Pazartesi itibari ile erken dogum iznime ayrilacagim.artik zorlaniyorum.Mardin il milli egitimin beni birakmaya niyeti yok sanirim.hic talebim olmamasina rağmen anaokuluna mudur yardimcisi olarak gorevlendirme yazim gelmis) okulda dogircam herhladeee :) yarin gidip gorev iadesi yapacağım:)
Bn goguslerme kantoron yagi suruyrm uclri puturluydu simdi yumusack olmsMeme ucu bakimina basladiniz mi.
Ben 3 gündür basladim.
Bir tane evicap e vitamini kapsulunu deliyorum.3-4 damla elimin ortasina dokup uzerine mervimek kadar garmastan ekleyip karistirip tum kahverengi alana uygiluyorum.
Kalan e vitamininin yarisi babe vucut losyonu ile karistip karnima, diger yarisini nives gunluk bakum kremi ile karistirip yuzume suruyorum :) Doguma guzel gideyim bari.bu arada benim vucudum catlamata cook musaittir.olk kizimdakiler ameliyat yarasi gibiyduruuor.yenileri de onlarin uclarindankirmizilasmaysa baslamisdaha ne kadar parcalanacaksa artik
benimde gögüs uclarinin etrafinda cikti koyu kahverengi ufak ufak cok sinir bozucu..Bnm boynumda kucuk et benler cikti hic hos durmuo
et beni dediğiniz sigil gibimi benimde yüzümde cıktı bi sürü yaa. dokor cildiyeye git dedi ama ilaç yazar doğumdan sonra gidersin dedibenimde gögüs uclarinin etrafinda cikti koyu kahverengi ufak ufak cok sinir bozucu..insallah gecer dogumdan sonra..
Aynen tatlı olsum da başka bişi olmasınBen de oyleyim resmwn zorla yemek yiyorum saat gelmis diye.canim tatlidam baska bir sey istemiyor
Bnm boynumda kucuk et benler cikti hic hos durmuo
Minik minik benler cikti boynumda. Bazilri acik renk siil gbi ins gecer hamilklten sonraet beni dediğiniz sigil gibimi benimde yüzümde cıktı bi sürü yaa. dokor cildiyeye git dedi ama ilaç yazar doğumdan sonra gidersin dedi
Doğumda fotoğraflarda güzel çıkmak istiyorum o yüzden boyatayayım diyorum kararsız kaldım saçlarımı iki kez kestirdim zaten tek onu yapabildimben de doğumdan sonraya bıraktım artık giyimi kuşamı bakımı..
saçlarımı kestrp boyatmak istyrm yeni yeni kıyafetler almak istyrm..
bakalım bizim minnoşlar müsaade edecekler mi
zaten az kaldı cnm boyatma şimdi hem sonrasında da güzel bi moral olur bizim için biraz değişim
Sağol canım :) çok oldu yapalı gerçi daha önce denemiştim dün canım kek istedi onu yaptım oflaya puflaya canım istemedi iş yapmakAfiyet olsun canım.
Ne biçim insanlar var ya hele bu dönemde ve normalde de söylenmiyecek bir lafİyi akşmlar kızlar nasılaınız ben çok yorgunum bugun kp derimin ölüm yıl dönümüydü mevlüdümüz vardı kalabalık yorgunluk ölüyorum ağrılrdan belim bacaklarım ayrılıyo sankibirde gerizekalı bi akrabası var eşimin dün sinir etti beni son ayıma gelmişim ki zaten görenler ve kendimde hiç değişmediğimi iddia ediyorum kalabalığın içinde durmuş bana hamilelik seni nasılda değiştrdi yüzün erkek gibi oldu dedi bende sadece son ayım artık dedim ama sinirim geçmiyo ya ne gıcık insanlar var
gözün aydın cnm güle güle büyüt mis kokulu kızını.geçmiş olsun sanadaMerhaba herkese :)
Ben kizima kavustum,ikimiz de iyiyiz çok şükür.
Genel anestezi aldım ben rahatim su an,ama henüz gaz fln cikarmadim.yarın çıkar inşallah.
Müge de çok tatlı,aşık oldum ona.Mis gibi bir melek,Allahın mucizesi.
Tebrik ederim canım darısı bizim başımıza :)Merhaba herkese :)
Genel anestezi aldım ben rahatim su an,ama henüz gaz fln cikarmadim.yarın çıkar inşallah.
Merhaba herkese :)
Gözün aydın cnm geçmiş olsun maşallah size rabbim analı babalı sağlıklı sıhhatli büyütmeyi nasip etsin inşallah...Merhaba herkese :)
Gözün aydın cnm geçmiş olsun maşallah size rabbim analı babalı sağlıklı sıhhatli büyütmeyi nasip etsin inşallah...Merhaba herkese :)
Gozun aydn cnm. Insllh bz de hayrlsyla kavusrzMerhaba herkese :)
Ben ağda yapmıştım önceden ama 2 senedir lazere gidiyordum çok rahattı üstte yok ama altta var ne yapayım düşünüyorum sen ne yapacaksın?Aynen daha once agda yapmadim simdi bi de hamile hamile yeniliklere pek acik degilim:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?