2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Hakan cokeri duydum. Ama cok pahalıdır sanirim dogumu onunla yapmak

10 gun once boyattum. Amonyaksiz boya ile. Drum boyatabilirsin organik boya ile demisti

Günaydınlar...

Bugün doktorda kontrolüm vardı. 36+1 olduk. Bebişimin kilosu 2170 gr geldi Boyu 46 cm. Boy iyi de kilo biraz az gibi sanki....

çalışamaz raporu mu alıyoruz onu bilmiyordum çalışabilir raporunu biliyodum aldım ama zaten 37 de çalışabilir alınmazki nası çalışamaz oluyo anlamadım

Allah sağlık afiyetle büyütmeyi nasip etsin canım gelmiş geçmiş olsun :)

hayırlı olsun canım ne mutlu ki kavuştun kuzuna darısı bizlere :)

benimde 38 bitince cnm erken değil sata göre 38+4 de olucam pazartesi günü

çalışamaz raporu mu alıyoruz onu bilmiyordum çalışabilir raporunu biliyodum aldım ama zaten 37 de çalışabilir alınmazki nası çalışamaz oluyo anlamadım
Tabi ki mutlaka alacagiz calisamaz raporu. Kanunen son 3 haftaya girince calistirilamaz hamileler bunun doğru tarihte alinmasi lazim. Ben yarin gidicem Dr.a 37. hafta tam dolmamis oluyo belki bir gün sonra alman lazim derler belki verirler raporu bakalim, Dr.um ertesi gün yok o yüzden yarin ona muayene olayim da önce. Sezeryan tarihi verir mi bir sonraki hafta mi verir bilmiyorum meraktayim

ben boyatmayı düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…