catlaklarm bi anda olusmus hep o hastanedeki kadin yuzunden ne guzel catlagin yok demisti nst deyken..
Hem de nasıl sarı gözükmeyen tüylerim hep siyahlaştı. Ben yıllardır ağdayla aldırıyorum göbeğimi de çok azdır normalde ben takıntılı olduğum için aldırıyordum ve 2 ayda falan çıkardı şimdi 2 haftada her yer siyah tüyKizlar karninizda tuylenme oldu mu??
benimde acayip iştahım açıldı ne görsem yiyorumTatli yiyorsa oda tokluk gissi veriyordur
Ben tatlida yemiyorum
Benim genel halimde buydu gunde 2,ogun yeterdi yenekle aram yoktur pek
Ama artik acikmaliyim gekdim son ayima
Bnm boynumda kucuk et benler cikti hic hos durmuoBenim uzadı malesef. Makine ile alıyorum malesef. Ayrıca benim boynum da killandi
Bende de var yeni fark ettim bi kac gundur acaba gecer mi?Bnm boynumda kucuk et benler cikti hic hos durmuo
Bnm de midem delik sanki yedikce yiyorum. Keske senin gbi olsamBen az mi yenek yiyorum vakitmi hizla geciyor anlamadim vicdan yapiuorum sonra farkedince
Mesela bugun
Sabah 8.30 da kucuk ekmek arasi yedim
Sonra uyya kalmisim oglen 12 gibi kahvalti yaptim
Aksam saatin 5 oldugunu farkedince aa ben 13 den beri bise yemedim dedim ve acikmadim hicbisede yiyesim yok azicik ekmek arasi yaptim yedim yine okadar.
Acikmiyorum garip :s yenek yemeyi unutuyorum o daha garip
Ben yan dondugumde karnim sertlesio sirt ustu hic uatamiyorum nefes alamiyorumyatağa uzanınca rahat ediyordum şimdi karnım sertleşince yan bile yatamıyorum . sizdede oluyormu
Bekliyrz ins hayrlsyla dogarGözün aydın cnm eli kulagında seninkinin demekki canı ne zaman isterse artık gelir
Ahh cnm bn napim kac aydr var o catlklr alistim artk catlklrmla mutluym. Bebegm ii olsn yeter. Sen de bosver hic uzulme ne guzel evladin olck bakCok moralim bozuldu hic yok dedigim catlaklarm bi anda olusmus hep o hastanedeki kadin yuzunden ne guzel catlagin yok demisti nst deyken..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?