2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

son zamnlarda o kadar çok dikkatsizimki.. dışarda yemeği nadir yiyorum ama tuzlu çok yiyorum..
pasta börek çörek te aynen.. tuz zaten bize zarar bildğm kadaryla bebeğe bişeycik olmaz Allahın iznyle
Sadece bize değil bebeğe de zarar allah korusun tansiyonun yükselirse söylemek bile istemiyorum sonuçları kötü olur sen yine de dikkat et arkadaşım tuz olayına

Sadece bize değil bebeğe de zarar allah korusun tansiyonun yükselirse söylemek bile istemiyorum sonuçları kötü olur sen yine de dikkat et arkadaşım tuz olayına
Allah korusun tabi tansiyonum hep düşük onunda rahatlığı var sanırım..

geçmiş olsun. benim annem de aynı hastalıktan müzdarip ne kadar zorlu olduğunu biliyorum. genellikle kandaki demirin düşmesiyle kendini çok hissettirmeye başlıyor. bi baktır istersen.
Saol canim bende annemden dolayi biliyorum bu rahatsizligI bunun icin ne dr gitmem lazim acsba hangi bolum bakiyor

o nasıl bir hastalık cnm ilk defa duydum .inşallah geçicidir
Canim uyku sirasinda ayaklarin surekli hareket hali ve o harete surekli uyaniyorsun bi dr gidipte teshis konmadi ama annemde var surekli yatakta debelenir uyuyamaz bende de olabilecegi kanisindayim ama gebelik ve ya seker yukseldigi icinde olabiliyormus

Cok saolun kzlar rabbim kolay dogumlar versin hepinizede.. bebisimi gordum simdi ama bugunde kuvezde kalcakmis anne olmmak harika bisey
hayırlı olsun canım. Allah analı bablı büyütsün. Küvezdende en kısa sürede çıkar inş. Allah şifa versin.

stres yapma sakin ol. en yakın hastaneye git nst ye gir dr. söylediği gibi. sonrası halledilir canım .

Dünden beri o kadar hastayım ki grip oldum yataktan kalkamıyorum son haftalarda çok kötü oldu bu durum
geçmiş olsun. son zamanda kötü yakalanmışsın

Günaydınlarrr ... Kar tatili bana da yaradı .. Evdeyiz eşimle :) işe gidecem diye Kalktım 7 de eşim ÖĞRETMEN okul Müdürünü aradı tatilmiş dedi .. Sonra geri yattım 12 de uyandım o da çok acıkmışız ondan :) kızım kımıl kımıl edip durdu ...

Fast food yemeyin diyorlar ya hep bir de son aylardayız tuzlu olunca tedirgin olmuştum
Bende çok dikkat ettim dışarda yemedim hiç fastfood tarzı ama geçen gün avm de yedim hatta nerdeyse yarım bardak kola içtim 3 senedir hiç içmemişken insan bi yerde dayanamıyor huzursuz da değilim kaçamak yaptık boşver sende düşünme :)

Benimde cuma boş doktor izinliymiş cumarteside yok kontrol vardı gidemiycem

Canim benim hayirli ugurlu olsun bebisini saglikla kucagina al insallah eminim super bi duygudur:) darisi basimiza insallahhhh:) tum cektigin sancilar geride kaldi insallah hemen de toparlanirsin sezeryandan..

bence Zeynep sare daha güzel canım
Melis hoşumuza gitmişti ama anlamı konusunda kararsız kaldık anne baba isim koymakta sorumlu tabi iki isim istememize rağmen Zeynep sare uyumlu geldi ama hala tereddütteyim kafam çok karıştı teşekkürler canım bu arada

Kızlar dün akşamdan beri bi sırt ağrısı var bende sabah uyandığımda da bebeğin aşağıya doğru çok fazla bi baskısı vardı bu durum hala devam ediyo çok baskı yapıyo canım çok yanıyor karnımda ağrı yok ama sadece kalmanın biraz üstünde sırtımda var ağrı sizce doktora gitmeli miyim akıntı mda bişi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…