2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

O zaman vazgeçsem daha iyi zaten pek yaptırasım yok ama rahatsızlık duyuyorum 38 de çatı muayenesi var
Merak etme doktorlar nelerini goruyolardir bizim kafamiza taktigimizi omlar farketmez bile.. Ben de cok takiyodum ama boyle dusunerek umursamamaya calisiyorum eminim bi sonraki gidisimizde hatirlamazlar bile kaldi ki cok ozen gosteriyoruz biz..

Bu arada yeni doğan bebeğe zemzem suyu verme ile ilgili bilgisi olan var mı?

Bebeği ilk emzirmeden ağzına hurma sürmek sünnetmiş. Bir arkadaş da hem hurma sürdüm hem zemzem sürdüm üç çocuğum da çok zeki oldu dedi. İnşallah bir aksilik olmazsa ben de ilk emzirmeden önce hurma ve zemzem sürmeyi planlıyorum.

selam kızlar bugün iş güç pek giremedim mutfakla uğraştım baya fayanslar tezgah vs her yeri cifledim kramptan uyuyamıyorum şimdi de sabahı ettim yine perşembeye büyük temizlik için temizlikçi kadın gelecek o gelmeden bende ince işleri bitirim en azından dedim, şurda bi kaç gün kaldı doğuma mecbur yapcaz bari bitireyim bi an önce, doğumdan sonrada bebişlerle ilgilenmekten uyuyamayız artık

maşallah canım küçük beye kilosuda iyiymiş ne güzel ... Kader günü 23 şubat olanlardan biride benim aynı gün doğuyor bebişler :) senin 39 bitince alacak sanırım dimi dr. bana 38 bitimine gün verdide erken mi diye aklıma takılmıyor değil ...

maşallah Mügeye gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün darısı bize artık :)

kızlar bide şu isim konusuna da bi el atıverin hele hala netleştiremedim ben, Ada olacağı kesin de;

Ada /Mira mı ,
Ada/ Ecem mi olsa siz ne dersiniz?

Ecem Ada şeklinde istemiyorum Ada kaynıycak bu defa genelde ilk ismi söyleniyor çünkü, en çok içime sinende Ada zaten olursa Ada Ecem şeklinde olsun yada Ada Mira olsun diyorum ...çevreden eşit tepkiler geldi hep çocuk doğacak hala karar veremedim

kızlar hurma yemek doğumu kolaylaştırıyomuş yarın alıp yicem. nette araştırdım baya bişeler yazıyo hurmayla ilgili
Suni damcı etkisi veren bir madde varmış yani açılmayı kolaylaştırıylrmuş bebişe kilo aldırıyormuş. Tabi 37den sonra yemek daha iyidir

Ada Mira daha guzel geldi bana

Ayy Kıyamam yaa ne güzeldir şimdi o sıcacık ve yumasacik teniyle.allah Bahtıni güzel yapsın sağlıklı sıhhatli büyümeyi nasip etsin.

günaydın kızlar reflüden yine erken saatte uyandım uyudum uyandım karısık takıldım gece :S

Oh cok sukur
Gozum aydin , Allah im saglikli uzun omur nasip Etsin,darisi basimiza bizde sagsalim kavusalim insallah

Günaydın. ...

Gozumu acamiyorum bu sabah
BitterKuzucuk hayirli olsun bebegin, hayirli evlat olsun ins....

3 yasindaki kizim zamanin yaklastiginin farkinda ve ne yaparsak tapalim kendi yatagindan baska yerde uyumayan cocuk iki gecedir benimle uyumak istiyor.gece ben yatagina goturuyorum o uyanip geri geliyor.Savunmada hazir...Ben senin yaninda yatmiyorun ki kardesimin yaninda uyumak istiyorummm :)))

Günaydınlar herkese :)

Geçen hafta Perşembe günü çatı muayenesi oldum ilk kez. Hiç acı hissetmedim, tedirgin ve heyecanlıydım öncesinde . Şuan için normal doğuma hiçbir engel gözükmediğini söyledi doktorum . İnşallah tüm süreç boyunca herşey yolunda gider ve sağlıklı bebişlerimize sağlıkla kavuşuruz hepimiz.

H.sonu da Doğal Doğum Akademisi'ndeydik. Eşimin iş yerinin organize ettiği bir eğitimdi, aylık değişik sosyal eğitim/kurslar oluyor bunun gibi, toplam 12 çift vardı bizimle birlikte. Dr.Hakan Çoker ve ekibinin verdiği bir eğitimdi. Doğum hakkında teknik, pratik, uygulamalı bilgiler eşliğinde 20 saate yakın eğlenceli ve farklı bir h.sonu geçirdik.

maşallah size darısı başımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…