2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız? Uzun zamandır uğrayamadım. Bebek ve ben iyiyiz ama başka üzüntülerimiz var maalesef. Dualarınızı eksik etmeyin. Bu arada bebeklerini kucaklayan BitterKuzucuk , Cesurarya , alingirli arkadaşlarım Allah analı babalı, sağlıkla, bol rızklı büyütsün inşallah. Geçmişten göremediğim bebeğini kucaklayan var mı geçen haftadan beri?

Ya biz bir de doguma bu kadar az kalmisken ev isine giristik ev aldik resmi islemleri halletmeye calisiyoruz ins. Dogumdan once gecebiliriz degilse dogumdan 1 ay sonra geccez bebek varken daha zor olur umarim dogalgaz isleri yetisir dua edin kizlar
hayırlı olsun eviniz. içini rahat tut bebişin uğuruyla gelir. herşey kolayca halledilir.

Nasılsınız kızlar hava karlı bende bebek kıyafetlerini yıkama ütüleme olayını yapıyorum annemle saolsun bana pek bi iş bırakmıyor

ne yapalım evde , yemek, tv, kitap vakit dolduruyoruz. kolay gelsiin sana, benimde bebek eşyaları hazırda bi türlü çantaya yerleştiremedim.

evet benimde pazartesi nasipse
ana yollar açık olur ya sıkıntı olmaz heralde.
bende gece olmasın istiyorum ne uyuyabiliyorum ne yatabiliyorum çok zor vallahi

ağrılara normal diyecektir dr.bence .doğum ağrısı belden vuruyor zaten genelde. yinede sen bilirsin tabi.
benim oğluşta dünden beri başını ittirip duruyor aşagı doğru

Bekle bekle cnm skildi yahu. yariyil tatilindn beri evdeym. Bebek gelck diye biyere de gitmdk. Ama bn skilmya basldm artk. Okul da yok. Ev isi yapmiyrm dogru duzgn annm var sagolsun. Hayrlsyla dogursak artk ii olck
aynen bende patlamak üzereyim evdende cıktığım yok cıkıncada korkuyom zaten bişe olcak diye .bide 32 de izne cıktım öncesindede raporları bitirdim sen düşün halimi aralık başından beri evdeyim

aynen bende patlamak üzereyim evdende cıktığım yok cıkıncada korkuyom zaten bişe olcak diye .bide 32 de izne cıktım öncesindede raporları bitirdim sen düşün halimi aralık başından beri evdeyim
Erken dogumlri gorunce korktm erknden dogurcm diye simdi de 40 i asarsa dogmazsa diye korkmya basldm. Allhm herseyn hayrlsi

Srnde bendensin 32de çıktım ben de.. içim şişti artık. Temizliği bırak yemeği de zor yapıotum o yüzdn yat yat şiştim

Karlı bir İstanbul gününden selam
doğum yapanların gözü aydın
rahatsız arkadaslara çok geçmiş olsun
bugün camdan izledik disariyi sadece kontrol gunumdu cesaret edemedik çıkmaya iyiki de cikmamisiz araçlar kuyruk oldu evin önündeki yolda hareket edemiyorlar dize kadar kar var foto için bile çıkmayı göze alamıyorum
Allah dışarda çalışmak zorunda kalanlara yardım etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…