2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bencede kafasi sandigim yeri poposu kizlar tekmeleri daha cok dibimde valla abatrmiyorum tam dibimde hissediyorum ama midemi de tekmeliyor anlamdim ben secde pozisyonunu da bir kez yaptim oluyorum yaa nefesim kesiliyor oyle durmak cok zor :)

bencede kafasi sandigim yeri poposu kizlar tekmeleri daha cok dibimde valla abatrmiyorum tam dibimde hissediyorum ama midemi de tekmeliyor anlamdim ben secde pozisyonunu da bir kez yaptim oluyorum yaa nefesim kesiliyor oyle durmak cok zor :)
sanırım benim bebekte yan yatıyo çünkü tekmeleri hep sağ tarafımda hissediyorum.. akşamları göbek deliğimin yanı şişiyor gibi oluyo orası da heralde kafası diyorum...

Kızlar günaydın... Doğum öncesi saçını boyatan var mı? Benim doktorum doğum fotoğraflarında güzel çıkmak için doğuma az zaman kala boyatabilirsin demişti ama şimdi zaman yaklaştığı için bebeğe bir zarar verir mi diye endişeleniyorum...

Maşallah gözün aydın geçmiş olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah

Evet sanırım bekliycektik daha :)

Bu arada USG değerleri pek gerçek çıkmadı :) 3 kilo 48 cm doğdu kızım.
Bu sabah da tartildi 80 gr vermis hemen.
Canım hayırlı olsun kızım Allah analı babalı büyütsün bebişin size uğur getirsin inşallah. Ne kadar demişti ki usg değerlerinde doktor fark var dedin

Gunaydin kizlar. BitterKuzucuk Allah anali babali saglikli buyutsun gozunuz aydin ve darisi basimiza. Mis kokulu prensesi bİzim icin de kokla. Benim prensesim acaba ne zaman gelmeyi planliyor cok ozledim onu yaa. Ve hala yukarda takiliyor kizlar hala kaburgalarimla oynuyor oralari dalgalandiriyor asagisiyla hic isi yok bu durumda olan var mi?? Ben hala nefes problemi yasiyorum mide yanmasi yasiyorum cok sık reflü öldürüyor beni. Bu gun 36+0 iz 36. Hafta da bitti.

sen yine iki isim bulmussun ben daha hic bulamadim ustelik esim azeri surekli bir karmasa halinde ne olsun diye dusunmekten beynim catliyor

Hayırlı evlat olsun kızın. Allah analı babalı büyütsün.

Hayirli olsun. Cok güzel. Masallah

Muge bebek hos gelmis.INsallah saglikli mutlu uzun bir hayati olur:)

Günaydın güzel anneler dün bizim kontrolümüz vardı, önce çatı muayenem yapıldı azıcık bi irkildim direk doktorumun eline yapışmışım sonradan farkettim adamın elini öyle bi sıkı tutmuşum ki ama gerçekten stres yapacak bişey yokmuş sonrasında acı felan hiçbişey hissetmedim çok şükür normal doğum için bi engel yok dedi, kızım da 3250 olmuş herzaman eli yüzünde oluyordu bu sefer ayağı yüzündeydi :)
Bu arada ağda yaptırdım kızlar bikini bölgesine iyiki yaptırmışım hem çok memnun kaldım hemde benim saatlerce uğraştığımı kız çabucak halletti :)

Canım benim gözün aydın Rabbim uzuun bi Ömür nasip etsin Müge Hanım'a anneli babalı inşallah :)

Bendede var gibegimde tuylenme ana agdaya guvenemiyorum bise olurnu olmazmi ? Makina ile alinirmi sesten rahatsiz olur mu kuzucuk acaba :s
Ses olayini ben de dusundum. Ama zaten elektrik supurgesi sac kurutma gibi sesler bebekleri sakinlestiriyormus ya. O aklima geldi. Yapiyorum valla. O kadar rahatsız ediyor ki yoksa

Gunaydinnnnnnnnnn kızlar mutlu huzurlu kötü insanlardan uzak bir gün olur hepimiz için. Allah çocuklarımızı korusun.hiç iyi günlerde değiliz. ..
Kesinlikle. Kadin olmanin verdigi zorlukla bu ulkede yasamaya calisiyoruz. Bir kizim olacak ins ve cok tedirginim. Burada erkek annelerine cok is düşüyor. Bir erkegin ahlakin ne olduğunu bilerek yetistirilmesi lazim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…