- 7 Temmuz 2014
- 208
- 145
- 83
Kizlar bnbir guclukle yakindaki hastaneye gittik.arabalar kara gomuluydu.ama hicbir taksi duragi telefonu acmadi, doguruyo olsam mahvolmustum,,,
doktor nst nin bebeginin suyununun iyi oldugunu soyledi.ama bebegi 2800 olarak olctu.ve gelisimi 1 hafta geri dedi.
halbuki kendi doktorum gecen hafta 3 kilo olarak olcmustu.emin olmak icin tekrar olctu yine 2800 ve herseyi 1 hafta geri cikti.cok moralim bozulduuu
belimde geçmeyen bir ağrı var. Merak ettiğim ise nişan gelmeden bel ağrıları başlarmı acaba. Allahım yaa neyle karşılaşacağımızı bilmiyorummm galiba tırsmaya başladımm
Birmax tan alışveriş yaptım canım bir sorunla karşılaşmadım. Benimde 2 saattir belim ağrıyor eşim ovaladı geçmiyor. Normal doğumdan korkmuyorum aslında psikolojik olarak hazırladım kendimi fakat nasıl olcak önce neyle karşılaşcam bilemediğimden tedirgin oluyorum, o yüzden tırsıyorum başlıyomu başlamıyomu acaba diye. Hakkımızda hayırlısı inşallahevet yaa.. bir bilsek tam olarak nasıl başlıyo benim de belim sürekli ağrıyor mesela nasıl ayırt edicem sancıyı bilmiyorum
suni sancı verirler heraldepeki sancı gelmezse ve 40 ı geçerse kesin sezeryan mı oluyor yoksa suni sancıyla doğurma şansı var mı?
Arkadaşımın 40 ı bitmek üzere ve doktor normal istiyorsan suni Sancı verecez mecbur demiş bide kız bebek erken gelir derler :))peki sancı gelmezse ve 40 ı geçerse kesin sezeryan mı oluyor yoksa suni sancıyla doğurma şansı var mı?
Buyuk ihtimalle once nisan gelir benim oyle olmustu tabi ben onun nisan oldugunu bilmiyordumBirmax tan alışveriş yaptım canım bir sorunla karşılaşmadım. Benimde 2 saattir belim ağrıyor eşim ovaladı geçmiyor. Normal doğumdan korkmuyorum aslında psikolojik olarak hazırladım kendimi fakat nasıl olcak önce neyle karşılaşcam bilemediğimden tedirgin oluyorum, o yüzden tırsıyorum başlıyomu başlamıyomu acaba diye. Hakkımızda hayırlısı inşallah
farklı usg olduğundan olabilir cnm bence dert etme .Kizlar bnbir guclukle yakindaki hastaneye gittik.arabalar kara gomuluydu.ama hicbir taksi duragi telefonu acmadi, doguruyo olsam mahvolmustum,,,
doktor nst nin bebeginin suyununun iyi oldugunu soyledi.ama bebegi 2800 olarak olctu.ve gelisimi 1 hafta geri dedi.
halbuki kendi doktorum gecen hafta 3 kilo olarak olcmustu.emin olmak icin tekrar olctu yine 2800 ve herseyi 1 hafta geri cikti.cok moralim bozulduuu
Suni sanciyla normal doguran var 40 dan sonrapeki sancı gelmezse ve 40 ı geçerse kesin sezeryan mı oluyor yoksa suni sancıyla doğurma şansı var mı?
Belki yanls olcmstr moralni bozmaKizlar bnbir guclukle yakindaki hastaneye gittik.arabalar kara gomuluydu.ama hicbir taksi duragi telefonu acmadi, doguruyo olsam mahvolmustum,,,
Fark edilir herhlde ya. Bnm de ilk gerci ama normlden farkli seylr olursa giderz. Su veya kan gelirse , cok sik cise gidersen , sancin olursa dogum oluyms.evet yaa.. bir bilsek tam olarak nasıl başlıyo benim de belim sürekli ağrıyor mesela nasıl ayırt edicem sancıyı bilmiyorum
Kakasını yaparsa diye tehlikeli doktorlar sancı gelmezse 42yi beklemeden aluyorlar bu sebeple ama nadirde olsa var bekleyenler.
Bende iki isim istemiyorum o yüzden aklım karıştı canım ama eşim beğendi ikisi birden söylenir diyorZeynep ve Sare benim favori isimlerim ama ikisini ayrı ayrı koymayı istiyorum ikinci de kız olursa tabi :)
kızlar birmax.com dan alışveriş yapan var mı güvenilir bir site mi?
Günaydın kizlar herkese cooook tesekkur ederim epidural spinal ve genel anestezi den sonra kendime yeni gelebildim epudural spinal kombine yapmislardi uyuusturmadi beni canli canli kesiyorlardi :) sonra genel verip oyle yaptilar ameliyati. Bebegimi goremedim henuz anne karnında suyuna kan karismis onu yuttugu icin birgunluk kuveze aldilar ama durumu iyiymis
Bizim de bugün kontrolümüz vardı,doğum tarihimiz aynı seninle :)Selam kizlar. Bizde bugun kontroldeydik. 3100 kg olmusuz nts sonucumuzda iyi dedi doktor. Haftaya tekrar gidecegiz. Icimden bir ses haftaya doguracan diyor
Evet canim normal olacak insallah. Benim ilkide normaldi bu da ayni gorunuyor. Saglikli bir sekilde kucagimiza aliriz insallahBizim de bugün kontrolümüz vardı,doğum tarihimiz aynı seninle :)
Benim oğlan da 3090 gr olmuş maşallah :)
Normal doğum planlıyosun sen de galiba...
Yandık desene bizimkide kızz. Nişan gelmedi ama belimde ağrı var hala geçmedi bugün yorulmadım ama allahtan hayırlısı artık.Buyuk ihtimalle once nisan gelir benim oyle olmustu tabi ben onun nisan oldugunu bilmiyordum
Saatler sonra beldwn kasiklara dogru ince ince sanci girdi rahatsiz edecek kadar degil ama bu iste bir is var siyebilecegimiz bir agri sizi bu agri sonra sonra cogalmaya basliyor sirt,bel,gogus altindan kasiklara kadar her yerin sizliyor sancilaniyor kiz bebeklwrin sancisi daha yogun ve daha agrili erkek bebeklerin sancilari daha hafif ve daha az suruyormus ben kizimda 21 saat sanci cektim eltim kizinda 3 gun sanci cekti diger eltim oglunda 2 saatlik sanciyla dogurdu
Kizlar bnbir guclukle yakindaki hastaneye gittik.arabalar kara gomuluydu.ama hicbir taksi duragi telefonu acmadi, doguruyo olsam mahvolmustum,,,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?