Korktum görünce canım içime su serptin çok SağolO zaman sorun yoktur cnm hipoplazi olursa sorun
Kızlar ben bugün akşam hamburger yedimkaç aydır canım çok istiyordu dayanamadım ama patates kızartmasını yemedim sadece hamburgeri yedim bir şey olur mu ki
Bn de dun yedim hem de cok fena nolck kiz insllh biseycik olmazKızlar ben bugün akşam hamburger yedimkaç aydır canım çok istiyordu dayanamadım ama patates kızartmasını yemedim sadece hamburgeri yedim bir şey olur mu ki
ben hamileliğimi bildim bileli herhafta gidiyorum 1 kere ara verdim 2 hafta ondada yatış yaptı . haftayada 2 kere gitmeye başlıcamKızlar kaçıncı haftadan sonra doktora her hafta gidiyoruz ?
aman ne olcak arada ye gitsin ben artık canımn her çektiğini yiyorumKızlar ben bugün akşam hamburger yedimkaç aydır canım çok istiyordu dayanamadım ama patates kızartmasını yemedim sadece hamburgeri yedim bir şey olur mu ki
bayadır yoksun bende doğurdun sandım.Erken doğum riskim vardı,oglumda erken doğmuştu zaten.şimdide sancı çok açılma yok
bende yiyorum hemde menü..Kızlar ben bugün akşam hamburger yedimkaç aydır canım çok istiyordu dayanamadım ama patates kızartmasını yemedim sadece hamburgeri yedim bir şey olur mu ki
ben hic duymadim ama ins vardirçalışmayan annelere devlet süt parası mı ne veriyormuş haberi olan var mı ?
ılık sütü denediniz mi bende iyi geliyor rahatlatıyor gercektenBu reflü beni öldürecek yaaa.... şurup içtim... maden suyu içtim... banamısın demedi yanıyorum
aynen vallahOhooo ben kaç kere menü yedim :)
aynen bizdede oyle cnm ne kadar iyi gecinsrk gecinelim bn hiicc rahat edememSelam kızlar
Bugün pek giremedim
Kayınvalidem geldi de
İlk kez başbaşa kalıyorum kendisiyle
Torun olunca böyle şeyler kaçınılmaz demek
Bi problemimiz de yok ama ne bilim 3 yıl bitti ben hala kasıyorum kendimi
Annem olduğunda boylu boyunca yatıyorum çünkü ama kayınvalide gelince toptan kaldırıyorum yatağımı ne bilim rahat edemiyorum huy benimki
biz 7 yıllık evliyiz birde yatılı gelir düşün sabah akşam beraber bende çok konuşmayı sevmem zaten ortak ne yanımız olacakki ya okunuşur anlatır bazen tekrar tekrar anlatır.beni sıkıntı basar.bide benimkinin elinden telefon düşmez ya habire birilerini arar yada onu ararlar.ergen gibidir elinde telefon
Yasak mı?Kızlar ben bugün akşam hamburger yedimkaç aydır canım çok istiyordu dayanamadım ama patates kızartmasını yemedim sadece hamburgeri yedim bir şey olur mu ki
İyiydi canım. sancı kasılma yok nst için. Ama progestana devam dedi 3 kere. 37.haftada ise çatı muayenesi yapacakmis. Usg de iyi. 2700 dedi. Haftasiyla uyumlu dedi. Pazartesi tekrar gidicem. senin nasıl geçti? Bir problem yok umarım.se__vi kontrol nasil gecti
ben hamileliğimi bildim bileli herhafta gidiyorum 1 kere ara verdim 2 hafta ondada yatış yaptı . haftayada 2 kere gitmeye başlıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?