2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Oncden cati kontrlu mu varms yahu. Zaten simdi ne desek bos. Normal isteyip de sezaryen olan cok ya da tam tersi. O an belli oluyo aslnda neyin nolcgi. Herkese hayrli dogumlar nasip olsn ins
aynen hakkimizda hayirlisi bnde normal istiyordum ama bebegi erken alma ihtimali var

bende olmadi öyle bisey canim takip et bakalim birdaha olcakmi.. olursa doktorunu ara istersen..
afedersn idrarımı yapınca damlıyo pembe bişe. wc kağıdına silincede cok az geliyo. cok kastım ondanmı oldu acaba ya. ama öyle akıntı gibi çamaşırımda kan yok yani

Selam kızlar
nasılsınız kontroller doğum için gün alanlar doguranlar artık son demler.
Benimde kontrol bu cumartesi
Daha once nts de sancım çıkmıştı. Yatınca geçiyor. Şu bir haftayı da doldursak sonrası gelsede sorun değil. Ben bu hafta iyice agirlastim artık. Kızımda kaburgama kaburgama tekme atıp duruyor

Benimde cuma kntrolum var artik gun ver dicem dr a ona gore isimi gucumu halledicem benim sag kaburgada curudu sanirim aksama dogru agrisindan aglayacak duruma geliyorum yarin da saglik ocagindan cagirdilar gidip gelmesi zulum

Benimde cuma kntrolum var artik gun ver dicem dr a ona gore isimi gucumu halledicem benim sag kaburgada curudu sanirim aksama dogru agrisindan aglayacak duruma geliyorum yarin da saglik ocagindan cagirdilar gidip gelmesi zulum
benide aradı aile hekimi gelemem dedim .çok ağırlaştım sancm var dedm. oda tahlil değerlerimi kilomu vs sordu telde hallettik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…