2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsdün

kızlar hurma yemek doğumu kolaylaştırıyomuş yarın alıp yicem. nette araştırdım baya bişeler yazıyo hurmayla ilgili

Diger bolge icin malesef en kolay yontemi tercih ediyorum zaten goremiyorum aynayla falan iste..

Bende de var burdan bi arkadas soyledi sakizla denicem artik napiim:) agdaya cesaret edemiyorum.. Bacaklar icin aynen yaa benim de cok azaldi o kadar hosuma gidiyo ki hatta dayanamadik esime de soyledim:) insallah boyle devam eder:)

gözünüz aydin canim benim allah anali babali büyütsün insallah mügeyi öp kokla bizim yerimize.. darisi bizim basimiza insallah..

Oyy saglıklı güzel günlerde analı,babalı büyüsün :)

Bebegm bugn burnuna makas atiydu. Ultrasonda Net biseklde gordk bugn dudaklr kofte tombis bi yuzu var. Cok merak ediyrm gercgini gormk istyrm artk :)

Bu arada yeni doğan bebeğe zemzem suyu verme ile ilgili bilgisi olan var mı?

Teşekkürler kızlar :)
Dun gece çok az uyudum heyecandan, ve yine uyuyamiyorum sanırım annelik boyle bisi aklım bebeğimde kalıyor halbuki yanımda hem eşim hem KV var.
Normal doğum olsa seninki haftasını beklicekmiş galiba kızlar erken gelir diyorlar ama bakalım benimki ne yapacak

Onceden alisiksan bilemem ama internette son aylarda pek onerilmedigini okumustum canim verdigi aci erken doguma sebep olabilir yaziyodu
O zaman vazgeçsem daha iyi zaten pek yaptırasım yok ama rahatsızlık duyuyorum 38 de çatı muayenesi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…