Ben boyatmayı düşünmüyorum boyalı saçım ana rengine yakın olduğu için kötü durmuyo hatta doğal ombre gibi oldu :))Kızlar günaydın... Doğum öncesi saçını boyatan var mı? Benim doktorum doğum fotoğraflarında güzel çıkmak için doğuma az zaman kala boyatabilirsin demişti ama şimdi zaman yaklaştığı için bebeğe bir zarar verir mi diye endişeleniyorum...
sanırım benim bebekte yan yatıyo çünkü tekmeleri hep sağ tarafımda hissediyorum.. akşamları göbek deliğimin yanı şişiyor gibi oluyo orası da heralde kafası diyorum...
ayyy benimde mi öyle acaba... bi anlasam neresinin neresi olduğunu,,, yanlarımda çok hissediyorum kücücük bişiler geliyo elime ayaklarımı acaba bilmiyorum kiBende oyle dusunuyordum , ama kafasi asagiya donmus dogum pozisyonunu almis tam dedi dr , yanlara dirsekleri ile vuruyormus :) gibek deligib ordada sisiyor iniyor
Meger kaburgalarima ayaklari ile vastiriyormus :)
+++Çalışamaz raporunu 37. hafta bitiminde alıyorsun canım
ben 32+1de aldım çalışabilir raporunuÇalışabilir raporunu hangi tarihte aldınız?
Evet dua edersnzNe niyetle içersen o olurmuş öyle yazıyor nette sürerken aklından güzel niyetler geçirmek lazım ozaman
bence hiç boyatma derim şurda ne kaldıki ?Doğumda fotoğraflarda güzel çıkmak istiyorum o yüzden boyatayayım diyorum kararsız kaldım saçlarımı iki kez kestirdim zaten tek onu yapabildim
noldu cnm nst sonucun? bebeğin hareketlerini hissettinmi?Bugün NST tem var gidince içim biraz rahatlar inşallah.
hayirlisi olsun canim allah saglikla kucagina almayi nasip etsin bebegini.. dualarimiz seninle.. bizi haberdar et mutlaka..Kizlar 12.300 da doguma gidiyorum dua edin
canım RAbbim yardımcın olsun.. sağ sağlim inşallah kurtulursunKizlar 12.300 da doguma gidiyorum dua edin
Ay bu insanlari anlamiyorum, bende gecen kontrole gittigimde birisiyle konustum benden 3 hafta kucuktu bebegi ne guzel sismemissin ben yuzuklerimi takamiyorum sen takiyorsun dedi bir gun sonra yuzuklerim sikmaya basladibu nasil goz anlamadim, ama akillandim artik soranlara daha kucuk bebek diyorum yada lutfen masallah diyin diyorum ne yapayim olmuyo baska
Sende o kadar bozma moralini olan catlak olsun yavrularimiz saglikli olsunda gerisi onemli degil, o insanlarida etrafimiza sokmamak lazim
millette nasıl göz varsa artık yada bizim yıldızımız düşük öyle derler ya nazara yatkınız belkide..Banada ebe demişti 1 hafta sonra catladı heryerim
yok derken bi anda oluştğnu görmek moralimi bozdu sanrmAhh cnm bn napim kac aydr var o catlklr alistim artk catlklrmla mutluym. Bebegm ii olsn yeter. Sen de bosver hic uzulme ne guzel evladin olck bak
Rabbim yardımcın olsun canım sağ salim kucağına alırsın inşallah kuzunuKizlar 12.300 da doguma gidiyorum dua edin
Rabbim sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşşş..Kizlar 12.300 da doguma gidiyorum dua edin
Rabbim yardımcın olsun bebiş sağlıkla gelsin ...Kizlar 12.300 da doguma gidiyorum dua edin
Sağlıcakla çıkın inşallahKizlar 12.300 da doguma gidiyorum dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?