2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

doktor ölçümü ve cihaz farkından olabilir moralini bozma zaten 2 haftayı geçerse tehlikeli 1-2 haftada sıkıntı yok merak etme :)

belimde geçmeyen bir ağrı var. Merak ettiğim ise nişan gelmeden bel ağrıları başlarmı acaba. Allahım yaa neyle karşılaşacağımızı bilmiyorummm galiba tırsmaya başladımm

evet yaa.. bir bilsek tam olarak nasıl başlıyo benim de belim sürekli ağrıyor mesela nasıl ayırt edicem sancıyı bilmiyorum

evet yaa.. bir bilsek tam olarak nasıl başlıyo benim de belim sürekli ağrıyor mesela nasıl ayırt edicem sancıyı bilmiyorum
Birmax tan alışveriş yaptım canım bir sorunla karşılaşmadım. Benimde 2 saattir belim ağrıyor eşim ovaladı geçmiyor. Normal doğumdan korkmuyorum aslında psikolojik olarak hazırladım kendimi fakat nasıl olcak önce neyle karşılaşcam bilemediğimden tedirgin oluyorum, o yüzden tırsıyorum başlıyomu başlamıyomu acaba diye. Hakkımızda hayırlısı inşallah

Buyuk ihtimalle once nisan gelir benim oyle olmustu tabi ben onun nisan oldugunu bilmiyordum
Saatler sonra beldwn kasiklara dogru ince ince sanci girdi rahatsiz edecek kadar degil ama bu iste bir is var siyebilecegimiz bir agri sizi bu agri sonra sonra cogalmaya basliyor sirt,bel,gogus altindan kasiklara kadar her yerin sizliyor sancilaniyor kiz bebeklwrin sancisi daha yogun ve daha agrili erkek bebeklerin sancilari daha hafif ve daha az suruyormus ben kizimda 21 saat sanci cektim eltim kizinda 3 gun sanci cekti diger eltim oglunda 2 saatlik sanciyla dogurdu

farklı usg olduğundan olabilir cnm bence dert etme .

40 hafta dolup doğması suyu yerindeyse günlük muayeneye çağrılır normal doğum beklenir birkaç gün daha olmazsa suni sancı ile normal doğumdenenir yine olmazsa szeryan olur.

Belki yanls olcmstr moralni bozma

Gecmis olsunn...
Suyuna kan niye krismis ki sezaryenden dolayi mi olmus?

Selam kizlar. Bizde bugun kontroldeydik. 3100 kg olmusuz nts sonucumuzda iyi dedi doktor. Haftaya tekrar gidecegiz. Icimden bir ses haftaya doguracan diyor
Bizim de bugün kontrolümüz vardı,doğum tarihimiz aynı seninle :)
Benim oğlan da 3090 gr olmuş maşallah :)
Normal doğum planlıyosun sen de galiba...

Bizim de bugün kontrolümüz vardı,doğum tarihimiz aynı seninle :)
Benim oğlan da 3090 gr olmuş maşallah :)
Normal doğum planlıyosun sen de galiba...
Evet canim normal olacak insallah. Benim ilkide normaldi bu da ayni gorunuyor. Saglikli bir sekilde kucagimiza aliriz insallah

Yandık desene bizimkide kızz. Nişan gelmedi ama belimde ağrı var hala geçmedi bugün yorulmadım ama allahtan hayırlısı artık.

Chazdan kaynaklıdır o sıkma canını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…