Merak etme doktorlar nelerini goruyolardir bizim kafamiza taktigimizi omlar farketmez bile.. Ben de cok takiyodum ama boyle dusunerek umursamamaya calisiyorum eminim bi sonraki gidisimizde hatirlamazlar bile kaldi ki cok ozen gosteriyoruz biz..O zaman vazgeçsem daha iyi zaten pek yaptırasım yok ama rahatsızlık duyuyorum 38 de çatı muayenesi var
Normal doğum olsa seninki haftasını beklicekmiş galiba kızlar erken gelir diyorlar ama bakalım benimki ne yapacak
Bebis dogdugnda agzna suruysn isteNasıl yapılıyor peki canım?
Ne niyetle içersen o olurmuş öyle yazıyor nette sürerken aklından güzel niyetler geçirmek lazım ozamanBebis dogdugnda agzna suruysn iste
Bu arada yeni doğan bebeğe zemzem suyu verme ile ilgili bilgisi olan var mı?
slm annecikler...
bitter kuzusunu almıştır kucağına heralde...
bizde bugün son randevumuza gittik oğluş 52 cm 3590 gr olmuş.
23 şubata bende varım dr.umuz o güne verdi sezeryan tarihini .bugünde kan verdik nst ye girdik.
Merhaba herkese :)
Ben kizima kavustum,ikimiz de iyiyiz çok şükür.
Genel anestezi aldım ben rahatim su an,ama henüz gaz fln cikarmadim.yarın çıkar inşallah.
Müge de çok tatlı,aşık oldum ona.Mis gibi bir melek,Allahın mucizesi.
Suni damcı etkisi veren bir madde varmış yani açılmayı kolaylaştırıylrmuş bebişe kilo aldırıyormuş. Tabi 37den sonra yemek daha iyidirkızlar hurma yemek doğumu kolaylaştırıyomuş yarın alıp yicem. nette araştırdım baya bişeler yazıyo hurmayla ilgili
Bendede var gibegimde tuylenme ana agdaya guvenemiyorum bise olurnu olmazmi ? Makina ile alinirmi sesten rahatsiz olur mu kuzucuk acaba :sBenim uzadı malesef. Makine ile alıyorum malesef. Ayrıca benim boynum da killandi
Ada Mira daha guzel geldi banakızlar bide şu isim konusuna da bi el atıverin hele hala netleştiremedim ben, Ada olacağı kesin de;
Ada /Mira mı ,
Ada/ Ecem mi olsa siz ne dersiniz?
Ecem Ada şeklinde istemiyorum Ada kaynıycak bu defa genelde ilk ismi söyleniyor çünkü, en çok içime sinende Ada zatenolursa Ada Ecem şeklinde olsun yada Ada Mira olsun diyorum ... çevreden eşit tepkiler geldi hep çocuk doğacak hala karar veremedim
Benim gibi olmayinn bebisleriniz beslensin benceBnm de midem delik sanki yedikce yiyorum. Keske senin gbi olsam
Genel anestezi aldım ben rahatim su an,ama henüz gaz fln cikarmadim.yarın çıkar inşallah.
maşallah size darısı başımızaMerhaba herkese :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?