sanırım doğurana kadar geçmeyecek.kızımda hiç bukadar sorun yaşamamıştım bu oğluş yaktı beni ne yesem midem yanıyorBu reflü beni öldürecek yaaa.... şurup içtim... maden suyu içtim... banamısın demedi yanıyorum
ayy evet ya böyle zamnlarda tv en büyük kurtarıcı seni çok iyi anlıyorumBizimki yat ta demedi zatenbelki de huyumu bildiğinden..
Kem küm ettik durduk tv var iyi ki muhaha
İkra'da uyuyodu uyandırmak istiyo
ayy evet ya böyle zamnlarda tv en büyük kurtarıcı seni çok iyi anlıyorum
tabi napsn senle diyalog kuramaynca kadıncağz napsn sıkılmştr bebekle oyalanmak istemştr hehehehe
ilk atandığımda yengeç bir ev arkadaşım vardı çok alıngandı gerçekten kafasında kurar dururduBurç meselesine gelince ben yengeç kızım yengeç oğlumuz balık olursa o evde kıyamet kopar diye düşünüyorum.Yengeçte balıkta alıngan burçlar.Ama babamız koç bu nedenle Allah nasip eder de bir mani çıkmazsa oğlumu 20 marttan sonra kucağıma almak istiyorum.21 martta 38+3 üz.Doktorumda 38+5 de alırım diyordu zaten.Ben 21 martı istiycem Allah nasip ederse
Benimde yanlar oyle valla:)ayyy benimde mi öyle acaba... bi anlasam neresinin neresi olduğunu,,, yanlarımda çok hissediyorum kücücük bişiler geliyo elime ayaklarımı acaba bilmiyorum ki
36+0 da 37+0 da gittim bir dahaki gidişim sezeyan olacak zaten .38+3 deKızlar kaçıncı haftadan sonra doktora her hafta gidiyoruz ?
Bwn balik burcundan memnunummm:)) kizcem nasil olyr tabi bilemem ama esim balik lokum lokum valla:)Ayyy bu balık burcu muhabbetinden herkes muzdaripmis bende sinir oluyorum balık mi Ayyy allah yardimcin olsun diyorlar. Bende insan olsun burç önemli değil Diyorum siparis üzerine mı çocuk yapcaz yaa.aman ağzı olan konuşuyor
Benim de yengeç arkadaşım vardı da her lafıma her sözüme alınırdı birde erkek kendide sürekli derdi ben burcumun özelliklerini tam taşıyorum aslında hiç iyi değil diyeilk atandığımda yengeç bir ev arkadaşım vardı çok alıngandı gerçekten kafasında kurar dururdu
biz 7 yıllık evliyiz birde yatılı gelir düşün sabah akşam beraber bende çok konuşmayı sevmem zaten ortak ne yanımız olacakki ya okunuşur anlatır bazen tekrar tekrar anlatır.beni sıkıntı basar.bide benimkinin elinden telefon düşmez ya habire birilerini arar yada onu ararlar.ergen gibidir elinde telefonNe bilim samimiyet hep zaman almıştır bende ama söz konusu kayınvalide olunca daha bi uzuuuun zaman lazım demke
dr. bana sata göre verdi benimkide 2 hafta öndendiKızlar benim sat 34+3 usg de bu 33+6 gibi arada 3 -4 gün fark ediyor .. Doğumu ve çalışamaz raporunu neye göre verirler ..
37. Haftdn beri her hafta gidiyrmKızlar kaçıncı haftadan sonra doktora her hafta gidiyoruz ?
Bn de cok duygusalim kizim da balik olck ama napalim beraber zirlarz artkBen çok duygusalım ve bu beni güçsüz gösteriyor o yüzden balık olsun istemiyorum ama olursa da olur yoksa duygusal olmak kötü birşey değil Kızımla beraber ağlarız :)
O zaman sorun yoktur cnm hipoplazi olursa sorunEller (5.parmak orta falanks) +
Yazıyor cnm
Evet lisede. Bizim okul tam gün. 9-16. Ogleden sonralarimi bosaltcam. Yarım gün gidicem.sende öğretmenmisin nasıl kullanıcan süt iznini
Sata göreKızlar benim sat 34+3 usg de bu 33+6 gibi arada 3 -4 gün fark ediyor .. Doğumu ve çalışamaz raporunu neye göre verirler ..
Yarin istnblda okul tatilmisKar tatili olsa ne güzel olur :)
Allh yardmcn olsn yatmak zor malesef. Bebegn ii dayandi masallh bundn sonra dogsa bile cok skinti olmaz allhn izniyleErken doğum riskim vardı,oglumda erken doğmuştu zaten.şimdide sancı çok açılma yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?