2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizimki yat ta demedi zaten belki de huyumu bildiğinden..

Kem küm ettik durduk tv var iyi ki muhaha
İkra'da uyuyodu uyandırmak istiyo
ayy evet ya böyle zamnlarda tv en büyük kurtarıcı seni çok iyi anlıyorum
tabi napsn senle diyalog kuramaynca kadıncağz napsn sıkılmştr bebekle oyalanmak istemştr hehehehe

ayy evet ya böyle zamnlarda tv en büyük kurtarıcı seni çok iyi anlıyorum
tabi napsn senle diyalog kuramaynca kadıncağz napsn sıkılmştr bebekle oyalanmak istemştr hehehehe

Ne bilim samimiyet hep zaman almıştır bende ama söz konusu kayınvalide olunca daha bi uzuuuun zaman lazım demke

ilk atandığımda yengeç bir ev arkadaşım vardı çok alıngandı gerçekten kafasında kurar dururdu

Kızlar benim sat 34+3 usg de bu 33+6 gibi arada 3 -4 gün fark ediyor .. Doğumu ve çalışamaz raporunu neye göre verirler ..

Bwn balik burcundan memnunummm:)) kizcem nasil olyr tabi bilemem ama esim balik lokum lokum valla:)

ilk atandığımda yengeç bir ev arkadaşım vardı çok alıngandı gerçekten kafasında kurar dururdu
Benim de yengeç arkadaşım vardı da her lafıma her sözüme alınırdı birde erkek kendide sürekli derdi ben burcumun özelliklerini tam taşıyorum aslında hiç iyi değil diye

Ne bilim samimiyet hep zaman almıştır bende ama söz konusu kayınvalide olunca daha bi uzuuuun zaman lazım demke
biz 7 yıllık evliyiz birde yatılı gelir düşün sabah akşam beraber bende çok konuşmayı sevmem zaten ortak ne yanımız olacakki ya okunuşur anlatır bazen tekrar tekrar anlatır.beni sıkıntı basar.bide benimkinin elinden telefon düşmez ya habire birilerini arar yada onu ararlar.ergen gibidir elinde telefon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…