2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

allahımmmm inşallah hayırlı sonuşlar çıkar senin için de canım

aynen cnm ya derin bi ohhh çekmiştim sorada ağzım kulaklarımda çıkmıştm doktordan :)

merhaba mart anneleri özellikle akşam yemeğinden sonra bulantısı olan var mı
Ben canım öğle ve akşam yemeğinden sonra yatıyorum gözlerimi kapatıyorum düşünmemeye çalışıyorum ama kar etmiyor ama olsun doğsunlar hele bir ısırırız totolarını her yerlerini alırız öcümüzü :))

Kizlarrr cinsiyet ne hisediyorsunuz herseyden ince elbette saglikli sihhatli olsun bizlere yeter ama hali ile hiswtrigimI
senin bir sıkıntın var mı canım hamilelikle ilgili

Bi suredir kanama problemim var canim ama bebek iyi cok sukur bugunde kanama durdu bakalim ins tekrarlamaz.sen nasılsın nasil geciyor

Amin canım hep birlikte inş. Diyetisyenide düşünüyordum çocukluğumdn beri hep zayıftım şimdi kilo almaya korkuyorum 44 le hamile kaldım 11 kilo ile 12 kilo almam gerektiğini söylediler sadece karnım büyüsün istiyorum başka yerlerime kilo almayım :)) Diyetisyenide söylediğin iyi oldu canım 3. aydan sonra gdeyim.teşekkür ederim

herkez bulanır yiyemez bende karnımda kurt doymak bilmiyorum sürekli açım hep birşeyler yeme isteğim oluyor fazla aç kalırsamda midem bulanıyor. hiç çıkarmadım ama bulantım ara ara yoklamakta. çubuk krakerle idare ediyorum.

bende de cikarma yok ara ara midem bulaniyor av kalirsam:)surekli acikmiyorum pek istahim yok ama yinede sık sık az az yemeye calisiyorum

Aç kalınca benimd emidem bulanıyor midem bulanırkende canım bişey istemiyor sonra zar zor karnımı doyurunca geçiyor. Yemek değilde sürekli meyve yemek istiyorum yemekle aram yok. Birde ekşi elmaya muptelayımki hiç tatlı bişey yiyemiyorum hep ekşi hep ekşi :)

canım ben hala hamile olduğumu bile anlayamıyorum
valla canım ben hala hamile olduğumu bile anlamış değilim allaha şükür bir sıkıntım yok sende dikkat et kendine kanama problem olmasın sonra

valla canım bende aynen öyleyim sürekli yiyesim var

Ay bende oyleyim yemek diil yersem kahvaltilik ve meyve :))ilk zamanlar eksi elma delisiydim simdi tatli daha cok istiyor gibi canim ve dondurma sevmeyen ben her aksam yemeden gozume uyku girmiyor:))

canım ben hala hamile olduğumu bile anlayamıyorum

valla canım ben hala hamile olduğumu bile anlamış değilim allaha şükür bir sıkıntım yok sende dikkat et kendine kanama problem olmasın sonra
Benimde sıkıntım yoktuda canim ani hareket ile unutarak kostum ve kanama basladi :s cok sukur hersey yolunda imis dikat etmeye devam tabikide

Ya kızlar yaziyordum yarım kalmisti.bebeklerimiz saglikla kuxagimiza almak nasip olsun yeter hepimizin istrdigi onceluk elbette bu ama hani insan hiseder yada etraftan bi cinsiyet yoğunluğu okur kimi kiz der kimi erkek siz hiaediyormusunuz cinsiyet konusunda bişe bve Çin takvimine baktibiz mi hic inanmiyorum ama tutan cok etrafimda hersey Allah tan elbet Rabbim ol derse olur.ben hamile kaldigimi bilmeden surekli ruyamda erkek bebek gordum halada erkek bebek görüyorum belkide bu yuzden sanirim erkek gibi hisediyor olabilirim tabikide ayirim yapmiyorum ilk bebegim olacak Rabbim hangisini nasip ederse cokkkk sevecegim :))gecenlerdr Çin takviminede baktım erkek cikiyor ve merak icindeyim cinaiyetimiz ve olacak

valla canım ben ve eşimde hep oğlumuz olacak diye düşünüyoruz çin takvimi erke diyor koca karı usulü iel yapılmış testler kız diyorAllah sağlıklı sıhhatli versin de çok önemli değil ne olduğu

E="senben60, post: 36479151, member: 532341"]Ya kızlar yaziyordum yarım kalmisti.bebeklerimiz saglikla kuxagimiza almak nasip olsun yeter hepimizin istrdigi onceluk elbette bu ama hani insan hiseder yada etraftan bi cinsiyet yoğunluğu okur kimi kiz der kimi inşallahz hiaediyormusunuz cinsiyet konusunda bişe bve Çin takvimine baktibiz mi hic inanmiyorum ama tutan cok etrafimda hersey Allah tan elbet Rabbim ol derse olur.ben hamile kaldigimi bilmeden surekli ruyamda erkek bebek gordum halada erkek bebek görüyorum belkide bu yuzden sanirim erkek gibi hisediyor olabilirim tabikide ayirim yapmiyorum ilk bebegim olacak Rabbim hangisini nasip ederse cokkkk sevecegim :))gecenlerdr Çin takviminede baktım erkek cikiyor ve merak icindeyim cinaiyetimiz ve olacak[/QUOTE]
Canim Bu benim 2.cocugum olacak ins. Ilk cocugum erkek 12+3 gunlukken dr erkek olacagini soylemisti. Ne yalan soyleyeyim simdi bir kizim olsun istiyorum ama icimden sanki yine erkek olacakmis gibi geciyor. Saglikli olsunlarda farketmez. Allah gonlune gore verir insanll

Allah gonlunuze gore versin canim aynen saglikli olsunda kuzular yeter insan sadece merak ediyor bir oglumu olacak yoksa kizimi diye bunu meraketmekte hepimizin hakki elebt:)bakalim bu takvim bizdede tutacakmi :)

Canim Bu benim 2.cocugum olacak ins. Ilk cocugum erkek 12+3 gunlukken dr erkek olacagini soylemisti. Ne yalan soyleyeyim simdi bir kizim olsun istiyorum ama icimden sanki yine erkek olacakmis gibi geciyor. Saglikli olsunlarda farketmez. Allah gonlune gore verir insanll[/QUOTE]
Rabbim hepimize saglukla nasip etsin ins Allah im sizede ginlunuze gore versin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…