- 5 Ağustos 2014
- 2.312
- 1.402
- 178
doktorum pimpirikli herşeyi inceliyo .arayı cok açmıyo hastalarıylaNiye o kadar çok gidiyorsun?
Yok canım ya,ama artik dogurayim mumkunsebayadır yoksun bende doğurdun sandım.
normal istiyosan eninde sonunda bakıyo. ama sezeryanda yapmasada oluyomuş.Bu çatı muayenesi şart mı ya? Ben her şekilde normal istiyorum çünkü inş
37 den beri bn de her hafta gidiyrmdoktorum pimpirikli herşeyi inceliyo .arayı cok açmıyo hastalarıyla
Sanrm bnmki yapmck cati kontrlu. Hic acmdi bile o konuyu. Norml istedgmi de bilio dun bundn sonra heran olablr artk agriyi beklyrz dedi.Bu çatı muayenesi şart mı ya? Ben her şekilde normal istiyorum çünkü inş
bende olmadi öyle bisey canim takip et bakalim birdaha olcakmi.. olursa doktorunu ara istersen..kızlar ya acıklık catı muayenesi olan varmı pembemsi kan geldimi sizden yaa biri bişe yazsın
Ya doğum belirtileri başladığında yapsa ok. Ama 3 hafta önceden yapmanın ne gereği var ki.normal istiyosan eninde sonunda bakıyo. ama sezeryanda yapmasada oluyomuş.
Ben de bunu bekliyordum. Şaşırdım o nedenle.Sanrm bnmki yapmck cati kontrlu. Hic acmdi bile o konuyu. Norml istedgmi de bilio dun bundn sonra heran olablr artk agriyi beklyrz dedi.
benimki çatıyı muanesini 39. haftada yapıcam şimdi yapmamın anlamı yok dedi. bebek büyür ozamana kadar şimdi zaen 3kg normalde olsa doğar dediYa doğum belirtileri başladığında yapsa ok. Ama 3 hafta önceden yapmanın ne gereği var ki.
canm boyun falan uzunsa bebek küçükse gerek duymamş olabilirSanrm bnmki yapmck cati kontrlu. Hic acmdi bile o konuyu. Norml istedgmi de bilio dun bundn sonra heran olablr artk agriyi beklyrz dedi.
aynen hakkimizda hayirlisi bnde normal istiyordum ama bebegi erken alma ihtimali varOncden cati kontrlu mu varms yahu. Zaten simdi ne desek bos. Normal isteyip de sezaryen olan cok ya da tam tersi. O an belli oluyo aslnda neyin nolcgi. Herkese hayrli dogumlar nasip olsn ins
afedersn idrarımı yapınca damlıyo pembe bişe. wc kağıdına silincede cok az geliyo. cok kastım ondanmı oldu acaba ya. ama öyle akıntı gibi çamaşırımda kan yok yanibende olmadi öyle bisey canim takip et bakalim birdaha olcakmi.. olursa doktorunu ara istersen..
Benimde cuma kntrolum var artik gun ver dicem dr a ona gore isimi gucumu halledicem benim sag kaburgada curudu sanirim aksama dogru agrisindan aglayacak duruma geliyorum yarin da saglik ocagindan cagirdilar gidip gelmesi zulumSelam kızlar
nasılsınız kontroller doğum için gün alanlar doguranlar artık son demler.
Benimde kontrol bu cumartesi
Daha once nts de sancım çıkmıştı. Yatınca geçiyor. Şu bir haftayı da doldursak sonrası gelsede sorun değil. Ben bu hafta iyice agirlastim artık. Kızımda kaburgama kaburgama tekme atıp duruyor
Cati miuayenisi mi oldunafedersn idrarımı yapınca damlıyo pembe bişe. wc kağıdına silincede cok az geliyo. cok kastım ondanmı oldu acaba ya. ama öyle akıntı gibi çamaşırımda kan yok yani
yok canm açıklık varmı diye baktı ebe ağrım var diyinceCati miuayenisi mi oldun
benide aradı aile hekimi gelemem dedim .çok ağırlaştım sancm var dedm. oda tahlil değerlerimi kilomu vs sordu telde hallettikBenimde cuma kntrolum var artik gun ver dicem dr a ona gore isimi gucumu halledicem benim sag kaburgada curudu sanirim aksama dogru agrisindan aglayacak duruma geliyorum yarin da saglik ocagindan cagirdilar gidip gelmesi zulum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?