Gözün aydin canim çok geçmiş olsun, kacinci haftada oldun nasildi uyuşukluk hissi ayağa kalkma anin falan, rahat geçmiştir inşallah? Ben de spinal düşünüyorum bu sefer daha gün verilmedi ama.Hayirli geceler hanimlar.dun sabah saat 12 i itibari ile 3. Spinal sezeryanla zeynebim dunyaya geldi elhamdulillah. 4.kilo 40 gr ve 55 santim olarak.Dilerim Cenab i Haktan hepiniz sag saglim kurtulasiniz.suan saat gecenin 2 bucugu surekli sirt ustu yatmaktan dolayi olan sirt agrisi disinda cok sukur bi sikayetim yok. Darisi gun sayan tum annelere.
Teseķurler.37+2 haftadaydik.ayaga kalkma anim cok rahattiGözün aydin canim çok geçmiş olsun, kacinci haftada oldun nasildi uyuşukluk hissi ayağa kalkma anin falan, rahat geçmiştir inşallah? Ben de spinal düşünüyorum bu sefer daha gün verilmedi ama.
Tesekkur ederim.37+2deydik sezeryan uygulamasinda spinal e prenses dogum diyorlar duymussundur belki.ben 3 evladimida bu sekilde dunyaya getirdim.sonrasi rahat bir dogum sadece ara ara kucuk yara agrilari oluyor onun icinde zaten guclu agri kesiciler veriyorlar.Gözün aydin canim çok geçmiş olsun, kacinci haftada oldun nasildi uyuşukluk hissi ayağa kalkma anin falan, rahat geçmiştir inşallah? Ben de spinal düşünüyorum bu sefer daha gün verilmedi ama.
Gozun aydin,masallah zeynebine , ne guzel sen melegine kavustun darisi bizlere ins.Hayirli geceler hanimlar.dun sabah saat 12 i itibari ile 3. Spinal sezeryanla zeynebim dunyaya geldi elhamdulillah. 4.kilo 40 gr ve 55 santim olarak.Dilerim Cenab i Haktan hepiniz sag saglim kurtulasiniz.suan saat gecenin 2 bucugu surekli sirt ustu yatmaktan dolayi olan sirt agrisi disinda cok sukur bi sikayetim yok. Darisi gun sayan tum annelere.
Maşallah yavruna allah sağlıklı sıhhatli büyümeyi nasip etsin.Hayirli geceler hanimlar.dun sabah saat 12 i itibari ile 3. Spinal sezeryanla zeynebim dunyaya geldi elhamdulillah. 4.kilo 40 gr ve 55 santim olarak.Dilerim Cenab i Haktan hepiniz sag saglim kurtulasiniz.suan saat gecenin 2 bucugu surekli sirt ustu yatmaktan dolayi olan sirt agrisi disinda cok sukur bi sikayetim yok. Darisi gun sayan tum annelere.
Günaydın kizlar herkese cooook tesekkur ederim epidural spinal ve genel anestezi den sonra kendime yeni gelebildim epudural spinal kombine yapmislardi uyuusturmadi beni canli canli kesiyorlardi :) sonra genel verip oyle yaptilar ameliyati. Bebegimi goremedim henuz anne karnında suyuna kan karismis onu yuttugu icin birgunluk kuveze aldilar ama durumu iyiymis
16.40. Iyi masallah :))Cok sukur benimde iyiydi , sanci kasilma yok aynen progestana gunde 3 defa devamkg 2800
Bende pazartesi tekrar gidicem , senin kacta randevu
Allaj ikinize sağlık versin analı babalı büyütsün canım. Birşey sorucam 35. Hafta gibi kiloyu boyu hatırlıhor musun? bizim biras fazla gidiyor da metak ettim.Hayirli geceler hanimlar.dun sabah saat 12 i itibari ile 3. Spinal sezeryanla zeynebim dunyaya geldi elhamdulillah. 4.kilo 40 gr ve 55 santim olarak.Dilerim Cenab i Haktan hepiniz sag saglim kurtulasiniz.suan saat gecenin 2 bucugu surekli sirt ustu yatmaktan dolayi olan sirt agrisi disinda cok sukur bi sikayetim yok. Darisi gun sayan tum annelere.
maşallah bebeğine ...hayırlı olsun güle güle büyüt.Hayirli geceler hanimlar.dun sabah saat 12 i itibari ile 3. Spinal sezeryanla zeynebim dunyaya geldi elhamdulillah. 4.kilo 40 gr ve 55 santim olarak.Dilerim Cenab i Haktan hepiniz sag saglim kurtulasiniz.suan saat gecenin 2 bucugu surekli sirt ustu yatmaktan dolayi olan sirt agrisi disinda cok sukur bi sikayetim yok. Darisi gun sayan tum annelere.
gözün aydın cnm bugün görürsün inşallah bebişiniGünaydın kizlar herkese cooook tesekkur ederim epidural spinal ve genel anestezi den sonra kendime yeni gelebildim epudural spinal kombine yapmislardi uyuusturmadi beni canli canli kesiyorlardi :) sonra genel verip oyle yaptilar ameliyati. Bebegimi goremedim henuz anne karnında suyuna kan karismis onu yuttugu icin birgunluk kuveze aldilar ama durumu iyiymis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?