2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ayyy bu balık burcu muhabbetinden herkes muzdaripmis bende sinir oluyorum balık mi Ayyy allah yardimcin olsun diyorlar. Bende insan olsun burç önemli değil Diyorum siparis üzerine mı çocuk yapcaz yaa.aman ağzı olan konuşuyor

Kızlar 1 günü daha bitirdik yavaş yavaş toparlanma vakti... yarını da atlatırsam inşallah artık evdeyim hayırlısı bakalım...
hepinize iyi akşamlar...
yarın görüşmek üzeree

Bende yengeç burcuyum o yüzden kızım koç olsun istiyorum:) bekler mi bilmem?

Süt izni kullandırtmıyorlar diye biliyorum. Gerçi bnm branş sınıf belki ondandır
Bugün süt izni ile ilgili yazı okudum toplam 1,5 saat ve istediğin zaman kullanabiliyormuşsun.bende gerçi öğleden sonraları boşaltarak kullanırım diyorum.

merhaba hanımlar..Rabbim hepinize sağlıcakla kavuşmayı nasip etsin bebişlerinize..ben bişey sorucaktım isim olarak hatırlamıyorum ama geçen gün görmüştüm hacı şeriften çikolata almıştı burdan biri bende almak istiyorum ama kararsız kaldım nasıl güvenilirmi tadı felan.?

Kizim buyuk ihtimal balik, kucuk ihtimal 15 mArt benimle ayni gun dogumlu olacak.
Sonucta ortak paydada yogun bir merhamet durtusu, duygusalligi, alinganligi olsa da bunun yukseleni diger gezegenlerin etkisi ve sosyal ailesel konumdan gelen etkisi var; kimse kimseye benzemez. ben genel olarak baliklarin cevresinde degebildikleri herkesin hayatini guzellestirmeye calistigina, ve bir kadina yakisabilecek en guzel burclardan birisi olduguna inaniyorum.
yine de hakkinda hayirlisi ne ise o olsun...

Ben çok duygusalım ve bu beni güçsüz gösteriyor o yüzden balık olsun istemiyorum ama olursa da olur yoksa duygusal olmak kötü birşey değil Kızımla beraber ağlarız :)

Ben çok duygusalım ve bu beni güçsüz gösteriyor o yüzden balık olsun istemiyorum ama olursa da olur yoksa duygusal olmak kötü birşey değil Kızımla beraber ağlarız :)
balıklar duygusal bana göre de çok alınganlar ama tanıdığım balıklar çok becerikli ve eğitmde de kendilerini gelştiren kişiler.. hata ailemzde bi balık kızımz var hemşire olacak elinden her işte geliyor her konuda keşke diyorum sana benzese hem çk güzel hem çok naif biri..
bende yay burcuyum eşimde kova biz biraz mantıksal yaşayan tiplerz alınganlık falan bizde yok kızımzla uyumumuz nasıl olacak bakalım :)

Ben de yayim ama gayet duygusalim. Yukselenim de yay. Mantigim cok işlemez

Benim eşimde yay o daha mantıksal aynen ben burcumu seviyorum ama duygusallık aşırı kaçıyor işte :) ama diğer yönlerimden memnunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…