Geçmiş olsun canım çok zor en çok korktuğum şey inş geçer emzirirkende dikkat etmek gerek dişler çürüyormuşDis agrisiii cok fena.gecmiyorrrrrr
hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsdünMerhaba herkese :)
Ben kizima kavustum,ikimiz de iyiyiz çok şükür.
Genel anestezi aldım ben rahatim su an,ama henüz gaz fln cikarmadim.yarın çıkar inşallah.
Müge de çok tatlı,aşık oldum ona.Mis gibi bir melek,Allahın mucizesi.
dün gecede ben cektim şimdi ağrı yok Allahtan ...doğum sancısı dişe vurur dediler. bilmiyom artık ne sancısı ama mahvetti beni dün gece resmen gözüme vurdu ağrıDis agrisiii cok fena.gecmiyorrrrrr
Diger bolge icin malesef en kolay yontemi tercih ediyorumBen ağda yapmıştım önceden ama 2 senedir lazere gidiyordum çok rahattı üstte yok ama altta var ne yapayım düşünüyorum sen ne yapacaksın?
Bu arada bildirimleri okuyunca konunun karın olduğunu gördüm benim karnımda hiç yok diğer bölge için söylemiştim :)
Bende de var burdan bi arkadas soyledi sakizla denicem artik napiim:) agdaya cesaret edemiyorum.. Bacaklar icin aynen yaa benim de cok azaldi o kadar hosuma gidiyo ki hatta dayanamadik esime de soyledim:) insallah boyle devam eder:)Hem de nasıl sarı gözükmeyen tüylerim hep siyahlaştı. Ben yıllardır ağdayla aldırıyorum göbeğimi de çok azdır normalde ben takıntılı olduğum için aldırıyordum ve 2 ayda falan çıkardı şimdi 2 haftada her yer siyah tüyherkes dökülür diyo inşallah dökülür. Fakat çok enteresan bacaklarımda da çok yoğun kıl olurken hamileyken hiç çıkmıyor nerdeyse bacaklarım da inşallah bu şekilde devam eder :))
Hergun yiyrm birkc tane insllh kolycack doguruverirzkızlar hurma yemek doğumu kolaylaştırıyomuş yarın alıp yicem. nette araştırdım baya bişeler yazıyo hurmayla ilgili
gözünüz aydin canim benim allah anali babali büyütsün insallah mügeyi öp kokla bizim yerimize..Merhaba herkese :)
Genel anestezi aldım ben rahatim su an,ama henüz gaz fln cikarmadim.yarın çıkar inşallah.
Merhaba herkese :)
bende öyle canım ama içim rahat değil kuaföre gitsem mi bilemiyorum acır mı nasıl olur?Diger bolge icin malesef en kolay yontemi tercih ediyorumzaten goremiyorum aynayla falan iste..
Onceden alisiksan bilemem ama internette son aylarda pek onerilmedigini okumustum canim verdigi aci erken doguma sebep olabilir yaziyodubende öyle canım ama içim rahat değil kuaföre gitsem mi bilemiyorum acır mı nasıl olur?
Normal doğum olsa seninki haftasını beklicekmiş galiba kızlar erken gelir diyorlar ama bakalım benimki ne yapacakTeşekkürler kızlar :)
Dun gece çok az uyudum heyecandan, ve yine uyuyamiyorum sanırım annelik boyle bisi aklım bebeğimde kalıyor halbuki yanımda hem eşim hem KV var.
Cantya koydk cnm bz hurma ve zemzem. Agzina surcekmisz sanrm. Annm yapar artk bn de bilmyrm niye yapilioBu arada yeni doğan bebeğe zemzem suyu verme ile ilgili bilgisi olan var mı?
O zaman vazgeçsem daha iyi zaten pek yaptırasım yok ama rahatsızlık duyuyorum 38 de çatı muayenesi varOnceden alisiksan bilemem ama internette son aylarda pek onerilmedigini okumustum canim verdigi aci erken doguma sebep olabilir yaziyodu
Nasıl yapılıyor peki canım?Cantya koydk cnm bz hurma ve zemzem. Agzina surcekmisz sanrm. Annm yapar artk bn de bilmyrm niye yapilio
Tbrk ederim cnm allah analı babalı buyutsunMerhaba herkese :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?