Hakan cokeri duydum. Ama cok pahalıdır sanirim dogumu onunla yapmakGünaydınlar herkese :)
Geçen hafta Perşembe günü çatı muayenesi oldum ilk kez. Hiç acı hissetmedim, tedirgin ve heyecanlıydım öncesinde. Şuan için normal doğuma hiçbir engel gözükmediğini söyledi doktorum . İnşallah tüm süreç boyunca herşey yolunda gider ve sağlıklı bebişlerimize sağlıkla kavuşuruz hepimiz.
H.sonu da Doğal Doğum Akademisi'ndeydik. Eşimin iş yerinin organize ettiği bir eğitimdi, aylık değişik sosyal eğitim/kurslar oluyor bunun gibi, toplam 12 çift vardı bizimle birlikte. Dr.Hakan Çoker ve ekibinin verdiği bir eğitimdi. Doğum hakkında teknik, pratik, uygulamalı bilgiler eşliğinde 20 saate yakın eğlenceli ve farklı bir h.sonu geçirdik.
Usg ile ne kadar fark var kilo ve boy olarak?Evet sanırım bekliycektik daha :)
Bu arada USG değerleri pek gerçek çıkmadı :) 3 kilo 48 cm doğdu kızım.
Bu sabah da tartildi 80 gr vermis hemen.
10 gun once boyattum. Amonyaksiz boya ile. Drum boyatabilirsin organik boya ile demistiKızlar günaydın... Doğum öncesi saçını boyatan var mı? Benim doktorum doğum fotoğraflarında güzel çıkmak için doğuma az zaman kala boyatabilirsin demişti ama şimdi zaman yaklaştığı için bebeğe bir zarar verir mi diye endişeleniyorum...
Bir sıkıntı olsa doktorun söylerdiGünaydınlar...
Bugün doktorda kontrolüm vardı. 36+1 olduk. Bebişimin kilosu 2170 gr geldiBoyu 46 cm. Boy iyi de kilo biraz az gibi sanki....
Calisamaz raporunu 37+0 da alıyoruz degil mi? 36.hafta bittiginde yani
Bir sıkıntı olsa doktorun söylerdi
Onu bana da hep söylüyor canım korkma hatta dün yine hatırlattı hangi durumlarda hemen hastaneye gitmem konusundaDoktorum normal dedi, ama ısrarla da hiçbir hareket hissetmezsen hemen beklemeden hastaneye gitmemi söyledi. İşkilleniyorum açıkçası.
Merhaba herkese :)
Ben kizima kavustum,ikimiz de iyiyiz çok şükür.
Genel anestezi aldım ben rahatim su an,ama henüz gaz fln cikarmadim.yarın çıkar inşallah.
Müge de çok tatlı,aşık oldum ona.Mis gibi bir melek,Allahın mucizesi.
çalışamaz raporu mu alıyoruz onu bilmiyordum çalışabilir raporunu biliyodum aldım ama zaten 37 de çalışabilir alınmazki nası çalışamaz oluyo anlamadım
hayırlı olsun canım ne mutlu ki kavuştun kuzuna darısı bizlere :)Merhaba herkese :)
Ben kizima kavustum,ikimiz de iyiyiz çok şükür.
Genel anestezi aldım ben rahatim su an,ama henüz gaz fln cikarmadim.yarın çıkar inşallah.
Müge de çok tatlı,aşık oldum ona.Mis gibi bir melek,Allahın mucizesi.
Canım çalışabilir raporu 32+0 da yani 32. haftanın bittiği gün, çaışamaz raporu da 37+0 da yani 37. haftanın bittiği gün alınıyor.Çalışabilir raporunu hangi tarihte aldınız?
selam kızlar bugün iş güç pek giremedim mutfakla uğraştım baya fayanslar tezgah vs her yeri cifledim kramptan uyuyamıyorum şimdi de sabahı ettim yineperşembeye büyük temizlik için temizlikçi kadın gelecek o gelmeden bende ince işleri bitirim en azından dedim, şurda bi kaç gün kaldı doğuma mecbur yapcaz bari bitireyim bi an önce, doğumdan sonrada bebişlerle ilgilenmekten uyuyamayız artık
maşallah canım küçük beye kilosuda iyiymiş ne güzel ... Kader günü 23 şubat olanlardan biride benimaynı gün doğuyor bebişler :) senin 39 bitince alacak sanırım dimi dr. bana 38 bitimine gün verdide erken mi diye aklıma takılmıyor değil ...
maşallah Mügeye gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün darısı bize artık :)
Tabi ki mutlaka alacagiz calisamaz raporu. Kanunen son 3 haftaya girince calistirilamaz hamileler bunun doğru tarihte alinmasi lazim. Ben yarin gidicem Dr.a 37. hafta tam dolmamis oluyo belki bir gün sonra alman lazim derler belki verirler raporu bakalim, Dr.um ertesi gün yok o yüzden yarin ona muayene olayim da önce. Sezeryan tarihi verir mi bir sonraki hafta mi verir bilmiyorum meraktayimçalışamaz raporu mu alıyoruz onu bilmiyordum çalışabilir raporunu biliyodum aldım ama zaten 37 de çalışabilir alınmazki nası çalışamaz oluyo anlamadım
ben boyatmayı düşünüyorumKızlar günaydın... Doğum öncesi saçını boyatan var mı? Benim doktorum doğum fotoğraflarında güzel çıkmak için doğuma az zaman kala boyatabilirsin demişti ama şimdi zaman yaklaştığı için bebeğe bir zarar verir mi diye endişeleniyorum...
içini ferah tut allah on izniyle hiç birşey olmazDoktorum normal dedi, ama ısrarla da hiçbir hareket hissetmezsen hemen beklemeden hastaneye gitmemi söyledi. İşkilleniyorum açıkçası.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?