Bende yengeç burcuyum o yüzden kızım koç olsun istiyorum:) bekler mi bilmem?Burç meselesine gelince ben yengeç kızım yengeç oğlumuz balık olursa o evde kıyamet kopar diye düşünüyorum.Yengeçte balıkta alıngan burçlar.Ama babamız koç bu nedenle Allah nasip eder de bir mani çıkmazsa oğlumu 20 marttan sonra kucağıma almak istiyorum.21 martta 38+3 üz.Doktorumda 38+5 de alırım diyordu zaten.Ben 21 martı istiycem Allah nasip ederse
Bugün süt izni ile ilgili yazı okudum toplam 1,5 saat ve istediğin zaman kullanabiliyormuşsun.bende gerçi öğleden sonraları boşaltarak kullanırım diyorum.Süt izni kullandırtmıyorlar diye biliyorum. Gerçi bnm branş sınıf belki ondandır
Kızlar kaçıncı haftadan sonra doktora her hafta gidiyoruz ?
Sizin yarim gun ondan. Bizim tam gun. Mecbur kullandirtiyorlarSüt izni kullandırtmıyorlar diye biliyorum. Gerçi bnm branş sınıf belki ondandır
boşver görme zatenHehe sağol yaa ne güzel sanatsal bi kişiliğe sahip olacak :) Diğerlerini görmüyorum
Ben çok duygusalım ve bu beni güçsüz gösteriyor o yüzden balık olsun istemiyorum ama olursa da olur yoksa duygusal olmak kötü birşey değil Kızımla beraber ağlarız :)Kizim buyuk ihtimal balik, kucuk ihtimal 15 mArt benimle ayni gun dogumlu olacak.
Sonucta ortak paydada yogun bir merhamet durtusu, duygusalligi, alinganligi olsa da bunun yukseleni diger gezegenlerin etkisi ve sosyal ailesel konumdan gelen etkisi var; kimse kimseye benzemez. ben genel olarak baliklarin cevresinde degebildikleri herkesin hayatini guzellestirmeye calistigina, ve bir kadina yakisabilecek en guzel burclardan birisi olduguna inaniyorum.
yine de hakkinda hayirlisi ne ise o olsun...
34ten itibaren her hafta. Gecen hafta gittim. Bugun gittim. Pzrtsi yine gidicem.Kızlar kaçıncı haftadan sonra doktora her hafta gidiyoruz ?
balıklar duygusal bana göre de çok alınganlar ama tanıdığım balıklar çok becerikli ve eğitmde de kendilerini gelştiren kişiler.. hata ailemzde bi balık kızımz var hemşire olacak elinden her işte geliyor her konuda keşke diyorum sana benzese hem çk güzel hem çok naif biri..Ben çok duygusalım ve bu beni güçsüz gösteriyor o yüzden balık olsun istemiyorum ama olursa da olur yoksa duygusal olmak kötü birşey değil Kızımla beraber ağlarız :)
Ilk 6 ay 3 saatBugün süt izni ile ilgili yazı okudum toplam 1,5 saat ve istediğin zaman kullanabiliyormuşsun.bende gerçi öğleden sonraları boşaltarak kullanırım diyorum.
sen çok sık gidiyormuşsun ben hala 2 haftada bir gidiyorum ne zamn haftada 1 e düşecek bilmyrm..34ten itibaren her hafta. Gecen hafta gittim. Bugun gittim. Pzrtsi yine gidicem.
Ben de yayim ama gayet duygusalim. Yukselenim de yay. Mantigim cok işlemezbalıklar duygusal bana göre de çok alınganlar ama tanıdığım balıklar çok becerikli ve eğitmde de kendilerini gelştiren kişiler.. hata ailemzde bi balık kızımz var hemşire olacak elinden her işte geliyor her konuda keşke diyorum sana benzese hem çk güzel hem çok naif biri..
bende yay burcuyum eşimde kova biz biraz mantıksal yaşayan tiplerz alınganlık falan bizde yok kızımzla uyumumuz nasıl olacak bakalım :)
Bilmem. Belki gebelik sekeri var diyedir. Brlki de benim dr rutin oyle cagiriyordur.sen çok sık gidiyormuşsun ben hala 2 haftada bir gidiyorum ne zamn haftada 1 e düşecek bilmyrm..
Benim eşimde yay o daha mantıksal aynen ben burcumu seviyorum ama duygusallık aşırı kaçıyor işte :) ama diğer yönlerimden memnunumbalıklar duygusal bana göre de çok alınganlar ama tanıdığım balıklar çok becerikli ve eğitmde de kendilerini gelştiren kişiler.. hata ailemzde bi balık kızımz var hemşire olacak elinden her işte geliyor her konuda keşke diyorum sana benzese hem çk güzel hem çok naif biri..
bende yay burcuyum eşimde kova biz biraz mantıksal yaşayan tiplerz alınganlık falan bizde yok kızımzla uyumumuz nasıl olacak bakalım :)
ilk defa duyuyorum cnm tanıdğm yaylarda pek duygusal değildr..Ben de yayim ama gayet duygusalim. Yukselenim de yay. Mantigim cok işlemez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?