2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar çikolatalı şeyler bebeğe kilo aldırmax dimi ? Biraz tombik gidiyoruz maşallah kendim kilo aldım tabii ama merak ettiö doktorada soramadım çok kilo almışsın diince

Karli istanbuldan herkese gunaydin, Allah disarda olanlara yardimci olsun

bence burdan basladik burdan devam etmemiz daha dogru olur.. ayrica facebook kullanmayanlarda var mesela ben :) ama tabiki isteyen istedigi yerde yazar..

Bende facebook kullanmiyorum burdan devam ederim, isteyen istedigi yerden yazar artik

Gozun aydin canim masallah zeynep hanima. Allah bizede nasip etsin bu duyguyu, mis gibi kokusunu bizim icinde icine cek annesi

Canim insallah hayirlisiyla evinize cikarsiniz, biraz zor olmus tabi yasadiklarini sen daha iyi bilirsin ama sonucu galiba herseyi unutturuyor

Canım gözün aydın Allah bağışlasın darısı bizlere artık

Ben çok duygusalım ve bu beni güçsüz gösteriyor o yüzden balık olsun istemiyorum ama olursa da olur yoksa duygusal olmak kötü birşey değil Kızımla beraber ağlarız :)
Anam ben oğlumla beraber ağlamak istemiyorum ama hayırlısı Haktan tabi doğrusunu bilir.Birtane yengeç kızım var onunla beraber ağlarız.Oğlan gelip babası gibi teselli etsin bizi.Kuvvetler eşitlenmiş olur böylelikle evde

Maşallah Allah analı babalı büyütsün.Adıyla yaşasın Zeynep Hanım

Çok geçmiş olsun canımda nasıl bu kadar anesteziye karşın nasıl uyuşmadın ya

Gunaydin kizlaR
Sanirim huzursuz ayak sendromu yasiyorum bu yuzden uyku duzenim yok hamilelikten sonra gecer mi acaba
Ayni rahatsizlik annemde de var
kan değerlerine baktırdın mı canım benim ne zaman demirim düşse ayaklarım huzursuz olur gece boyu uyutmaz

Gunaydin kizlaR
Sanirim huzursuz ayak sendromu yasiyorum bu yuzden uyku duzenim yok hamilelikten sonra gecer mi acaba
Ayni rahatsizlik annemde de var

geçmiş olsun. benim annem de aynı hastalıktan müzdarip ne kadar zorlu olduğunu biliyorum. genellikle kandaki demirin düşmesiyle kendini çok hissettirmeye başlıyor. bi baktır istersen.

Gunaydinn, bu haftalarda yani bebegin 3 kilo ustune ciktigi haftalarda bebek hareketlerinde agirlasma hissediyor musunuz?

Benimki durmadan sagdan soldan oynardi simdi ya ayaklari oynuyo ya da azcik bi yukselip alcaliyo da yer daralmasindan mi acaba

Gunaydinn, bu haftalarda yani bebegin 3 kilo ustune ciktigi haftalarda bebek hareketlerinde agirlasma hissediyor musunuz?

Benimki durmadan sagdan soldan oynardi simdi ya ayaklari oynuyo ya da azcik bi yukselip alcaliyo da yer daralmasindan mi acaba
büyüdüler artık canım.. yerleri daraldı hareketleri kısıtlandı.. normaldir takma kafanı

kimsecikler yok herkes terketti burayı ya... önceden ne muhabbetler olurdu... şimdi kös kös aynı ekrana bak dur

ben ordan da takip ediyorum evet dedğn gibi orada iletişim daha rahat oluyor ama buranında tadı bi ayrı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…