o nasıl bir hastalık cnm ilk defa duydum .inşallah geçicidirGunaydin kizlaR
Sanirim huzursuz ayak sendromu yasiyorum bu yuzden uyku duzenim yok hamilelikten sonra gecer mi acaba
Ayni rahatsizlik annemde de var
bence burdan basladik burdan devam etmemiz daha dogru olur.. ayrica facebook kullanmayanlarda var mesela ben :) ama tabiki isteyen istedigi yerde yazar..
Hayirli geceler hanimlar.dun sabah saat 12 i itibari ile 3. Spinal sezeryanla zeynebim dunyaya geldi elhamdulillah. 4.kilo 40 gr ve 55 santim olarak.Dilerim Cenab i Haktan hepiniz sag saglim kurtulasiniz.suan saat gecenin 2 bucugu surekli sirt ustu yatmaktan dolayi olan sirt agrisi disinda cok sukur bi sikayetim yok. Darisi gun sayan tum annelere.
Günaydın kizlar herkese cooook tesekkur ederim epidural spinal ve genel anestezi den sonra kendime yeni gelebildim epudural spinal kombine yapmislardi uyuusturmadi beni canli canli kesiyorlardi :) sonra genel verip oyle yaptilar ameliyati. Bebegimi goremedim henuz anne karnında suyuna kan karismis onu yuttugu icin birgunluk kuveze aldilar ama durumu iyiymis
Canım gözün aydın Allah bağışlasın darısı bizlere artıkGünaydın kizlar herkese cooook tesekkur ederim epidural spinal ve genel anestezi den sonra kendime yeni gelebildim epudural spinal kombine yapmislardi uyuusturmadi beni canli canli kesiyorlardi :) sonra genel verip oyle yaptilar ameliyati. Bebegimi goremedim henuz anne karnında suyuna kan karismis onu yuttugu icin birgunluk kuveze aldilar ama durumu iyiymis
Anam ben oğlumla beraber ağlamak istemiyorum ama hayırlısı Haktan tabi doğrusunu bilir.Birtane yengeç kızım var onunla beraber ağlarız.Oğlan gelip babası gibi teselli etsin bizi.Kuvvetler eşitlenmiş olur böylelikle evdeBen çok duygusalım ve bu beni güçsüz gösteriyor o yüzden balık olsun istemiyorum ama olursa da olur yoksa duygusal olmak kötü birşey değil Kızımla beraber ağlarız :)
Annesine karşıda lokum mu acaba benim kocam koç bana karşıda iyi annesine de canım ruhum diye telefon eder konuşur maşallah.Bwn balik burcundan memnunummm:)) kizcem nasil olyr tabi bilemem ama esim balik lokum lokum valla:)
Maşallah Allah analı babalı büyütsün.Adıyla yaşasın Zeynep HanımHayirli geceler hanimlar.dun sabah saat 12 i itibari ile 3. Spinal sezeryanla zeynebim dunyaya geldi elhamdulillah. 4.kilo 40 gr ve 55 santim olarak.Dilerim Cenab i Haktan hepiniz sag saglim kurtulasiniz.suan saat gecenin 2 bucugu surekli sirt ustu yatmaktan dolayi olan sirt agrisi disinda cok sukur bi sikayetim yok. Darisi gun sayan tum annelere.
Çok geçmiş olsun canımda nasıl bu kadar anesteziye karşın nasıl uyuşmadın yaGünaydın kizlar herkese cooook tesekkur ederim epidural spinal ve genel anestezi den sonra kendime yeni gelebildim epudural spinal kombine yapmislardi uyuusturmadi beni canli canli kesiyorlardi :) sonra genel verip oyle yaptilar ameliyati. Bebegimi goremedim henuz anne karnında suyuna kan karismis onu yuttugu icin birgunluk kuveze aldilar ama durumu iyiymis
maşallah canım...Günaydın anneler en son mart annelerinden biri olarak(inşallah) bugün 8. ayı mı doldurdum maşallah.Yarın itibariyle 35.haftaya giriyorum çok şükür
kan değerlerine baktırdın mı canım benim ne zaman demirim düşse ayaklarım huzursuz olur gece boyu uyutmazGunaydin kizlaR
Sanirim huzursuz ayak sendromu yasiyorum bu yuzden uyku duzenim yok hamilelikten sonra gecer mi acaba
Gunaydin kizlaR
büyüdüler artık canım.. yerleri daraldı hareketleri kısıtlandı.. normaldir takma kafanıGunaydinn, bu haftalarda yani bebegin 3 kilo ustune ciktigi haftalarda bebek hareketlerinde agirlasma hissediyor musunuz?
Benimki durmadan sagdan soldan oynardi simdi ya ayaklari oynuyo ya da azcik bi yukselip alcaliyo da yer daralmasindan mi acaba
ben ordan da takip ediyorum evet dedğn gibi orada iletişim daha rahat oluyor ama buranında tadı bi ayrı :)facebookta 2015 mart anneleri grubunda devam ederiz burayada fırsat buldukça girilir elbet fakat facebook artık hayatın parçası olduğu için daha fazla giriyoruz ve daha çok görürüz orda sorun ve görüşlerimizi
gruplara dağıldı millet.. bi de doğum yapanlarda giremiyor eskisi gibi..kimsecikler yok herkes terketti burayı ya... önceden ne muhabbetler olurdu... şimdi kös kös aynı ekrana bak dur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?