Disardan göstermez. O nedenle oule gorunuyorilk defa duyuyorum cnm tanıdğm yaylarda pek duygusal değildr..
ben de artık çok zorlanmaya başladım gece özellikle uykularm o kadar çok bölünüyor ki 2 saatte bir uyanyrm sağdan sola dönmek bile resmen işkence haline dönüştü.. bende doğsun diyorum ama sanki o zamn çok mu rahat edecem ki herkes bugünlerinn kıymetini bil diyorBen artik iyice yoruldum,dogsun istiyorum.hiçbirşey yapamiyorum,hemen yoruluyorum,gece uyuyamiyorum...yat yat yat nereye kadar....isyan etmiş oluyorum belki ama 29.haftamizdan beri sürekli evde yatiyorum... Psikolojimde kalmadi
Neden peki? Risk mi vardi?Ben artik iyice yoruldum,dogsun istiyorum.hiçbirşey yapamiyorum,hemen yoruluyorum,gece uyuyamiyorum...yat yat yat nereye kadar....isyan etmiş oluyorum belki ama 29.haftamizdan beri sürekli evde yatiyorum... Psikolojimde kalmadi
bende yayım ama :)Disardan göstermez. O nedenle oule gorunuyor
hoşgeldinnn :)))Selam kızlar
Bugün pek giremedim
Kayınvalidem geldi de
İlk kez başbaşa kalıyorum kendisiyle
Torun olunca böyle şeyler kaçınılmaz demek
Bi problemimiz de yok ama ne bilim 3 yıl bitti ben hala kasıyorum kendimi
Annem olduğunda boylu boyunca yatıyorum çünkü ama kayınvalide gelince toptan kaldırıyorum yatağımı ne bilim rahat edemiyorum huy benimki
Ben 35 den sonra başladım her hafta gitmeyeKızlar kaçıncı haftadan sonra doktora her hafta gidiyoruz ?
Bende yay burcuyum:) eşim teraziBen de yayim ama gayet duygusalim. Yukselenim de yay. Mantigim cok işlemez
Detaylı ultrasonbu detaylı ultrason mu yoksa başka bi ultrason çeşidi mi?
Eller (5.parmak orta falanks) +Canım 5. parmak falanks HİPOPLAZİsi mi yazıyor??
Doktor baktı ama birsey demedı benımde aklıma takıldı nettede anlaşılır bişi bulamadımCanım doktorun bi açıklama yapmadı mı internetten bakabilirsin
hoşgeldinnn :)))
3yıl değil 30 yıl geçsede bizim gibi karakterlerde rahatlık olmaz
benmde kv yat dinlen otur iş yapma vs dese bile o kadar huzursuz olurumki otrnca kendimi kötü hissedyrm o iş yaparken lohusaykende yatamam büyük ihtimal..
peki gün içindeki diyaloğunz nasıldı
sende öğretmenmisin nasıl kullanıcan süt izniniSut izni kullanicam
benim bir arkadaşta biraz anlar gün falan verir.banada 19 20 si olmasında dedi 23-24 iyi dedi dr.da allahtan 23 ü dedibunun yükseleni var ay burcu ev burcu falan var daha
bi yerden kurtarırz
benm astroloji haritalarıyla ilgilenen bi tanıdğm bana eğer sezeryan olacaksan ismine göre gününü biz seçelim bile dedi
olur dedim doktora da öyle açıklarım
burçlara inanrm ama bu kadarıda saçmalık bence..
Karşılıklı bi bocalama olmuş anlaşılan :))Bizimki yat ta demedi zatenbelki de huyumu bildiğinden..
Kem küm ettik durduk tv var iyi ki muhaha
İkra'da uyuyodu uyandırmak istiyo
Erken doğum riskim vardı,oglumda erken doğmuştu zaten.şimdide sancı çok açılma yokNeden peki? Risk mi vardi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?