2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

BitterKuzucuk Canım gözün aydın ayy neguzel kavuştun kuzuna darısı başımıza. Genel anestesi oldum dedin uyanirken çok ağrı hissediliyormus dikiş yerinde senin nasıl oldu

Ben artik iyice yoruldum,dogsun istiyorum.hiçbirşey yapamiyorum,hemen yoruluyorum,gece uyuyamiyorum...yat yat yat nereye kadar....isyan etmiş oluyorum belki ama 29.haftamizdan beri sürekli evde yatiyorum... Psikolojimde kalmadi

çalışmayan annelere devlet süt parası mı ne veriyormuş haberi olan var mı ?

Ben artik iyice yoruldum,dogsun istiyorum.hiçbirşey yapamiyorum,hemen yoruluyorum,gece uyuyamiyorum...yat yat yat nereye kadar....isyan etmiş oluyorum belki ama 29.haftamizdan beri sürekli evde yatiyorum... Psikolojimde kalmadi
ben de artık çok zorlanmaya başladım gece özellikle uykularm o kadar çok bölünüyor ki 2 saatte bir uyanyrm sağdan sola dönmek bile resmen işkence haline dönüştü.. bende doğsun diyorum ama sanki o zamn çok mu rahat edecem ki herkes bugünlerinn kıymetini bil diyor
gün içinde hareketliym her ne kadar çok yorulsamda sınırlarımı zorluyorm sanrm ama bugün doktor bana artık iş güç hiçbişey yapma dedi dinlen dedi sanki yatnca da dinleneblyrmşm gibi..

Neden peki? Risk mi vardi?

Disardan göstermez. O nedenle oule gorunuyor
bende yayım ama :)
tamam duygusallık hiç yok değil çok detaycıyımdır ama her zamn mantığım ön plandadr yoksa tabiki bende merhametlymdr insanları kırmamaya özen gösterrm ama yaşayışm mantık üzerinedir.. :)
hesap kitap planlar vs vs..

Selam kızlar
Bugün pek giremedim
Kayınvalidem geldi de
İlk kez başbaşa kalıyorum kendisiyle
Torun olunca böyle şeyler kaçınılmaz demek
Bi problemimiz de yok ama ne bilim 3 yıl bitti ben hala kasıyorum kendimi
Annem olduğunda boylu boyunca yatıyorum çünkü ama kayınvalide gelince toptan kaldırıyorum yatağımı ne bilim rahat edemiyorum huy benimki

hoşgeldinnn :)))
3yıl değil 30 yıl geçsede bizim gibi karakterlerde rahatlık olmaz
benmde kv yat dinlen otur iş yapma vs dese bile o kadar huzursuz olurumki otrnca kendimi kötü hissedyrm o iş yaparken lohusaykende yatamam büyük ihtimal..
peki gün içindeki diyaloğunz nasıldı

Bizimki yat ta demedi zaten belki de huyumu bildiğinden..

Kem küm ettik durduk tv var iyi ki muhaha
İkra'da uyuyodu uyandırmak istiyo

benim bir arkadaşta biraz anlar gün falan verir.banada 19 20 si olmasında dedi 23-24 iyi dedi dr.da allahtan 23 ü dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…