- 14 Ocak 2011
- 6.437
- 1.066
- 248
Evet sanırım bekliycektik daha :)Normal doğum olsa seninki haftasını beklicekmiş galiba kızlar erken gelir diyorlar ama bakalım benimki ne yapacak
bencede kafasi sandigim yeri poposu kizlar tekmeleri daha cok dibimde valla abatrmiyorum tam dibimde hissediyorum ama midemi de tekmeliyor anlamdim ben secde pozisyonunu da bir kez yaptim oluyorum yaa nefesim kesiliyor oyle durmak cok zor :)Ters bebek için secde pozisyonu öneriliyor
kafanı one eğip popo havada sallayabilirsin
ben haftalardir bebeğin ayağı diye sırtını seviyormusum kafası sandığım yer popoymus filan :) normal yani USG de farkettim
sanırım benim bebekte yan yatıyo çünkü tekmeleri hep sağ tarafımda hissediyorum.. akşamları göbek deliğimin yanı şişiyor gibi oluyo orası da heralde kafası diyorum...bencede kafasi sandigim yeri poposu kizlar tekmeleri daha cok dibimde valla abatrmiyorum tam dibimde hissediyorum ama midemi de tekmeliyor anlamdim ben secde pozisyonunu da bir kez yaptim oluyorum yaa nefesim kesiliyor oyle durmak cok zor :)
Ben hep ağdaya gidiyorum, doğum öncesi yine gidicem valla yapıcak bişey yok.. Jilet falan görmeden aynayla yapamam keserim bide yanlışlıkla daha beter:)bende öyle canım ama içim rahat değil kuaföre gitsem mi bilemiyorum acır mı nasıl olur?
Maşallah gözün aydın geçmiş olsun Allah analı babalı büyütsün inşallahMerhaba herkese :)
Ben kizima kavustum,ikimiz de iyiyiz çok şükür.
Genel anestezi aldım ben rahatim su an,ama henüz gaz fln cikarmadim.yarın çıkar inşallah.
Müge de çok tatlı,aşık oldum ona.Mis gibi bir melek,Allahın mucizesi.
Canım hayırlı olsun kızım Allah analı babalı büyütsün bebişin size uğur getirsin inşallah. Ne kadar demişti ki usg değerlerinde doktor fark var dedinEvet sanırım bekliycektik daha :)
Bu arada USG değerleri pek gerçek çıkmadı :) 3 kilo 48 cm doğdu kızım.
Bu sabah da tartildi 80 gr vermis hemen.
kızlar bide şu isim konusuna da bi el atıverin hele hala netleştiremedim ben, Ada olacağı kesin de;
Ada /Mira mı ,
Ada/ Ecem mi olsa siz ne dersiniz?
Ecem Ada şeklinde istemiyorum Ada kaynıycak bu defa genelde ilk ismi söyleniyor çünkü, en çok içime sinende Ada zatenolursa Ada Ecem şeklinde olsun yada Ada Mira olsun diyorum ... çevreden eşit tepkiler geldi hep çocuk doğacak hala karar veremedim
Hayırlı evlat olsun kızın. Allah analı babalı büyütsün.Merhaba herkese :)
Genel anestezi aldım ben rahatim su an,ama henüz gaz fln cikarmadim.yarın çıkar inşallah.
Hayirli olsun. Cok güzel. MasallahMerhaba herkese :)
Muge bebek hos gelmis.INsallah saglikli mutlu uzun bir hayati olur:)Merhaba herkese :)
Canım benim gözün aydın Rabbim uzuun bi Ömür nasip etsin Müge Hanım'a anneli babalı inşallah :)Merhaba herkese :)
Ses olayini ben de dusundum. Ama zaten elektrik supurgesi sac kurutma gibi sesler bebekleri sakinlestiriyormus ya. O aklima geldi. Yapiyorum valla. O kadar rahatsız ediyor ki yoksaBendede var gibegimde tuylenme ana agdaya guvenemiyorum bise olurnu olmazmi ? Makina ile alinirmi sesten rahatsiz olur mu kuzucuk acaba :s
Kesinlikle. Kadin olmanin verdigi zorlukla bu ulkede yasamaya calisiyoruz. Bir kizim olacak ins ve cok tedirginim. Burada erkek annelerine cok is düşüyor. Bir erkegin ahlakin ne olduğunu bilerek yetistirilmesi lazim.Gunaydinnnnnnnnnn kızlar mutlu huzurlu kötü insanlardan uzak bir gün olur hepimiz için. Allah çocuklarımızı korusun.hiç iyi günlerde değiliz. ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?