hayırlı olsun eviniz. içini rahat tut bebişin uğuruyla gelir. herşey kolayca halledilir.Ya biz bir de doguma bu kadar az kalmisken ev isine giristik ev aldik resmi islemleri halletmeye calisiyoruz ins. Dogumdan once gecebiliriz degilse dogumdan 1 ay sonra geccez bebek varken daha zor olur umarim dogalgaz isleri yetisir dua edin kizlar
Nasılsınız kızlar hava karlı bende bebek kıyafetlerini yıkama ütüleme olayını yapıyorum annemle saolsun bana pek bi iş bırakmıyor
Evdeki tadilat işleri bitti..
halilari da gönderdik.
temizliğe başladım artık.
evet benimde pazartesi nasipsesenınde ptesi mi olacak canım....hadı hayırlısı bakalım.
bızde cuma dedık ama kar kıs nasıl olacak bakalım.umarım cumaya cok kar olmaz.50 dak. yolumuz var.hayırlısı olsun hakkımızda.
zor oluoyr hakkaten 2 gecedır uyuyamıyorum.bu sabah 2 saat oturdum belım agrıyor artık cok
ağrılara normal diyecektir dr.bence .doğum ağrısı belden vuruyor zaten genelde. yinede sen bilirsin tabi.Kızlar dün akşamdan beri bi sırt ağrısı var bende sabah uyandığımda da bebeğin aşağıya doğru çok fazla bi baskısı vardı bu durum hala devam ediyo çok baskı yapıyo canım çok yanıyor karnımda ağrı yok ama sadece kalmanın biraz üstünde sırtımda var ağrı sizce doktora gitmeli miyim akıntı mda bişi yok
gözün aydınoohhh başkanımdan yarın için iznimi de aldım... işyerinde kaldı 2 saatim sonra özgürüm Allahın izniyle... bugün benden mutlusu yok
tadilatmı yaptıracaktın ki sen kolay gelsinEvdeki tadilat işleri bitti..
halilari da gönderdik.
temizliğe başladım artık.
hayırlı olsun eviniz. içini rahat tut bebişin uğuruyla gelir. herşey kolayca halledilir.
Tesekkurler canim ins.
aynen bende patlamak üzereyim evdende cıktığım yok cıkıncada korkuyom zaten bişe olcak diye .bide 32 de izne cıktım öncesindede raporları bitirdim sen düşün halimi aralık başından beri evdeyimBekle bekle cnm skildi yahu. yariyil tatilindn beri evdeym. Bebek gelck diye biyere de gitmdk. Ama bn skilmya basldm artk. Okul da yok. Ev isi yapmiyrm dogru duzgn annm var sagolsun. Hayrlsyla dogursak artk ii olck
Zeynep sareKızlar sizce Zeynep sare mi yoksa Melis mi iki isim arasında kaldım
Saol canim bende annemden dolayi biliyorum bu rahatsizligI bunun icin ne dr gitmem lazim acsba hangi bolum bakiyor
Erken dogumlri gorunce korktm erknden dogurcm diye simdi de 40 i asarsa dogmazsa diye korkmya basldm. Allhm herseyn hayrlsiaynen bende patlamak üzereyim evdende cıktığım yok cıkıncada korkuyom zaten bişe olcak diye .bide 32 de izne cıktım öncesindede raporları bitirdim sen düşün halimi aralık başından beri evdeyim
Srnde bendensin 32de çıktım ben de.. içim şişti artık. Temizliği bırak yemeği de zor yapıotum o yüzdn yat yat şiştimaynen bende patlamak üzereyim evdende cıktığım yok cıkıncada korkuyom zaten bişe olcak diye .bide 32 de izne cıktım öncesindede raporları bitirdim sen düşün halimi aralık başından beri evdeyim
Bende aynen senin gibiyim erken gelen bebekleri duyunca korktum şimdide diyorum ki bu gidişle 40 ı görecem :))Erken dogumlri gorunce korktm erknden dogurcm diye simdi de 40 i asarsa dogmazsa diye korkmya basldm. Allhm herseyn hayrlsi
Ayni korku bende de olmaya başladıBende aynen senin gibiyim erken gelen bebekleri duyunca korktum şimdide diyorum ki bu gidişle 40 ı görecem :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?