Benimde kan vermem gerekioyor musbenide aradı aile hekimi gelemem dedim .çok ağırlaştım sancm var dedm. oda tahlil değerlerimi kilomu vs sordu telde hallettik
afedersn idrarımı yapınca damlıyo pembe bişe. wc kağıdına silincede cok az geliyo. cok kastım ondanmı oldu acaba ya. ama öyle akıntı gibi çamaşırımda kan yok yani
Sen tetikte ol yinede pembemsi leke geldiyse sancida gelebiliryok canm açıklık varmı diye baktı ebe ağrım var diyince
Senin önceki gebeliklerin nasıl dı. Ben Oğluma hamileyken bu kadar sıkıntı cekmedim. Nerdeyse şu 37. Haftayı doldursam doğsun artık diyeceğimBenimde cuma kntrolum var artik gun ver dicem dr a ona gore isimi gucumu halledicem benim sag kaburgada curudu sanirim aksama dogru agrisindan aglayacak duruma geliyorum yarin da saglik ocagindan cagirdilar gidip gelmesi zulum
Çatın müsait degilse nasıl doguracaksın cnm inşallah gönlüne göre olurBu çatı muayenesi şart mı ya? Ben her şekilde normal istiyorum çünkü inş
doktorundaki tahlillerini aldıysan söyle yazsınlar bide sağlık ocağınamı kan vercz amannBenimde kan vermem gerekioyor mus
Ben diğer topiklerde okumuştum çatı muayenesi sonucu pembemsi kan gelenler varmış. Sen gene dr ara. Ve kasılmaların varmı kontrol etyok canm açıklık varmı diye baktı ebe ağrım var diyince
niye canım rahatsızlık mı var sürekli gidiyorsunben hamileliğimi bildim bileli herhafta gidiyorum 1 kere ara verdim 2 hafta ondada yatış yaptı . haftayada 2 kere gitmeye başlıcam
bizde daha değil beklemedeyim kar yağıyor sabah yaparlar belkiYarin istnblda okul tatilmis
Branşlarda olurda ben anasınıfı ndayım çok zor sınıfçılar içinEvet lisede. Bizim okul tam gün. 9-16. Ogleden sonralarimi bosaltcam. Yarım gün gidicem.
Ayy dr da saglik ocaginda yaptir bosa para verme diyor saglik ocaginda ki dr da ben bi cogunu yaptim yenilerinden sadece homogram ve swker testi yaptirayim diyor off yarin saglik ocaginda kalanlarida hastanede yaptiricamdoktorundaki tahlillerini aldıysan söyle yazsınlar bide sağlık ocağınamı kan vercz amann
Diger gebelillerde bas yukari duruyordu kizlarim bundan daha kotuydu egilip kalkamioyodum midem surekli eksiyorduSenin önceki gebeliklerin nasıl dı. Ben Oğluma hamileyken bu kadar sıkıntı cekmedim. Nerdeyse şu 37. Haftayı doldursam doğsun artık diyeceğim
Bebek 3200 gr en az dedi. Bn de uzun deglm. Uzun boylulr daha mi rahat doguruyomus ?canm boyun falan uzunsa bebek küçükse gerek duymamş olabilir
Niyeki ?aynen hakkimizda hayirlisi bnde normal istiyordum ama bebegi erken alma ihtimali var
Dr a bi sor istersenafedersn idrarımı yapınca damlıyo pembe bişe. wc kağıdına silincede cok az geliyo. cok kastım ondanmı oldu acaba ya. ama öyle akıntı gibi çamaşırımda kan yok yani
Cnm böbregımde genışleme vardı ya bugun gıttımkı ilerlemiş ve dr bundan sonra stent takılmaz cunkü bebek buyudugu için goremezler dedı boyle gıdersen 40. Haftayı beklıyemeyız dedıNiyeki ?
Bna hergun tatilbizde daha değil beklemedeyim kar yağıyor sabah yaparlar belki
ben bu haftadan sonra 1 hafta daha çalışıcam aslında 1 hafta erken ayrılıcam 4 hafta aktarabilicemBna hergun tatil
Gecms olsn. Insllh hayrlsyla kavusursn bebegneCnm böbregımde genışleme vardı ya bugun gıttımkı ilerlemiş ve dr bundan sonra stent takılmaz cunkü bebek buyudugu için goremezler dedı boyle gıdersen 40. Haftayı beklıyemeyız dedı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?