2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

afedersn idrarımı yapınca damlıyo pembe bişe. wc kağıdına silincede cok az geliyo. cok kastım ondanmı oldu acaba ya. ama öyle akıntı gibi çamaşırımda kan yok yani
olabilir canim dedigim gibi biraz daha takip et istersen ama icin rahat etmezse ara doktorunu..

Benim ki ni tarif etmissin resmen

Ben çok duygusalım ve bu beni güçsüz gösteriyor o yüzden balık olsun istemiyorum ama olursa da olur yoksa duygusal olmak kötü birşey değil Kızımla beraber ağlarız :)

Genel kani bu olsa da duygusal olmayı güçsüzlük ya da zayıflık olarak algılamamak lazım. belki duygularini kullanarak bundan guc kazanmak ve bu şekilde güçlü olmayı öğrenmek en guzeli...

Genel kani bu olsa da duygusal olmayı güçsüzlük ya da zayıflık olarak algılamamak lazım. belki duygularini kullanarak bundan guc kazanmak ve bu şekilde güçlü olmayı öğrenmek en guzeli...
ama sen değil bunu görünce karşındaki kişiler güç kazanıyor sen suçluymuşsun gibi oluyor ve kendini savunamıyorsun

Kizlar son 3 gun daha calisip ayriliyorum ben iznime...Bugün Müdüre soyledim.pazartesiye ogretmeninixi ayarlayin ben ayrilcam dayanamiyorum dedim.21 tane 6 yas cocugu ile ancak bu kadar idare edebildim.15 tatilden zaten 2 haftam gitti. Dogum sonrasina sadece 2 haftaaktarabilecegim.10 haftalik izin beni haziranin ilk haftasina goturur.okul kapanana kadarda rapor alicam...sonradi yaz tatili ins :)

Yarin son kontrolumuz var.doktorumuz kesin gunu vericek sezeryan icin.ama heryer karli Istanbul da.Insallah yarina acilir.cok heyecanliyimmmm.

doğumdan sonra hangi forumda devam edeceğiz burdan mı devam ederiz ?

facebookta 2015 mart anneleri grubunda devam ederiz burayada fırsat buldukça girilir elbet fakat facebook artık hayatın parçası olduğu için daha fazla giriyoruz ve daha çok görürüz orda sorun ve görüşlerimizi

doğum tarihi ne zaman senin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…