2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bence burdan basladik burdan devam etmemiz daha dogru olur.. ayrica facebook kullanmayanlarda var mesela ben :) ama tabiki isteyen istedigi yerde yazar..

Cok sukur benimde iyiydi , sanci kasilma yok aynen progestana gunde 3 defa devam kg 2800
Bende pazartesi tekrar gidicem , senin kacta randevu

Herkese iyi geceler kizlar uzun zamandır giremedim doğuranlar olmuş sanirim ben bi tek BitterKuzucuk gördüm hayirli olsun gözün aydin bitter
Benim kizin gelmeye niyeti yok henüz 3,5kiloya da ulasti ama normal dogum bekliyoruz belirti yok henuz 
Artik her hafta kontroller nst vs çok zorluyor bir an önce gelsin istiyor insan.
Evde oturmaktan da acayip sıkıldım temizlik falan bitince yapacak birşey de kalmadi. Yatsan yatilmiyor gezsen gezilmiyor. 
Hayirlisiyla hepimiz kucagimiza alalim mis kokulularimizi sağlıkla.

Aynıı benimki de öyle hatta 2 hattı var 2de teli :) telin sesi kısıktır mesajlaşır durur

Cok sukur benimde iyiydi , sanci kasilma yok aynen progestana gunde 3 defa devam kg 2800
Bende pazartesi tekrar gidicem , senin kacta randevu

amin insallah canim ne kalmis dogumuna ne guzel cok az var Allah yardimcn olsun ins canim

Iyi bi sıkıntısı yok çok şükür.. dogumu bekliyor işte..

anlamadin mi :) ay hi türlü geçmek bilmedi bana göre.. çok sıkıldım hamilelikten..
ilk aylar cok zor gecti ama daha dun gibi aklimda hamile oldugumu ogrendigim ay simdiye kadar cabk gecti zanan ama son haftalar cabuk gecer mi bilemiyorum :)

Hayirli geceler hanimlar.dun sabah saat 12 i itibari ile 3. Spinal sezeryanla zeynebim dunyaya geldi elhamdulillah. 4.kilo 40 gr ve 55 santim olarak.Dilerim Cenab i Haktan hepiniz sag saglim kurtulasiniz.suan saat gecenin 2 bucugu surekli sirt ustu yatmaktan dolayi olan sirt agrisi disinda cok sukur bi sikayetim yok. Darisi gun sayan tum annelere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…