2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Benimde cuma kntrolum var artik gun ver dicem dr a ona gore isimi gucumu halledicem benim sag kaburgada curudu sanirim aksama dogru agrisindan aglayacak duruma geliyorum yarin da saglik ocagindan cagirdilar gidip gelmesi zulum
Senin önceki gebeliklerin nasıl dı. Ben Oğluma hamileyken bu kadar sıkıntı cekmedim. Nerdeyse şu 37. Haftayı doldursam doğsun artık diyeceğim

doktorundaki tahlillerini aldıysan söyle yazsınlar bide sağlık ocağınamı kan vercz amann
Ayy dr da saglik ocaginda yaptir bosa para verme diyor saglik ocaginda ki dr da ben bi cogunu yaptim yenilerinden sadece homogram ve swker testi yaptirayim diyor off yarin saglik ocaginda kalanlarida hastanede yaptiricam

Senin önceki gebeliklerin nasıl dı. Ben Oğluma hamileyken bu kadar sıkıntı cekmedim. Nerdeyse şu 37. Haftayı doldursam doğsun artık diyeceğim
Diger gebelillerde bas yukari duruyordu kizlarim bundan daha kotuydu egilip kalkamioyodum midem surekli eksiyordu
Hic bir sey yiyip icemizdim
ama bu hamileligimdeki gibi bi kemik agrisi yasamadim sirtimda ki ve gogus kemiklerin agrisi beni mahvetti yani bebwk 3kg olmus dese hemen alalim dicem dr
Her gebeligin zorlugu farkli oluyor iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…