- 5 Ağustos 2014
- 2.312
- 1.402
- 178
uzun boylular daha rahat doğuruyomuşuzun boyla alakası var mı?
iyi o zaman inş :)uzun boylular daha rahat doğuruyomuş
37 den sonra iyice fena kizlar. Dogursam da rahtlsam modundaym. Cok fena sistimBanada basladı o sıkayetcok zor bebişler bayagı baskı yapıyor
üffff bende doğsada rahatlasam valla cok sıkıldım37 den sonra iyice fena kizlar. Dogursam da rahtlsam modundaym. Cok fena sistim
O kadr kisa deglm 1,62 faln iste. Insllh rahatca dogururzevet boyu 1 50 ve aşağısı olanlar normalde cok zorlanırmş çatısı dar olurmuş
boya bağlı olması garip geldi bana çatı farklı bence yapısal olarak fark ediyordur benceO kadr kisa deglm 1,62 faln iste. Insllh rahatca dogururz
bence burdan basladik burdan devam etmemiz daha dogru olur.. ayrica facebook kullanmayanlarda var mesela ben :) ama tabiki isteyen istedigi yerde yazar..facebookta 2015 mart anneleri grubunda devam ederiz burayada fırsat buldukça girilir elbet fakat facebook artık hayatın parçası olduğu için daha fazla giriyoruz ve daha çok görürüz orda sorun ve görüşlerimizi
Cok sukur benimde iyiydi , sanci kasilma yok aynen progestana gunde 3 defa devamİyiydi canım. sancı kasılma yok nst için. Ama progestana devam dedi 3 kere. 37.haftada ise çatı muayenesi yapacakmis. Usg de iyi. 2700 dedi. Haftasiyla uyumlu dedi. Pazartesi tekrar gidicem. senin nasıl geçti? Bir problem yok umarım.
Iyi bi sıkıntısı yok çok şükür.. dogumu bekliyor işte..Meltem Demet nerelerde haberin var mı uzun zamandır oda girmiyor merak ettim
anlamadin mi :) ay hi türlü geçmek bilmedi bana göre.. çok sıkıldım hamilelikten..Aynen zaman cok cabuk gecıyor bn hiç anlamadım :)
Aynıı benimki de öyle hatta 2 hattı var 2de teli :) telin sesi kısıktır mesajlaşır dururbiz 7 yıllık evliyiz birde yatılı gelir düşün sabah akşam beraber bende çok konuşmayı sevmem zaten ortak ne yanımız olacakki ya okunuşur anlatır bazen tekrar tekrar anlatır.beni sıkıntı basar.bide benimkinin elinden telefon düşmez ya habire birilerini arar yada onu ararlar.ergen gibidir elinde telefon
Bende facebook kullanmıyorumbence burdan basladik burdan devam etmemiz daha dogru olur.. ayrica facebook kullanmayanlarda var mesela ben :) ama tabiki isteyen istedigi yerde yazar..
Cok sukur benimde iyiydi , sanci kasilma yok aynen progestana gunde 3 defa devamİyiydi canım. sancı kasılma yok nst için. Ama progestana devam dedi 3 kere. 37.haftada ise çatı muayenesi yapacakmis. Usg de iyi. 2700 dedi. Haftasiyla uyumlu dedi. Pazartesi tekrar gidicem. senin nasıl geçti? Bir problem yok umarım.
amin insallah canim ne kalmis dogumuna ne guzel cok az var Allah yardimcn olsun ins canimHerkese iyi geceler kizlar uzun zamandır giremedim doğuranlar olmuş sanirim ben bi tekBitterKuzucuk gördüm hayirli olsun gözün aydin bitter
Benim kizin gelmeye niyeti yok henüz 3,5kiloya da ulasti ama normal dogum bekliyoruz belirti yok henuz 
Artik her hafta kontroller nst vs çok zorluyor bir an önce gelsin istiyor insan.
Evde oturmaktan da acayip sıkıldım temizlik falan bitince yapacak birşey de kalmadi. Yatsan yatilmiyor gezsen gezilmiyor. 
Hayirlisiyla hepimiz kucagimiza alalim mis kokulularimizi sağlıkla.
ilk aylar cok zor gecti ama daha dun gibi aklimda hamile oldugumu ogrendigim ay simdiye kadar cabk gecti zanan ama son haftalar cabuk gecer mi bilemiyorum :)Iyi bi sıkıntısı yok çok şükür.. dogumu bekliyor işte..
anlamadin mi :) ay hi türlü geçmek bilmedi bana göre.. çok sıkıldım hamilelikten..
37 den sonra iyice fena kizlar. Dogursam da rahtlsam modundaym. Cok fena sistim
üffff bende doğsada rahatlasam valla cok sıkıldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?