2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bn goguslerme kantoron yagi suruyrm uclri puturluydu simdi yumusack olms

benimde gögüs uclarinin etrafinda cikti koyu kahverengi ufak ufak cok sinir bozucu.. insallah gecer dogumdan sonra..
et beni dediğiniz sigil gibimi benimde yüzümde cıktı bi sürü yaa. dokor cildiyeye git dedi ama ilaç yazar doğumdan sonra gidersin dedi

Doğumda fotoğraflarda güzel çıkmak istiyorum o yüzden boyatayayım diyorum kararsız kaldım saçlarımı iki kez kestirdim zaten tek onu yapabildim

Ne biçim insanlar var ya hele bu dönemde ve normalde de söylenmiyecek bir laf

gözün aydın cnm güle güle büyüt mis kokulu kızını.geçmiş olsun sanada

Tebrik ederim canım darısı bizim başımıza :)

[QUOTE="BitterKuzucuk, post: 39468631, member:Merhaba herkese :)
Ben kizima kavustum,ikimiz de iyiyiz çok şükür.
Genel anestezi aldım ben rahatim su an,ama henüz gaz fln cikarmadim.yarın çıkar inşallah.
Müge de çok tatlı,aşık oldum ona.Mis gibi bir melek,Allahın mucizesi.[/QUOTE]
Gozun aydin .Allah hayirlisiyla buyutmeyi nasip etsin.

Gozun aydin canim Allah anali babali buyutneyi nasip etsin, bizim icinde mis kokusunu icine cek muge hanimin

Gözün aydın cnm geçmiş olsun maşallah size rabbim analı babalı sağlıklı sıhhatli büyütmeyi nasip etsin inşallah...

Gözün aydın cnm geçmiş olsun maşallah size rabbim analı babalı sağlıklı sıhhatli büyütmeyi nasip etsin inşallah...

Aynen daha once agda yapmadim simdi bi de hamile hamile yeniliklere pek acik degilim:))
Ben ağda yapmıştım önceden ama 2 senedir lazere gidiyordum çok rahattı üstte yok ama altta var ne yapayım düşünüyorum sen ne yapacaksın?
Bu arada bildirimleri okuyunca konunun karın olduğunu gördüm benim karnımda hiç yok diğer bölge için söylemiştim :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…