Sadece bize değil bebeğe de zarar allah korusun tansiyonun yükselirse söylemek bile istemiyorum sonuçları kötü olur sen yine de dikkat et arkadaşım tuz olayınason zamnlarda o kadar çok dikkatsizimki.. dışarda yemeği nadir yiyorum ama tuzlu çok yiyorum..
pasta börek çörek te aynen.. tuz zaten bize zarar bildğm kadaryla bebeğe bişeycik olmaz Allahın iznyle
Allah korusun tabi tansiyonum hep düşük onunda rahatlığı var sanırım..Sadece bize değil bebeğe de zarar allah korusun tansiyonun yükselirse söylemek bile istemiyorum sonuçları kötü olur sen yine de dikkat et arkadaşım tuz olayına
Saol canim bende annemden dolayi biliyorum bu rahatsizligI bunun icin ne dr gitmem lazim acsba hangi bolum bakiyorgeçmiş olsun. benim annem de aynı hastalıktan müzdarip ne kadar zorlu olduğunu biliyorum. genellikle kandaki demirin düşmesiyle kendini çok hissettirmeye başlıyor. bi baktır istersen.
Kan degerlerim dusuk ama gebelikten dolayi duser normal demisti drkan değerlerine baktırdın mı canım benim ne zaman demirim düşse ayaklarım huzursuz olur gece boyu uyutmaz
Canim uyku sirasinda ayaklarin surekli hareket hali ve o harete surekli uyaniyorsun bi dr gidipte teshis konmadi ama annemde var surekli yatakta debelenir uyuyamaz bende de olabilecegi kanisindayim ama gebelik ve ya seker yukseldigi icinde olabiliyormuso nasıl bir hastalık cnm ilk defa duydum .inşallah geçicidir
hayırlı olsun canım. Allah analı bablı büyütsün. Küvezdende en kısa sürede çıkar inş. Allah şifa versin.Cok saolun kzlar rabbim kolay dogumlar versin hepinizede.. bebisimi gordum simdi ama bugunde kuvezde kalcakmis anne olmmak harika bisey
stres yapma sakin ol. en yakın hastaneye git nst ye gir dr. söylediği gibi. sonrası halledilir canım .kizlar bugun randevum vardi.gidemiyorum heryer kar..doktorumda persembe cuma yokmus..napicam benson kontrolumdu.bebegin suyuna bakicakti.nst .
simdi su fln azaldiysa die endise ediyorum 2 gun daha baktiramicam gidemiyirumda..cok endiseliyim.bide yakin arkadasim suan nornal dogurmak uzere hastanede.oda beni heyecanlandirdii((
geçmiş olsun. son zamanda kötü yakalanmışsınDünden beri o kadar hastayım ki grip oldum yataktan kalkamıyorum son haftalarda çok kötü oldu bu durum
Hayirli olsun bebegin canim allah anali babali buyutsun :)Bilmiyorumki canim aneztezicide sasirdi oncesinde 5 gun serumla ilac verildigi icin olabilir dedole
Bende çok dikkat ettim dışarda yemedim hiç fastfood tarzı ama geçen gün avm de yedim hatta nerdeyse yarım bardak kola içtim 3 senedir hiç içmemişken insan bi yerde dayanamıyor huzursuz da değilim kaçamak yaptık boşver sende düşünme :)Fast food yemeyin diyorlar ya hep bir de son aylardayız tuzlu olunca tedirgin olmuştum
Benimde cuma boş doktor izinliymiş cumarteside yok kontrol vardı gidemiycemkizlar bugun randevum vardi.gidemiyorum heryer kar..doktorumda persembe cuma yokmus..napicam benson kontrolumdu.bebegin suyuna bakicakti.nst .
simdi su fln azaldiysa die endise ediyorum 2 gun daha baktiramicam gidemiyirumda..cok endiseliyim.bide yakin arkadasim suan nornal dogurmak uzere hastanede.oda beni heyecanlandirdii((
bence Zeynep sare daha güzel canımKızlar sizce Zeynep sare mi yoksa Melis mi iki isim arasında kaldım
Kızlar sizce Zeynep sare mi yoksa Melis mi iki isim arasında kaldım
Canim benim hayirli ugurlu olsun bebisini saglikla kucagina al insallah eminim super bi duygudur:) darisi basimiza insallahhhh:) tum cektigin sancilar geride kaldi insallah hemen de toparlanirsin sezeryandan..Günaydın kizlar herkese cooook tesekkur ederim epidural spinal ve genel anestezi den sonra kendime yeni gelebildim epudural spinal kombine yapmislardi uyuusturmadi beni canli canli kesiyorlardi :) sonra genel verip oyle yaptilar ameliyati. Bebegimi goremedim henuz anne karnında suyuna kan karismis onu yuttugu icin birgunluk kuveze aldilar ama durumu iyiymis
canım geçmiş olsun inşDünden beri o kadar hastayım ki grip oldum yataktan kalkamıyorum son haftalarda çok kötü oldu bu durum
Melis hoşumuza gitmişti ama anlamı konusunda kararsız kaldık anne baba isim koymakta sorumlu tabi iki isim istememize rağmen Zeynep sare uyumlu geldi ama hala tereddütteyim kafam çok karıştı teşekkürler canım bu aradabence Zeynep sare daha güzel canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?