2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ben boyatmayı düşünmüyorum boyalı saçım ana rengine yakın olduğu için kötü durmuyo hatta doğal ombre gibi oldu :))

sanırım benim bebekte yan yatıyo çünkü tekmeleri hep sağ tarafımda hissediyorum.. akşamları göbek deliğimin yanı şişiyor gibi oluyo orası da heralde kafası diyorum...

Bende oyle dusunuyordum , ama kafasi asagiya donmus dogum pozisyonunu almis tam dedi dr , yanlara dirsekleri ile vuruyormus :) gibek deligib ordada sisiyor iniyor
Meger kaburgalarima ayaklari ile vastiriyormus :)

kızlar forumda sürekli yazan arkadaşları göremiyorum hiç doğummu yaptılarki ebeleyla meltem falan nerdelerki. doğum izninemi cıktı herkes. evde net yok diyemi girmiyolar acaba. eskiden gece bile yazışırdık şimdi çok sesssiz

Bende oyle dusunuyordum , ama kafasi asagiya donmus dogum pozisyonunu almis tam dedi dr , yanlara dirsekleri ile vuruyormus :) gibek deligib ordada sisiyor iniyor
Meger kaburgalarima ayaklari ile vastiriyormus :)
ayyy benimde mi öyle acaba... bi anlasam neresinin neresi olduğunu,,, yanlarımda çok hissediyorum kücücük bişiler geliyo elime ayaklarımı acaba bilmiyorum ki

Doğumda fotoğraflarda güzel çıkmak istiyorum o yüzden boyatayayım diyorum kararsız kaldım saçlarımı iki kez kestirdim zaten tek onu yapabildim
bence hiç boyatma derim şurda ne kaldıki ?
saçlarını kestrmşsn nasılsa bi şekil verdn mi bi iki makyajla yine güzel görünürsün merak etme

Banada ebe demişti 1 hafta sonra catladı heryerim
millette nasıl göz varsa artık yada bizim yıldızımız düşük öyle derler ya nazara yatkınız belkide..
bana da ne güzel ayakların şişmemş dediler o gece şişti yine vücudumda hafif ödem var korkuyrmda ayaklarm sanki yarım numara büyüdü öyle kalırmıki diye..
çatlağm yok diyordm ne güzel ve hiç dillendrmyrdm o nst de ki uyuz kadının nazarı değdi..
dün çok ağladm eşimde rahatlatmak için elinden geleni yaptı sağolsun.. sonra dedim bebeğin sağlığı önemli olan varsın çatlağım olsun napalım herkese karnımı göstermyrm zaten bi eşm görcek o da halinden memnunmuş

Ahh cnm bn napim kac aydr var o catlklr alistim artk catlklrmla mutluym. Bebegm ii olsn yeter. Sen de bosver hic uzulme ne guzel evladin olck bak
yok derken bi anda oluştğnu görmek moralimi bozdu sanrm
dün çok moralim bozuldu ama sonra eşimle konşnca rahatladm..
sanrm bi anda şoka uğradm görünce bi de daha önümde nerdeyse 1 ay var daha da büyüyecek karnım daha da çatlar mymki dedim onun moral bozukluğydu

iyi günler herkese bugün kontrolüm vardı doktor biraz iri bebek dedi normalde hamilelikte sekerim biraz fazla cıkmıstı tekrar tahlil vermemi istedi yarın cıkıcak sonuc benimde morelim bozuldu sizce dogumu etkiler mi ne gibi sıkıntılar olur bu arada 35 haftalık 2940 kilosu

insanın nasıl doğum yapacağı şans meselesi biraz ben buna inanıyorum bir tanıdığım 42. haftaya kadar normal doğum bekledi hatta suni sancı verdiler açılma olmadı sezeryan oldu şunu söyleyebilirim bebek fazla büyür kilo alırsa doktor 38-39. haftada sezeryan yapar dert etmeyin dua edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…